28 / 03 / 2024

akkuş grup yeni proje

akkuş grup yeni proje

Tekstil sektöründe en iyi ilk 500 firma arasından hizmet veren Akkuş Grup bu itibarını inşaatta da dikkatli ve güvenilir adımlarla sürdürüyor. Firma 2. projesine başlıyor...

Akkuş Grup'un ilk konut projesi Alya Residence oldu!

Tekstil sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren ve Türkiye'nin ilk 500 şirketi arasında yer alan Akkuş Grup'un ilk projesi "Alya Residence" Beylikdüzü'nde yükseliyor. Proje 20 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Ünlem Grup, yeni gayrimenkul markası Usreal ile 100’ün üzerinde ofis açmayı planlıyor!

20 seneyi aşkın zamandır sigorta sektöründe yer alan Ünlem Grup, oluşturduğu yeni gayrimenkul markası Usreal ile bir sene içinde 100’ün üzerinde ofis açmayı hedefliyor.

Özen Kuzu yeni şirket kurdu! Kuzu Grup'tan yeni yatırım!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu yeni şirket kurdu. Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Yeni Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Zengin tarafından kuruldu.

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Bakırköy'de 100'er bin TL sermaye bedeli ile iki yeni şirket kurdu. Peki Abdülkadir Akkuş kimdir? İşte ayrıntılar...

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Besa Grup İstanbul projelerine odaklandı!

Gayrimenkulden enerjiye, bilişimden turizme farklı sektörlerde faaliyet göstermeye devam eden başkent Ankara’nın önemli şirketleri arasında yer alan Besa Grup, yeni projelere odaklandı.

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Gamze İlgezdi'den AKM'nin dünya standartlarına göre yapılmadığı iddiası!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, yeni yapılan AKM'deki opera çukurunun dünya standartlarına göre yapılmadığını iddia etti. 

Akkuş Gayrimenkul'den 2 yeni proje geliyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını bugün Feriye İstanbul'da gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul yeni projelerini Bahçeşehir ve Zeytinburnu'nda inşa edecek.

Keten Grup'tan 4 yeni proje geliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınına rağmen gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keten Grup, 4 yeni proje için düğmeye bastı.

Yeni Beyzade Grup İnşaat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Beyzade Grup İnşaat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdullah Timur tarafından kuruldu.

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

Kilit Grup yeni otel yatırımları için düğmeye bastı!

Turizm sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Kilit Grup, yeni otel yatırımları için start verdi.

akkuş grup yeni proje Haberi

akkuş grup yeni proje

Tekstil sektöründe en iyi ilk 500 firma arasından hizmet veren Akkuş Grup bu itibarını inşaatta da dikkatli ve güvenilir adımlarla sürdürüyor. 


Yıllardır faaliyet gösterdikleri tekstil sektörünün ardından son olarak inşaat sektörüne giren Akkuş Grup, markasının itibarlı adını bu alana da yansıtmaya başladı. İstanbul Beylikdüzü’ndeki inşaat projelerine başlayan ve şehre modern yapılar kazandırmayı hedefleyen Akkuş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Akkuş, yatırımlarını anlattı…


** Tekstilden inşaat sektörüne nasıl girdiniz?

Tekstilde 27 yıllık bir tecrübemiz var. 400 çalışanımızla Türkiye’nin ilk 500 firması arasındayız. İnşaata girmemizin asıl nedeni çevremize baktığımız zaman çok kaliteli konut göremedik. Bir de müteahhitlerde şu var insanlar projeleri zamanında teslim alamıyor mağdur ediliyorlar.  Biz de tekstildeki kalitemizi itibarımızı inşaatta da aynı felsefe ile giderek sürdürelim istedik.


** Bunun için çabaladınız dolayısıyla…

Amacımız, bizden...