25 / 04 / 2024

Alaçatı köy projesi

Alaçatı köy projesi

Alaçatı, Türkiye'nin doğal ve karakteristik dokusunu koruyabilen ender yerlerinden biri olarak biliniyor. Alaçatı'ta Capri Adası modeli yeni bir proje geliyor.

360 Midi Alaçatı'da yüzde 20 indirim fırsatı! Yeni proje!

Demirbaş Hanesel ortaklığının 7. Projesi 360 Midi Alaçatı projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup işbirliği ile başlanılan proje sonrasında Yıldızlar grup tarafından ihaleyle satın alındı. Projedeki inşaat çalışmaları Yıldızlar Grup tarafından devam ediyor. Peki Batıyakası Köy projesinde konut fiyatları ne kadar?

Kempinski Residences Alaçatı'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla! Teslimler Haziran 2024'te!

Çeşme, Alaçatı'nın en özel projelerinden biri olan Kempinski Residences Alaçatı Dilek Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Kempinski Residences Alaçatı'da yüzde 50 peşin 6 ay vadeyle satışlar devam ediyor.

Drı Recycling Solution Atık Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Drı Recycling Solution Atık Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Önalan tarafından kuruldu.

My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta! Yeni proje

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte TinyHouse’lar konut yatırımının en büyük alternatifi haline geldi. Yatırımcısına fırsat sunan My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta. 

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Sirius Atık Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sirius Atık Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sirius Atık Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Evk Atık Yönetimi Gübre İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Evk Atık Yönetimi Gübre İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim  Şirketi bugün Kartal’da Volkan Şenel tarafından kuruldu.

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Akansel Arslan tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Köy Projesi 2. Etap'ın değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Köy Projesi 2. Etap 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Köy Projesi 2. Etap'ın değeri ne oldu?

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Bülbül, Ağacan Koç tarafından kuruldu.

Doruk Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doruk Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Yağan tarafından kuruldu.

Diyalog Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Diyalog Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saim Ocak tarafından kuruldu.

Alaçatı köy projesi Haberi

Alaçatı köy projesi

Alaçatı, Türkiye'nin doğal ve karakteristik dokusunu koruyabilen ender yerlerinden biridir. Tarihi taş evlerin arasına yeni bir köy meydanı projesi eklendi. 10 dönümlük açık alanda arsa bedeli hariç 25 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Clubbaba Köyiçi projesi de bu dokuya uygun inşa ediliyor. Projeyi yapan İzmirli İşadamı Emin Önal, "Capri Adası'nda doğal doku korunup ünlü markalar bir arada sunuluyor. Bu Alaçatı'da neden olmasın düşüncesiyle Clubbaba Köyiçi projesini geliştirdik. Burada Aston Martin, Beymen, Yıldırım Özdemir, Lokma, Swarovski, Cianaltalian Fashion Store, B&G Store, Pupe Cafe & Restaurant gibi ünlü markalar yer alacak. Dünyanın diğer önde gelen markalarını da önümüzdeki yıllarda buraya getirmek isteriz" diyor. Emin Önal, bir marka haline gelen Alaçatı'nın bir parçası olarak alışveriş, yemek, sanat, yaşam ve spor alanlarında hizmet...