26 / 04 / 2024

akkuş gayrimenkul kavaklı projesi

akkuş gayrimenkul kavaklı projesi

Alya Penta Konakları'nın satışlarına devam eden Akkuş Gayrimenkul 3 yeni proje daha hayata geçirecek. İşte Akkuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Efor Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Efor Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Akkuş ve İbrahim Akkuş ortaklığında kuruldu.

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş ve Fasih Akkuş ortaklığında kuruldu.

Faba Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faba Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Adil Elkhatıb, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş ve Ousama Elkhatıb ortaklığında kuruldu.

Polar Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Polar Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Türker Akkuş tarafından kuruldu.

Wınners Gayrimenkul Teknoloji Turizm Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wınners Gayrimenkul Teknoloji Turizm Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Akkuş tarafından kuruldu.

Boss6 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Boss6 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Abdülkadir Akkuş, Ahmet Akkuş, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş, Ousama Elkhatıb ve Adil Alkhatıb ortaklığında kuruldu.

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş, Muhammed Halid Kurt Ve Adil Elkhatıb ortaklığına kuruldu.

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş ve Muhammed Halid Kurt ortaklığında kuruldu.

Haus 34 Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haus 34 Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Bülent Akkuş tarafından kuruldu.

Neva Altın Yapı İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Neva Altın Yapı İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Kartal'da Murat Akkuş tarafından kuruldu.

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mümtaz Akkuş tarafından kuruldu.

Zeytinburnu İETT Blokları'nı Akkuş Gayrimenkul dönüştürüyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul, Zeytinburnu İETT Blokları'nı dönüştürecek.

Akkuş Gayrimenkul'den 2 yeni proje geliyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını bugün Feriye İstanbul'da gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul yeni projelerini Bahçeşehir ve Zeytinburnu'nda inşa edecek.

akkuş gayrimenkul kavaklı projesi Haberi

akkuş gayrimenkul kavaklı projesi


Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Alya Penta Konakları'nın satışlarına devam eden Akkuş Gayrimenkul 3 yeni proje daha inşa edecek. Emlakkulisi.com olarak Akkuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş ile yeni projelerini ve gelecek hedeflerini konuştuk. İşte o röportaj...


1-Satışı devam eden Alya Penta Konakları'yla ilgili bilgi alabilir miyiz? Projede kaç konut var, güncel fiyatlar ne kadardan başlıyor?


-Alya Penta Konakları 50 daireden oluşuyor. 10 tanesini sattık, satışı devam eden 40 konut var. Güncel fiyatlarımız metrekare bazında 4 bin 500 TL'den başlıyor.


2- Teslimler ne zaman? Örnek daireniz hazır mı?

-Projeyi 2018 Eylül'de teslim edeceğiz, örnek dairemiz tamamlandı. 



3-Ödemeler nasıl oluyor?

-Projeden konut sahibi olmak isteyenler anlaşmalı bankalardan 60 ay 0 faiz ve 120 ay 0 faiz imkanı ile kredi kullanabiliyor.


4-Gelecek hedefleriniz neler? Yeni projeler var mı?

-3...