25 / 04 / 2024

Alaçatı Taş Otel

Alaçatı Taş Otel

İzmir Alaçatı'daki tarihi 130 yıllık Rum Konağı, Zeynep Öziş tarafından Taş Otel'e dönüştü. Otel Alaçatı'nın ilk butik oteli olma özelliğine sahip.

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

Alaçatı'da milyonluk villalar satışta!

Türkiye'nin Venedik'i olarak bilinen Alaçat'yı hortum vurdu. Aşırı rüzgar nedeniyle bölgedeki evlerin zarar görmesiyle bölge sakinleri villalarını satışa çıkardı. 

Alaçatı ve Zeytineli'deki arazilerin kamulaştırılması meclis gündeminde!

İzmir'in Alaçatı ve Zeytineli mahallelerindeki arazilerin bir bölümünün kamulaştırılması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Dervişoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çeşme Alaçatı Havalimanı'nın inşaatı mecliste!

Çeşme Alaçatı Havalimanı inşaatı ve projenin bütçesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

KÖY Alaçatı Taş Evleri’nde Mayıs ayına özel fırsatlar!

KÖY Alaçatı Taş Evleri,‘’Başka Bir Yaşam Mümkün’’ felsefesiyle ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Okan Buruk Alaçatı'dan 5 milyon liraya ev aldı!

Orta saha mevkiinde forma giymiş eski Türk millî futbolcu ve teknik direktör Okan Buruk, Alaçatı'dan 5 milyon liraya taş ev aldı. Buruk, yeni evinin tadilatına başladı.

Çeşme Alaçatı Havalimanı inşaatı TBMM gündeminde!

Çeşme Alaçatı Havalimanı inşaatı TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Alaçatı’nın emlak değeri arttı!

1990'lı yıllarda sadece bir otel inşaatı olan Alaçatı’nın emlak değeri yüzde 1 milyon arttı. 1996'da 100 dolara satılan arazilerin şimdiki fiyatı 1 milyon dolar. 

Çeşme-Alaçatı bölgesi lüks proje üssü oldu!

Son yıllarda lüks taş evlere ev sahipliği yapan Çeşme-Alaçatı bölgesinde halen üretim ve satış aşamasında 22 proje bulunuyor...

Fatih Terim Alaçatı'daki evini Mehmet Okur'a kiraya verdi

Fatih Terim, Alaçatı'daki taş evibi Türkiye basketbolunun efsane isimleri arasında bulunan ve NBA'da oynayan Mehmet Okur'a kiraladı.

Alaçatı Zigana Resort açıldı!

Alaçatı Zigana Resort açıldı. Son yılların gözde turizm merkezi haline gelen Alaçatı'ya zincir otel markaları da girmeye başladı.

Alaçatı'ya Capri Adası modeli proje!

Alaçatı, Türkiye'nin doğal ve karakteristik dokusunu koruyabilen ender yerlerinden biri olarak biliniyor. Alaçatı'ta Capri Adası modeli yeni bir proje geliyor.

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor!

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor. Alaçatı tarzını evine taşımak isteyenler, Alfemo’nun yemek odasından yatak odasına, yaşam ünitesinden oturma odasına kadar her alan için tasarladığı Alaçatı konseptli ürünlerini tercih ediyor.

Alaçatı Taş Otel Haberi

Alaçatı Taş Otel

130 yıllık bir Rum Konağı'nı, Alaçatı'nın ilk butik oteli Taş Otel'e dönüştüren Zeynep ÖZİŞ" Türk konukseverliğinin tüm özelliklerini yansıtan,yüzde yüz memnuniyet parolasıyla yola çıktıklarını belirtti. 


Zeynep Hanım turizm sektöründeki kariyerinize nasıl başladınız? Yakından tanıyabilir miyiz sizi?

Ben aslen İzmirli'yim. İzmir Amerikan Kız Koleji'nin ardından Boğaziçi Üniversitesinde eğitim hayatımı sürdürdüm. Daha sonra Turizm Bakanlığı'nın "ülkesel, profesyonel, tercüman turist rehberliği" kursu aldım. Roma'da birkaç yıl turizm acentesinde tur planlamacısı olarak çalıştıktan sonra turizm sektörü kariyerime ara verdim. Henkel firmasında Ürün Müdürü Asistanı olarak başladığım pazarlama yöneticiliği kariyerimi İzmir ve İstanbul'da, DüsseldorPta Henkel merkezinde ve Milano'da Henkel Italiana'dadevam ettirdim. 40 yaşındayken Pazarlama Direktörlüğü görevimden kurumsal hayatın sıkıntılarından uzakta, şehir dışında, daha dengeli ve sağlıklı yaşayabilmek, aileme, dostlanmave hayvanlarıma daha çok zaman ayırabilmek için nokta...