29 / 03 / 2024

Akman Holding

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Akman Holding’in Kanada’daki konut ve otel yatırımları hız kesmedi!

Akman Holding’in Toronto'da 130 milyon dolarlık yatırım planladığı Regal Plaza Kompleksi Nisan 2021'de satışa sunulacak.

Akman Holding’den Kanada’da ikinci dev proje!

İnşaat, turizm, gıda ve otomotiv gibi sektörlerde 40 yıllık birikime sahip Akman Holding, Kanada'daki 2. dev projesine başladı...

Türk müteahhitlere Kanada'ya yatırım yapın çağrısı!

Akman Holding ve SAMM Developments Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akman yaptığı açıklamada Kanada'nın Türk müteahhitler için henüz çok yeni bir pazar olduğunu belirterek, ciddi fırsatlar sunan bu ülkede mutlaka yatırım yapılması gerektiğini dile getirdi.

Akman Holding'ten Kanada'ya 130 milyon dolarlık 5 yıldızlı dev plaza kompleksi!

Kanada’daki şirketi SAMM Developments, The Kennedy Condominiums projesinin ardından, 2’nci büyük başarı öyküsü yazmaya hazırlanıyor.

Akman Holding'in yeni projesi Dixon 600’den Kanada’ya davet!

SAMM Development’ın Toronto’da başlattığı yeni projesinin hem adı hem ayrıntıları belli oldu. 20 katta kongre ve toplantı merkezi, condo (daire), ofis ve rezidanslardan oluşacak Dixon 600’ün Kanada satışları Kasım ayında başlayacak.

Akman Holding'in 600 Dixon Road Aerial projesi yolda!

Türkiye kökenli SAMM Developments, Toronto’da 600 milyon dolarlık The Kennedy Condominiums projesinin ardından, yeni bir bir proje daha başlatıyor. İş merkezi niteliği taşıyan yeni projenin yatırım maliyeti 240 milyon dolar.

Ali Akman: İnşaat sektöründe hızla büyüyoruz!

Akman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akman’ın 2016 yılı değerlendirme ve 2017 yılı öngörülerini açıkladı.

Toronto'da 18 bin konut açığı var!

Kanada Toronto’da 600 milyon dolar yatırımla 1320 konutluk bir projeye başladıklarını söyleyen Akman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akman, “Kanada Türkler için ‘B planı’ oldu." dedi.

Kanada The Kennedys satışta!

Akman Holding tarafından inşa edilen The Kennedys satışta. Proje fiyatlar lansmana özel 220 bin dolardan başlıyor.

Akman Holding The Kennedys projesi satışa çıkıyor!

Sanayicilikten inşaata, turizmden otomotive 17 farklı sektörde faaliyet gösteren Akman Holding tarafından Kanada’da kurulan SAMM Developments, Toronto’da 4 blok ve 1320 daireden oluşan The Kennedys adlı projesini başlattı.

Kanada The Kennedys projesinin ilk etabı 3 günde satıldı!

17 farklı sektörde faaliyet gösteren Akman Holding Kanada’da kurulan SAMM Developments, Toronto’da 4 blok ve 1320 daireden oluşan The Kennedys adlı projesini satışa sundu. Projenin ilk etabı 3 günde satıldı.

Akman Holding Kanada'da konut sektörüne girdi!

Türkiye’nin ilk meyve suyu ihracatını Ersu markası ile gerçekleştiren Ali Akman, inşaat ve turizm işinde de hızlı büyüyor. Akman’ın Kanada-Toronto’da 600 milyon dolar yatırımla yükselen inşaat projesi, 1.350 konuttan oluşuyor.

Akman Holding Haberi

Akman Holding

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...