29 / 03 / 2024

aladağ yangın faciası

aladağ yangın faciası

Adana Aladağ'da yaşanan yangın faciası sonrasında, bölgede inşa edilen Yatılı Bölge Yurdu'nda çalışmalar aralıksız sürüyor. Yapımı hızla ilerleyen yurt 300 kişilik olarak planlandı.

Antalya’daki orman yangınında 8 kişi ölmüş 58 kişi yaralanmıştı. İmara açıldı!

Antalya’da geçen yıl meydana gelen yangın faciasının yaşandığı bölgede bulunan Aşağı Işıklar mahallesindeki 22 bin 683 metrekare alan TOKİ Başkanlığı’nca kamulaştırıldı. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Adana Aladağ'da Yatılı Bölge Yurdu yapılıyor!

Adana Aladağ'da yaşanan yangın faciası sonrasında, bölgede inşa edilen Yatılı Bölge Yurdu'nda çalışmalar aralıksız sürüyor. Yapımı hızla ilerleyen yurt 300 kişilik olarak planlandı.

Çatı sanayicilerinden Yangın Yönetmeliği talebi!

Adana’nın Aladağ ilçesinde önceki gece kız yurdunda çıkan yangında 11’i öğrenci, biri eğitmen 12 kişinin ölmesinin ardından çatı sanayicileri "Yangın Yönetmeliği"nin uygulanmasını talep etti.

Bomonti Hilton Otel’deki yangın faciası nasıl önlendi?

İstanbul Bomonti’deki Hilton Oteli teras katında jenaratörün tutuşması sonucu küçük çaplı bir yangın çıktı. Bina dış cephesinin Alubond A2 yanmaz kompozit panel ile kaplı olması büyük bir faciayı önledi.

İzmir'de katı atık depolama alanında yangın çıktı!

Çiğli ilçesinde Büyükşehir Belediyesi düzenli katı atık depolama alanında yangın çıktı

Sarıyer'deki orman yangını söndürüldü!

Maden Mahallesi Bahçeköy mevkisinde çıkan yangın ekiplerin yoğun çalışması sonucu söndürüldü

Çanakkale Yenice'de orman yangını çıktı!

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde çıkan orman yangınına 30 araç, bir helikopter ve amfibik uçakla müdahale ediliyor.

Bodrum'da yangın çıktı!

Bodrum'da ormanlık alanda başlayan yangın, söndürülmeye çalışılıyor...

Ev sahipleri dairelere yangın tüpü koymak zorunda!

Ev sahipleri artık daireler yangın tüpü koyacak. Mal sahipleri ise elektrik kablolarını dayanıklı hale getirecek ve elektrik panolarının bakımını yaptıracak...

Kartal Adliyesi'nde yangın çıktı!

Kartal'da yeni hizmete giren Anadolu Adalet Sarayı'nda çıkan ve kısa sürede söndürülen yangın, hasara yol açtı.

Torbalı'daki fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı!

İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı.

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi.

aladağ yangın faciası Haberi

aladağ yangın faciası

Aladağ'da yaşanan yangın faciası sonrasında, ilçede yapımı devam eden Yatılı Bölge Yurdu'nda çalışmalar aralıksız devam ediyor. Olumsuz hava şartlarına rağmen inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor 


Adana'nın Aladağ ilçesinde yapımına başlanan 300 kişilik Yatılı Bölge Yurdu binasının inşaat çalışmaları devam ediyor. Temeli atıldıktan sonra zemin çalışmaları tamamlanan yatılı bölge yurdu binasında, olumsuz hava koşullarında dahi çalışmalara ara verilmiyor. 


Kasım ayında Aladağ'da kız öğrenci yurdunda çıkan ve toplamda 12 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciası sonrasında ilçe de yapımı hızlandırılan yatılı bölge yurdunun ilçe adına çok önemli olduğunu söyleyen Aladağlılar, bu nedenle yurt binasının tamamlanarak en kısa sürede hizmet vermeye başlamasını istiyor. 


BAZI KÖYLERDE TAŞIMALI EĞİTİM YAPILAMIYOR 


Aladağ'ın coğrafi konum olarak dağlık bir bölgede bulunduğunu söyleyen Aladağlılar, "Aladağ'a bağlı bir çok köyün kış aylarında ilçe...