26 / 04 / 2024

aksaray organize sanayide yer tahsisi

aksaray organize sanayide yer tahsisi

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı. Yönetim kurulu toplantısında 440 kişinin istihdam edile bileceği 120 dönüm civarında daha arsa tahsisi gerçekleştirildiği bildirildi...

Aksaray'a yeni şehir kurulacak!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Yeni Sanayi Projesi ile mevcut sanayiyi taşıdıktan sonra üniversite ve organize yolu arasında yeni bir şehir kurulacağını söyledi.

Konya Aksaray Organize Sanayi'ye köprülü kavşak geliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Aksaray Yolu Organize Sanayi girişinde yapılacak köprülü kavşağın temeli 31 Ağustos Çarşamba günü saat 11.00’da atılıyor.

Aksaray Yeni Sanayi Kentsel Dönüşüm projesinde son durum!

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nde fiyatlar belirlendi. Üniversite ve organize sanayi arasında kalan 300 hektarlık alana yapılacak olan projede, 102.5, 202.5, 3002.5, 405 ve 505 metre kareden oluşan 5 farklı tip de dükkân yapılacak.

Aksaray OSB'de 2. genişletme altyapı çalışmaları incelendi!

Aksaray’da Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu üyeleri, altyapı ihalesi yapılan 2. genişleme alanında incelemelerde bulundu.

Aksaray OSB'de 2 yatırımcıya parsel tahsis edildi!

Aksaray Valisi, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Vali Şeref Ataklı yaklaşık 650 kişinin daha istihdam edileceği 140 dönümlük sanayi parselinin 2 ayrı yatırımcıya tahsis edildiğini söyledi.

Aksaray OSB'de 140 dönüm sanayi parseli yatırımcıya tahsis edildi!

Aksaray Valisi, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Vali Şeref Ataklı yaklaşık 650 kişinin daha istihdam edileceği 140 dönümlük sanayi parselinin 2 ayrı yatırımcıya tahsis edildiğini söyledi.

TOBB Aksaray Teknik Anadolu Lisesi'nin temeli atıldı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşcı, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi'ndeki TOBB Aksaray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temel atma törenine katıldı.

Aksaray OSB altyapı ihalesi 29 Eylül'de!

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Aksaray OSB İlave Alanına ait altyapı yapım işini ihaleye çıkarıyor. İhalesi 29 Eylül'de gerçekleşecek.

Aksaray OSB altyapı yapım ihalesi 29 Eylül'de!

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Aksaray OSB ilave alanına ait yol, içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalesi 29 Eylül 2015'te gerçekleşecek.

Aksaray Kadın Aktivite Merkezi inşaatı ne zaman bitecek?

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yapımı devam eden Kadın Aktivite Merkezi’nde ve belediye arsaları Organize Sanayi yolu üzerindeki köprü genişletme çalışmalarını ve OSB’de imal edilen çatı aksamı ve beton kolonları yerinde inceledi.

Aksaray Organize Sanayi'de arsalar geri verilecek!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı yaptığı konuşmasında Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde yeni hazırlanan projede bütün dükkan sahiplerini dükkanlarını yıktıktan sonra mal sahiplerinin arsaları verilecek.

Konya Organize Sanayi Bölgesi'nde İnnopark kurulacak!

Konya Ovası Projesi içinde yer alan Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde’ye ortak bölgesel inovasyon merkezi geliyor. İNNOPARK adıyla hizmet verecek merkez, Konya Organize Sanayi Bölgesi’nin içinde kuruluyor

47 milyar metreküp doğalgazın 11,5 milyar metreküpü sanayide kullanıldı!

Türkiye'de geçen yıl tüketilen yaklaşık 47 milyar metreküp doğalgazın 11,5 milyar metreküpü doğrudan sanayide kullanıldı. Organize sanayi bölgelerindeki doğalgaz tüketimi 3 milyar metreküpü buldu.

aksaray organize sanayide yer tahsisi Haberi

aksaray organize sanayide yer tahsisi


Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıda 440 kişinin istihdam edilebileceği 120 dönüm civarında daha arsa tahsisi gerçekleştirildi.


OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta Başkanlığında yapılan toplantıya yönetim kurulu üyeleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ve OSB Bölge Müdürü İsmet Çağlar katıldı. 


OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, arsa tahsisi ile ilgili yaptığı açıklamada Aksaray’a yatırımların devam ettiğini belirterek şunları söyledi: “Organize sanayi yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirmiş olduk Bu toplantı sonucunda yatırım için talepte bulunan yatırımcılarımıza yaklaşık olarak 120 dönüm civarında bir arsa tahsisi yapmış olduk. Yine bu çerçeve içerisinde de yaklaşık olarak 440 kişinin istihdam edilebileceği bir...