29 / 03 / 2024

Akropol Termal Kent Yönetim Kurulu Üyesi İsa Kuru

Akropol Termal Kent Yönetim Kurulu Üyesi İsa Kuru

Akropol Termal Kent Yönetim Kurulu Üyesi İsa Kuru, Beypazarı’nda yapımına başladığı Akropol Termal Mega Kent projesini 2013 yılında ziyaretçileriyle buluşturmaya hazırlanıyor

Sivas Aquapark projesi 18 Ocak'ta açılacak!

Sıcak Çermiği bir ‘Termal Kent’ olarak yapılandırmayı planlayan Sivas Belediyesi Aquapark projesini 18 Ocak'ta hizmete açıyor.

2023'e kadar 20 termal kent kurulacak!

Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Kurucu Başkanı Emin Çakmak, Türkiye'nin termal ve sağlık turizmi için çalışma başlattıklarını açıkladı. Çakmak, 2023'e kadar 20 ilde 20 termal kent kurulacağını söyledi.

Bingöl Simani'ye termal otel yapılacak!

Bingöl Simani’de 500 yataklı otel, yüzme havuzları, termal tesis yapılacak. Kent Park projesi hakkında detay bilgiler paylaşıldı.

Termal kentler oluşturulacak!

Uluslararası standartlarda termal tesislere sahip termal kent niteliğindeki destinasyonların oluşturulabilmesi ve Avrupa ülkeleri ile rekabet edilebilmesi için, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından termal kentler oluşturulması kararlaştırıldı.

Akropol Termal Şehir'de devre konut satışları sürüyor!

Termal turizm sektörüne yeni bir soluk getiren Akropol Termal Şehir'de devre konut satışları tüm hızıyla devam ediyor. Akropol Termal Şehir turizm sektöründe alışılmışın dışına çıkarak, konut sahiplerine yaşanabilir bir 'termal şehir' imkânı sunuyor.

Denizli Karahayıt Kent Ormanı turizme açılacak!

Termal sağlıkta iddialı olduklarını belirten Başkan Gürlesin, sağlık turizmi kapsamında kente gelen vatandaşlar için Karahayıt'ta 1,8 milyon liralık yatırımla Kent Ormanı oluşturacaklarını açıkladı.

Sındırgı'ya Kent Meydanı Projesi!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde değişim her alanda kendini hissettiriyor. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın termal turizm alanındaki ilçenin imajın değiştirecek ‘Kent Meydanı Projesi’nin ihalesinin yapılacağını açıkladı.

Aksaray Kent Termal'de satılık devremülk!

Aksaray'ın Gülağaç ilçesi Hamamyolu mevkiinde hayata geçen Kent Termal Tesisleri 44 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Otel ve devremülk dairelerden meydana gelen Kent Termal'de 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri mevcut.

Akropol Termal Beypazarı devremülk fiyatları!

Ankara'nın Beypazarı bölgesinde hayata geçen Akropol Termal Tesisleri'nde ömür boyu tapulu devremülkler satışa sunuluyor. Akropol Termal Beypazarı devremülk fiyatları şöyle:

Beypazarı Akropol Termal Şehir'de 10 bin TL'ye devremüllk!

Beypazarı'nda bin 350 dönüm alan üzerine kurulan Akropol Termal Şehir toplam 7 etap olarak inşa ediliyor. Beypazarı Akropol Termal Şehir'de yer alan devremülkler 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Pamukkale'de Kent Ormanı projesi hayata geçirilecek!

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'ndeki kırmızı suyuyla ünlü termal sağlık merkezi olan Karahayıt'a 1 milyon 782 bin liraya mal olacak Kent Ormanı projesi hayata geçiriliyor.

Hamamboğazı Termal Turizm Alanı'na 10 milyon liralık yatırım yapılacak!

Hamamboğazı Termal Turizm Alanı'nın, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca Uşak Banaz Belediyesi'ne tahsis edileceği açıklandı. Bölgenin, 10 milyon liralık yatırımla ayağa kaldırılarak kent ekonomisine kazandırılacağı belirtildi...

TOKİ Denizli'de termal kent kuracak!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Denizli'nin Pamukkaie ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında konutlarla birlikte inşa edilen pansiyonların, bölgenin termal turizm açısından cazibe merkezi haline gelmesine önemli katkı sağlayacağını söyledi

Akropol Termal Kent Yönetim Kurulu Üyesi İsa Kuru Haberi

Akropol Termal Kent Yönetim Kurulu Üyesi İsa Kuru

Türkiye'nin en büyük dünyanın ise sayılı termal tesislerinden biri olan Akropol Termal Mega Kent'in ziyaretçileriyle buluşması için çok da fazla bir zaman kalmadı. İçerisinde 36 bin devre mülk, biri 5 yıldızlı diğeri de apart olmak üzere 2 adet otel, hastane, rehabilitasyon merkezi, 110 dönüm üzerine inşa edilecek bayanlar için ayrı ve karma olmak üzere 2 adet dev Aqua Park ve su oyunları merkezi, 36 bin metrekare üzerine inşa edilen sosyal tesisler ve alışveriş merkezi, sosyal tesisler içerisinde yer alacak bay, bayan ve karma olmak üzere 3 adet yarı olimpikten biraz daha büyük üstü açılıp kapanabilen havuzlar kompleksi, termal havuzlar, Türk Hamamları, Fin Hamamları, saunalar, SPA, spor merkezleri, vitamin barlar, çocuk kulüpleri, oyun ve eğlence salonları, bowling salonları ve buz...