28 / 03 / 2024

akıllı koltuk tasarımları

akıllı koltuk tasarımları

Pek çok ürünün akıllandığı günümüzde teknolojinin hızına yetişmek de teknolojiyi takip etmek de emek istiyor. Günün yorgunluğunu attığımız, rahat ve güvenilir yaşam alanı sunan evlerimiz de teknolojiden nasibini almaya devam ediyor.

Akıllı saatte böylesi görülmedi: Apple Watch X geliyor!

Teknoloji devi Apple, Watch X ile akıllı saatte boyut atlıyor. Üst düzey tasarım değişikliklerine gitmeye hazırlanan marka, akıllı saatte devrim yaratacak. İşte detaylar...

Samsung M8, M7 ve M5 akıllı monitörler, çıtayı arşa çıkardı! Yeni nesil eğlence ve çalışma deneyimini tattırıyor!

SAMSUNG, 2023 Model M8, M7 ve M5 Akıllı Monitörleriyle kullanıcılara tek bir monitörde eğlence, oyun, üretkenlik ve tasarım keyfini bir arada sunarak dünya genelinde beklentileri karşılayacak bir seviyeye çıkardı.

Xiaomi Akıllı Elektrikli Isıtıcı'da kaçırılmayacak indirim fırsatı ! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Tasarımıyla dikkat çeken özellikleri ile bulunduğu ortamı sıcak tutan Xiaomi Akıllı Elektrikli Isıtıcı  boyunun küçük olması sayesinde enerjiden tasarruf edilmesini sağlıyor. Ayrıca wifi özelliği bulunuyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Samsung M7  Akıllı Monitörler en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 16 Ocak 2023 fiyat listesi

 Sade ve şık bir tasarıma sahip Samsung M7 monitörler Orta düzeyde yer kaplar, o kadar incedir ki, yine de monitörün önüne bir klavye yerleştirebilirsiniz.  Peki, Samsung M7  Akıllı Monitörler ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...

BİM’den her şey tek fiyata kampanyası! Havlu, akıllı bileklik, organizer… 6 Ocak 2023 Fiyat Listesi

BİM,  yeni yılın ilk günlerinde “Her Şey Tek Fiyata” kampanyasına imza atıyor. Havludan akıllı bilekliğe, koltuk kenarı organizer’dan yağlık- sirkelik şişesine her ürünün aynı fiyattan satılacağı kampanya 6 Ocak’ta başlıyor. İşte kampanya detayları…

Yeni Volvo XC60 artık daha akıllı! Volvo XC60 9 Ekim 2022 Fiyat Listesi

Yenilenen tasarım detayları ve yerleşik Google özellikleriyle orta büyüklükteki Akıllı XC60 artık her zamankinden daha akıllı. Yeni çizgisiyle baş döndüren Volvo XC60 Ekim ayı fiyatı ve Ağustos, Eylül ve Ekim aylarındaki fiyat değişimlerini derledik.

Karar verildi: Artık akıllı telefonlarda tek tip olacak

Avrupa Birliği Parlamentosu akıllı telefonlara ilişkin tasarıyı onaylayarak, cihazların tek tip şarj girişli olmasına karar verdi.

Vivense koltuk takımlarında yüzde 45 indirim. İşte 30 Eylül 2022 Vivense fiyat listesi

Vivense, eylül efsanelerinin son gününde akıl almaz fiyatlar ve çok sayıda alternatifle karşımıza çıkıyor. Koltuk takımlarında yüzte 45’e varan indirimler yapan Vivense’nin fırsatlarını kaçırmayın.

Türkiye’den 28 ülkeye akıllı telefon! Tam 9,4 milyon dolar!

Dünyanın en ünlü firmalarının ülkemizdeki yatırımları yerli akıllı cep telefonu üretimlerinde hızlı bir şekilde artış sağlarken bu senenin ocak-temmuz döneminde 28 ülkeye 9,4 milyon dolarlık 62 bin 653 akıllı telefon ihraç edildi. İşte detaylar…

AB’den teknoloji şirketlerini ilgilendiren yasa! Akıllı telefonların batarya ömrü uzatılacak

Avrupa Birliği (AB), Apple ve Samsung gibi dünya devi akıllı telefon ve tablet üreticilerinin pil ömürlerini uzatmalarına ve yedek parçaya kolay erişim sağlamalarına yönelik yasa tasarısı hazırladı.

Teknosa'dan Samsung Galaxy A32 alana Galaxy Fit 2 akıllı bileklik sadece 299 TL! 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Samsung'un en sevilen akıllı cep telefonlarından biri olan Samsung Galaxy A32 satım alımlarında Samsung Galaxy Fit 2 akıllı bileklik hediye ediyor. Peki, Teknosa'da Samsung Galaxy A32 fiyatları ne kadar? İşte 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Göçler ‘Akıllı Şehir’ yatırımlarını hızlandırdı!

Teknoloji ve dijital dönüşüm hayatımızın her noktasını etkilerken akıllı şehir projeleri de bu büyük dönüşümün bir parçası haline geldi. Akıllı binalar, enerji verimliliğini sağlayan akıllı kentsel aydınlatmalar, en yaygın akıllı şehir uygulamaları olarak gösteriliyor.

Akıllı şehirlere 326 milyar dolar yatırım!

Koronavirüs salgınında akıllı şehir yatırımlarını yeniden gündeme taşıdı. Uzmanlar, dünya genelinde 2025 yılına kadar akıllı şehir altyapısına 326 milyar doların üzerinde yatırım yapılacağını tahmin ediyor. 

akıllı koltuk tasarımları Haberi

akıllı koltuk tasarımları

Evlerimiz vakit geçirdiğimiz yaşam alanlarımız olmasının yanı sıra bizlerin pratik çözümler aradığı mekânlar haline dönüşüyor. Hal böyle olunca teknolojik gelişmelerden faydalanmak, özellikle akıllı mobilyalar ile evlerimizi daha rahat bir yaşam alanına dönüştürmek istiyoruz.

Akıllı Koltuklarla Başlayan Serüven

Mobilyalarımızda yaşadığımız ilk teknolojik gelişmeyi akıllı koltuklarla yaşadık. Kumanda ile çalışan akıllı koltuklar bizlerin istediği şekilde açılıp kapanıyor, zorlanmadan rahat bir oturuşun keyfini sürüyorduk. İlerleyen zamanlarda ise artık koltuklarımıza bağlanacağımız gelimeler oldu ve telefon şarj edebilen, masaj yapabilen, tek tuş ile açılan portatif yatak ve sehpa özellikli mobilyalar haline dönüştü.

Mobilya En Önemli Yaşam Standardıdır…

Mobilyalarda yaşanan gelişmelerde artık sınır tanınmıyor. 20 metrekarelik evlere yapılan özel mobilya kombinasyonları ile mutfak, banyo, dinlenme ve beslenme alanlarımız birbirinden pratik ve teknolojik mimari çözümlerle bizlere yetecek forma kavuşturuluyor.


Konuyla ilgili...