27 / 04 / 2024

Akın Karali konut projeleri 2017

Akın Karali konut projeleri 2017

A segmente hitap eden lüks konutlar üreten Metal Yapı Konut 2018'e yeni konut projeleriyle girmeyi planlıyor. Firma, Ulus, Göktürk ve Zekeriyaköy'de yeni projeler geliştiriyor.

Konut yatırımcısı Dubai'ye akın etti ve ilk sıralara yerleşti! Niçin Dubai tercih ediliyor?

Türk yatırımcılar Dubai'ye akın etti. İlk kez Türkler Dubai'de konut yatırımında ilk sıralara yerleşti. Niçin Dubai tercih ediliyor?

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

1 ayda oturum izni alınan o ülkeye Türk akını!  40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor!

Kuzey Makedonya'nın başkenti olan Üsküp'e Türk akını hız kesmeden devam ediyor. Paylaşılan detaylara göre ülkede oturum izni almak için 5 bin Euro sermayeli şirket kurmak ya da 40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor. 

Tabiri caizse akın Antalya'ya akın ettiler! Konuttan sonra yatırımda da rekor kırdılar

Ukrayna ile aralarında olan savaştan dolayı Türkiye'ye akın eden Rus vatandaşlar, Antalya'yı tabiri caizse bastılar. Antalya'da konut alımlarındaki rekorun akabinde Rus halkı  yatırımda da rekor kırdı.

Böylesi ilk kez görüldü! O şehirde görev yapan memurlar akın akın tayin istiyor!

Türkiye’nin artık hemen her ilinde konut fiyatlarındaki yükselişe paralel olarak yaşanan kira artışları, milyonlarca vatandaşı canından bezdiriyor. Ancak bir şehirde yaşayanlar bundan çok daha fazla etkileniyor ve burada görev yapanlar memurlar akın akın tayinlerini istiyor!..

Yabancıya konut satışında rekor kırıldı! Türkiye'deki konutlara akın ettiler! 

Türkiye'de 2022'de yabancılara yapılan konut satışı önceki seneye göre yüzde 15,2 artarak rekora ulaştı. 2022 yılında Ruslar Türkiye'de konuta akın ederken, Antalya'da satılan her üç konuttan biri yabancılar tarafından alındı. İşte ayrıntılar...

İstanbul’da ev tutmak hayal gibi… Vatandaşlar artık bu 3 ilçeye akın ediyor

İstanbul'da konut kiralarındaki fahiş artış, özellikle emekli, öğrenci ve asgari ücretli vatandaşı zor durumda bırakıyor. Bu gruptaki vatandaşlar, kiraların biraz daha uygun olduğu Arnavutköy, Çatalca ve Silivri ilçelerinde ev kiralamak için adeta akın etti.

Meydan Başakşehir'deki konut sayısı değişti! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Meydan Başakşehir projesinde konut satışı değişti. İşte Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir projesinin tüm detayları...

Ruslar çanta dolusu parayla Türkiye'ye akın ediyor! Aynı günde en az 4 konut alıyorlar! 

Ruslar çanta dolusu paralarla Türkiye'ye akın ediyor. Türkiye'deki konut alımlarını da hızlandıran Rus vatandaşlar, aynı günde en az 4 konut alıyorlar...

Ev almak isteyenler satış ofislerine akın etti!

Kamu bankalarının yeni destek paketine göre konut kredisi faizleri düştü ve sektör yeniden hareketlendi. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar emlak satış ofislerine akın etti.

Aydın’da konut sektörünün önü açıldı!

Özbaşak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Müteahhit Kasım Payza, konut kredisi faiz oranlarının düşmesinin Aydın’da bitme noktasına gelen konut sektörüne de nefes aldırdığını belirtti.

Yabancılar o ile akın etti! Konut satışları yüzde 111,4 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu 2018 yılı Aralık ayı Konut Satış İstatistikleri'ne göre Muğla'da konut satışları Aralık ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 111,4 oranında arttı.

Gayrimenkul sektöründe dijital dönüşüm ne kadar önemli?

Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, “Dijitalleşme o kadar hızlı ilerliyor ki bizler de pazarlama stratejilerimizi, iş yapış şekillerimizi ve iş süreçlerimizi bu değişimlere ve yeni teknolojilere göre sürekli yeniliyoruz” diye konuşuyor...

Akın Karali konut projeleri 2017 Haberi

Akın Karali konut projeleri 2017

1980 yılında Ömer Saçaklıoğlu tarafından kurulan Metal Yapı Konut, emlak geliştirme alanının yükselen yıldızlarından. Şirket İstanbul Tower 205, Koru Florya, Aqua Florya AVM, Ispartakule, Flistoria AVM, Crowne Plaza Florya gibi konut, ofis mekânları ve alışveriş merkezlerinin yanı sıra Kemerburgaz ve Zekeriköy’deki projeleriyle de öne çıkıyor.


Capital ve Ekonomist Dergisi’nin ortaklaşa düzenlediği, “Real Estate Stars - Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri 2016 Zirvesi”nde “En Çok Konut Projesi Yürüten Şirketler” kategorisinde ilk 10 şirket arasına giren Metal Yapı Konut’un İstanbul’un merkez lokasyonlarında bitmiş 17, inşaatı devam eden 7, planlaması başlayacak ise 4 projesi bulunuyor.


A segmente hitap eden lüks konutlar üreten Metal Yapı Konut’un 2018 planlarının en başında Ulus’ta gerçekleştireceği proje var. Yine Göktürk ve Zekeriyaköy’de bu segmentte yapılacak projeler de 2018 planları arasında. Metal...