25 / 04 / 2024

akyapı eşbah ıspartakule görselleri

akyapı eşbah ıspartakule görselleri

Akyapı-Eşbah Ispartakule projesinde 415 rezidans daire ve 20 dükkan inşa edecek. Emlak Konut güvencesini taşıyan projenin 2019 sonunda tamamlanması planlanıyor...

Limonlu Bahçe Konakları'nda hiç peşinatsız 12 ay vade! Teslimler yıl sonunda!

Akyapı tarafından hayata geçirilen Limonlu Bahçe konutlarında hiç peşinatsız 12 ay vade imkanı sağlanıyor. Limonlu Bahçe projesinde yer alan konutların teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. 

Limonlu Bahçe Konakları'nda yüzde 50 peşin yüzde 50'si teslimde ödeme fırsatı!

Akyapı tarafından Ümraniye'de hayata geçirilen Limonlu Bahçe Konakları'nda yüzde 50 peşin yüzde 50'si teslimde ödeme fırsatı ile satışlar devam ediyor. Limonlu Bahçe Konakları'nda daire fiyatları ne kadar?

Limonlu Bahçe Konakları'nda yüzde 25 peşin 18 ay vade fırsatı!

Akyapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen Limonlu Bahçe Konakları'nda yüzde 25 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Limonlu Bahçe Konakları'nda yeni daireler satışta! Aralık'ta teslim!

Limonlu Bahçe Konakları'ndaki yeni daireler satışa çıktı. Akyapı imzası taşıyan projenin teslimlerinin bu yılın Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Limonlu Bahçe Konakları Aralık 2024'te teslim!

Akyapı imzasıyla hayata geçirilen Limonlu Bahçe Konakları Aralık 2024'te teslim ediliyor. Peki Limonlu Bahçe Konakları'nda daire fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Kazanç vadisinde ikinci perde: Kişiye özel faizsiz ödeme koşulları ile Eşbah İnovasyon Vadisi - II

Şehrin merkezinde müstakil iş yerleri ve modern sanayi binalarıyla yeni bir iş fırsatı sunan Eşbah İnovasyon Vadisi – II hayata geçiyor.

Bahçe Bahçeşehir'de 1+1'ler 5 milyon TL'ye! 48 ay vade fırsatıyla!

Ön satış sürecinin devam ettiği Bahçe Bahçeşehir projesinde 48 ay vade imkanı sağlanıyor. Projede yer alan 1 oda 1 salon konutların fiyatları 5 milyon TL'den başlıyor.

Limonlu Bahçe Konakları'nda peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı! 

Akyapı imzasıyla hayata geçirilen Limonlu Bahçe Konakları'nda peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı başladı. Peki Limonlu Bahçe Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Eşbah İnovasyon Vadisi 2024'te teslim! Yeni proje!

Eşbah Yapı'nın yeni projesi İnovasyon Vadisi, 2024 yılında sahiplerine teslim edilecek. Satışların başladığı proje Eşbah Yapı'nın yeni projesi daha önce hayata geçirdiği projeler gibi yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri konsepti ile yükseliyor...

Bahçe Bahçeşehir'de ön satışa özel yüzde 25 indirim! Tam 1.000 konutluk yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen Bahçe Bahçeşehir projesi ön satışa çıktı. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Akyapı Limonlu Bahçe Konakları'nda 1+1'ler 8 milyon 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 0.69 faiz, 15 yıl vade fırsatı!

Limonlu Bahçe Konakları, Akyapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükseliyor. Projede 1+1'ler 8 milyon 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

0.79 faizle 10 yıl vade fırsatıyla evini dönüştürmeyen kalmasın! Yüzyılın Dönüşüm projesine yoğun ilgi!

Sağlıksız stoku yenilemek için başlatılan yüzyılın dönüşüm hamlesine ilgi oldukça yoğun. 1 hafta gibi kısa sürede kampanyaya 34 bin 425 binada, 446 bin 577 bağımsız bölüm için başvuru yapıldı. En çok başvuru yapan ilçe Bahçelievler olurken onu Güngören takip etti.

Eşbah Yapı'dan Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'ne yeni proje! 

Eşbah Yapı tarafından Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'nde yeni proje hayata geçiriliyor. Yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri olarak hayata geçirilen projenin detayları merak ediliyor...

akyapı eşbah ıspartakule görselleri Haberi

akyapı eşbah ıspartakule görselleri


Emlak Konut Ispartakule 6. etap ihalesini kazanan Akyapı-Eşbah Ortaklığı, 20 bin 314 metrekare alanda yapacağı projesinde 415 rezidans daire ve 20 dükkan inşa edecek.



Akyapı-Eşbah Ispartakule projesi dört blok olarak tasarlandı. Toplam inşaat alanı 103 bin 498 metrekare olan projede blokların taban alanı 8 bin 35 metrekare. 



1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin sunulduğu Akyapı-Eşbah Ispartakule projesinde üç tane 11 katlı blok ve bir tane 30 katlı kule olacak.



Akyapı-Eşbah Ispartakule projesine en yakın yerleşim birimi 400 metre güneyinde Koza Ispartakule Konutları. 2019'un sonunda teslim edilecek olan Akyapı-Eşbah Ispartakule projesinde 597 araçlık kapalı otopark, fitness, sauna, yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar bulunuyor.



Tel: 0 850 724 25 97 

Web: http://www.akyapi.com.tr/ 

Gülcihan...