18 / 04 / 2024

Akkuş Grup alya 1 kavaklı

Akkuş Grup alya 1 kavaklı

Tekstil sektöründe en iyi ilk 500 firma arasından hizmet veren Akkuş Grup bu itibarını inşaatta da dikkatli ve güvenilir adımlarla sürdürüyor. Firma 2. projesine başlıyor...

Efor Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Efor Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Akkuş ve İbrahim Akkuş ortaklığında kuruldu.

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Bakırköy'de 100'er bin TL sermaye bedeli ile iki yeni şirket kurdu. Peki Abdülkadir Akkuş kimdir? İşte ayrıntılar...

Alya Grup Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alya Grup Turizm Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Okay Kocataş tarafından kuruldu.

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mümtaz Akkuş tarafından kuruldu.

Zeytinburnu İETT Blokları'nı Akkuş Gayrimenkul dönüştürüyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul, Zeytinburnu İETT Blokları'nı dönüştürecek.

Akkuş Gayrimenkul'den 2 yeni proje geliyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını bugün Feriye İstanbul'da gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul yeni projelerini Bahçeşehir ve Zeytinburnu'nda inşa edecek.

Alya 4 Mevsim'in lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markalarından Akkuş Gayrimenkul'ün, Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul'ün yeni projesi Alya 4 Mevsim'in lansmanı yapıldı. Projede metrekare fiyatları 8 bin TL olarak belirlendi.

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

Akkuş Gayrimenkul Beylikdüzü’nde cami ve kreş inşa edecek!

Alya markası ile gayrimenkul ve inşaat sektöründe hayata geçirdiği nitelikli projeler aracılığıyla Beylikdüzü’nün gelişiminde öncü olan Akkuş Gayrimenkul, bölgeye 3 bin 296 metrekare büyüklükte kreş ve 3 bin 17 metrekare büyüklükte cami inşa  edecek.

Alya Marin'de hemen teslim avantajı!

Akkuş Gayrimenkul ile Lübnan’lı El Khatib Group ortaklığının temsilcisi BOSS4 Gayrimenkul’ün Beylikdüzü’nün nadide bölgesi Kavaklı’da hayata geçirdiği Alya Marin’de hemen teslim avantajı sunuluyor...

Alya Mercan'da yüzde 0,97 faiz fırsatı!

Akkuş Gayrimenkul’ün stratejik ortağı olduğu BOSS4 Gayrimenkul imzasıyla Beylikdüzü- Kavaklı’da hayata geçirilen Alya Mercan projesinde yüzde 0,97 faiz fırsatı sunuluyor.

Alya Mercan lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan’lı El Khatib Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya Mercan'da lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı. 

Akkuş Grup alya 1 kavaklı Haberi

Akkuş Grup alya 1 kavaklı

Tekstil sektöründe en iyi ilk 500 firma arasından hizmet veren Akkuş Grup bu itibarını inşaatta da dikkatli ve güvenilir adımlarla sürdürüyor. 


Yıllardır faaliyet gösterdikleri tekstil sektörünün ardından son olarak inşaat sektörüne giren Akkuş Grup, markasının itibarlı adını bu alana da yansıtmaya başladı. İstanbul Beylikdüzü’ndeki inşaat projelerine başlayan ve şehre modern yapılar kazandırmayı hedefleyen Akkuş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Akkuş, yatırımlarını anlattı…


** Tekstilden inşaat sektörüne nasıl girdiniz?

Tekstilde 27 yıllık bir tecrübemiz var. 400 çalışanımızla Türkiye’nin ilk 500 firması arasındayız. İnşaata girmemizin asıl nedeni çevremize baktığımız zaman çok kaliteli konut göremedik. Bir de müteahhitlerde şu var insanlar projeleri zamanında teslim alamıyor mağdur ediliyorlar.  Biz de tekstildeki kalitemizi itibarımızı inşaatta da aynı felsefe ile giderek sürdürelim istedik.


** Bunun için çabaladınız dolayısıyla…

Amacımız, bizden...