19 / 04 / 2024

Akın Tekstil osmaniye arsası

Akın Tekstil osmaniye arsası

İBB, Akın Tekstil'in Bakırköy Osmaniye'deki Çırpıcı Şehir Parkı'nın yanında yer alan 51 bin 383 metrekarelik arsasını kamulaştırıyor.

Akös Tekstil Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akös Tekstil Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Beşaltı tarafından kuruldu.

Akın Tekstil ve İBB Bakırköy arazisi için uzlaşamadı!

Akın Tekstil'in bir dönem üzerinde fabrikasının bulunduğu Bakırköy Osmaniye'deki 51 bin metrekarelik arazi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile 3 yıldır devam eden alım görüşmelerinden sonuç çıkmadı.

Akın Tekstil'in Bakırköy'deki arsası kamulaştırılıyor!

İBB, Akın Tekstil'in Bakırköy Osmaniye'deki Çırpıcı Şehir Parkı'nın yanında yer alan 51 bin 383 metrekarelik arsasını kamulaştırıyor.

Aktaş Akıncı Tekstil Fabrikası icradan satışta!

Gaziosmanpaşa 3.İcra Dairesi, Arnavutköy, Hadımköy Hoşkadem'deki Aktaş Akıncı Tekstil Fabrikası'nı satışa çıkardı. Gayrimenkulün ihale bedeli 32 milyon 808 bin TL olarak belirlendi.

Akın Tekstil'in Bakırköy arazisi için pazarlık başlıyor!

İBB Başkanlığı Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı Kamulaştırma Müdürlüğü tarafından Akın Tekstil'e gönderilen yazı ile Bakırköy-Osmaniye arazisinin tamamının pazarlık suretiyle 15 gün içinde Kamulaştırma Müdürlüğüne müracaat edilmesinin istenildi.

Hamdi Akın: Atatürk Havalimanı'na 3'üncü pist için çok uğraştık!

Akfen Holding ve TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın," Bu 3'üncü havalimanının karşılığında, Atatürk Havalimanı'na 3'üncü pist yapılsın diye çok uğraştık '' dedi.

Hamdi Akın'dan 3.havalimanı eleştirisi!

Üçüncü havalimanının yavaş yavaş büyütülmesinin daha doğru olacağını belirten TAV Havalimanları Holding Başkanı Hamdi Akın, "Atatürk Havalimanı'na üçüncü bir pist yapılsın diye çok uğraştık" dedi.

Akfen'den Hamdi Akın'ın 3.havalimanı açıklamasına düzeltme!

Akfen Holding tarafından yapılan yazılı açıklamada "Akfen Holding ve TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın konuşmasında '3. havalimanı yerine 3. pist olmalıydı' şeklinde bir ifadesi bulunmuyor" denildi...

Hamdi Akın 3.havalimanı hakkında konuştu!

BURSA’da konuşan Akfen Holding ve TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, İstanbul’a 3’üncü havalimanı ile ilgili görüşlerini açıkladı...

Hamdi Akın'dan 3. havalimanı açıklaması!

Hamdi Akın'dan havalimanı açıklaması geldi. Bursa’da konuşan Akfen Holding ve TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, İstanbul’a 3’üncü havalimanı ile ilgili görüşlerini açıkladı.

Cemal Akın: 2019'a kadar 52 proje gerçekleştireceğiz!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı açıklamada, ''Halkımızın tüm ihtiyaçlarının karşılandığı, sorunsuz alt ve üst yapıya sahip, geleceğin Bartın’ı için projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz.'' dedi.

Cemal Akın, Bartın'da arıtma tesislerini inceledi!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın kentin su ihtiyacının 24 saat kesintisiz şekilde karşılanması için arıtma tesisleri ve su depolarını da sık sık ziyaret ediyor. Akın, personellerden bilgiler alıyor.

Selim Akın: Ankara'da en prestijli projeyi biz hayata geçirdik!

Başkent'in tanınan en genç ve başarılı iş adamı Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, "Ankara'da en prestijli projeyi biz hayata geçirdik" dedi...

Akın Tekstil osmaniye arsası Haberi

Akın Tekstil osmaniye arsası

Akın Tekstil, Bakırköy'deki arsasıyla ilgili Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklama yaptı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Akın Tekstil'in Bakırköy Osmaniye'deki 51 bin 383 metrekarelik arsasını kamulaştırıyor.  Söz konusu arsa Osmaniye Çırpıcı Şehir Parkı'nın hemen yanında, Marmar Forum ve Zeytinburnu Metro'suna komşu konumda yer alıyor. 


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı Kamulaştırma Müdürlüğü tarafından Akın Tekstil'e gönderilen 27 Ocak 2016 tarihli yazı ile Akın Tekstil'in maliki bulunduğu Bakırköy, Osmaniye Mahallesi'nde kain; tapunun, 71 pafta, 192 ada, 24 parsel no.sunda kayıtlı 51.383 m2 alanlı taşınmazın  tamamının pazarlık suretiyle satın alınmasının düşünüldüğü ve 15 gün içinde Kamulaştırma Müdürlüğü'ne müracaat edilmesi istenildiğini açıklamıştı. 


Akın Tekstil tarafından süresi içinde gerekli müracaatlar yapıldı ve görüşmeler devam ediyor.



Akın Tekstil'in KAP açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı...