28 / 03 / 2024

akkışla projeleri

akkışla projeleri

Büyükşehir Belediyesi tarafından Akkışla'da yaptırılacak olan 'Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli, düzenlenen törenle atıldı. Soğuk ve yağışlı havaya rağmen Akkışlalıların törene ilgisi büyüktü.

Kayseri Akkışla'ya 45 milyon TL'lik yatırım kararı çıktı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ilçelere yapılacak olan hizmet ve yatırım programının belirlendiği toplantıları Akkışla ile sürdürdü. Özhaseki, Akkışla'ya yaklaşık 45 milyon TL'lik yatırım kararı çıktığını söyledi...

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

TOKİ Kayseri Akkışla 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Akkışla sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Akkışla’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Akkışla’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Akkışla sosyal konut projesi

TOKİ Muğla projeleri için düğmeye bastı! 99 ve 55 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla Kavaklıdere'de 99 ve 55 konutluk 2 yeni proje inşa edecek. Projelenin ihalesi yarın yapılacak.

Aksaray-Ulukışla Demiryolu Hattı projesi meclis gündeminde!

Aksaray-Ulukışla Demiryolu Hattı ve Yüksek Hızlı Tren Yolcu Hattı Projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Açıkel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri'de 6 ilçeye millet bahçesi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan, Özvatan, Akkışla, Yeşilhisar, Pınarbaşı ve Tomarza'da millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Kayseri Defterdarlığı arsa karşılığı okul yaptırıyor!

Kayseri Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Melikgazi ve Akkışla'da yapılacak okul inşaatına karşılık 26 arsa veriliyor. İhale 2 Ağustos'ta gerçekleşecek...

TOKİ’den Muğla’ya 594 milyon TL'lik yatırım!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ'nin Muğla'da hayata geçirdiği projeleri inceledi.

Gayrimenkul sektörü yeni yıla hızlı giriyor!

Yeni yılla birlikte yine pek çok şirket Türkiye'de yatırım rüzgarı estirecek. Emlak sektörü yeni yıla hızlı girecek. Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre işte, 20 gayrimenkul firmasının 2018 yatırım projeleri..

Katar'dan 2022 FIFA Dünya Kupası projeleri için güvence!

Katar, 2022 FIFA Dünya Kupası projeleri için güvence verdi. Katar'daki Projeler ve Miras Yüksek Kurulu Genel Sekreteri Zevadi: "Statların ve spor tesislerinin yapım maliyeti 12 yıla yayılmış şekilde yaklaşık 23 milyar Katar riyali tutuyor" dedi.

Sivas Şarkışla'ya 253 sosyal konut!

Sivas Valisi Davut Gül, Şarkışla ilçesinde yapımı devam eden projeleri inceledi. Gül, inşaatı süren 253 adet sosyal konut hakkında bilgi aldı.

Kayseri Akkışla'ya 23 milyonluk yatırım!

İlçelere yaptıkları yatırımları anlatan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Akkışla’ya yaptıkları yatırımın 23 milyon TL’ye ulaştığını belirtti.

Muğla Menteşe bu projelerle değişecek!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Alt Yapı Koordinasyon Şube Müdürlüğü (AYKOME) tarafından Gazi Mustafa Kemal Kültür Merkezinde toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Menteşe projeleri masaya yatırıldı...

Kayseri'deki 6 kadın ve gençlik merkezi hizmete açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere yapılan kadın ve gençlik merkezlerinden Yeşilhisar, Yahyalı, Develi, Hacılar, Sarız ve Akkışla Kadın ve Gençlik Merkezi hizmete açıldı.

akkışla projeleri Haberi

akkışla projeleri

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile eski başkan ve AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki'nin yanısıra ilçe belediye başkanları, partililer ve kalabalık bir halk topluluğunun katılımıyla düzenlenen törende ilk konuşmayı yapan Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül, tüm geliri 72 bin lira olan bir belediye olarak bu tür yatırımlar yapmalarının mümkün olmadığına dikkat çekerek, "Büyükşehir Belediyesi'nden Allah razı olsun. Her iki başkanım da Akkışla'ya büyük ilgi gösteriyorlar. Her zaman bizimle omuz omuza yürüyorlar. Bizim kendi imkanlarımızla bu tür tesisler yaptırmamız mümkün değil. İlçemize kazandırılacak olan bu tesis için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. 




Daha sonra kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de hizmetin tek elden yürütülerek kaynakların daha verimli kullanılması ve özelliklede imar ve planlama bütünlüğü açısından son derece...