16 / 04 / 2024

Alanya Mahmutlar Hizmet Binası poliklinik binası

Alanya Mahmutlar Hizmet Binası poliklinik binası

Alanya Belediye Meclisi, Mahmutlar Hizmet Binası’nın birinci katının 10 yıllığına “Alanya Devlet Hastanesi Mahmutlar Semt Polikliniği” olarak kullanılması için onay verdi. Başkan Yücel, “Sağlık her şeyden önemlidir.” dedi.

Bugün yeni ev sahipleri belli oluyor!  2+1, 3+1 Alanya 250 Konut Projesi TOKİ 18 Eylül 2023 canlı kura çekişi ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Alanya Mahmutlar Mahallesi 250 Konut Projesi’ nin çekişinin bugün saat 14:00'da yapılacağını duyurdu. İşte detaylar...

Antalya Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım ve kiralama ihalesi!

Antalya Alanya Belediyesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Mahallesi 887 ada 1 parseldeki 4 bin 833 metrekarelik arsada iş merkezi inşa edilmesi ve 15 sene süreyle işletilmesi ihalesini gerçekleştirilecek. Toplam maliyet 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi...

Alanya Belediyesi'nden 92.7 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya İli Alanya İlçesi Mahmutlar Mahallesi'nde yapım karşılığında iş merkezi 10 seneliğine kiraya verecek. İşin muhammen bedeli 92 milyon 684 bin 663 Türk Lirası olarak belirlendi.

Alanya Mahmutlar 250 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Alanya Mahmutlar projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Alanya Mahmutlar 250 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Antalya Alanya Mahmutlar projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Alanya Mahmutlar'da kentsel dönüşüm başladı!

Antalya'nın Alanya ilçesi Mahmutlar Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde yer alan 110. sokaktaki 5 katlı bir apartman dönüşüm kapsamında yıkıldı.

Alanya Mahmutlar'da kentsel dönüşüm krizi!

Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm krizi sürüyor. Mağdur olduklarını söyleyen Aşur Bal, Alanya Belediyesi’nin siyasi çıkarlar kapsamında davrandığını ortaya çıkardı.

Alanya'da 37 bin mülk sahibi yabancı bulunuyor!

Türkiye'de en çok yerleşik yabancının ikamet ettiği Antalya'nın Alanya ilçesinde bulunan Mahmutlar Mahallesi'nde her 4 kişiden 1'i yerleşik yabancılardan oluşurken, mahallede çeşitli ülkelerden toplam 37 bin mülk sahibi yabancı yaşıyor...

Emlak dolandırıcılığına 46 yıl hapis cezası!

Alanya Mahmutlar mahallesinde gayrimenkul satışlarından haksız kazanç sağladıkları iddiasıyla yargılanan sanıklar 3 kişi tutuklandı...

Alanya’nın yeni belediye binası 210 günde tamamlanacak!

Alanya Belediyesi’nde yeni hizmet binası mutluluğu yaşanıyor. 2 yıl önce temeli atılan bina hakkında hukuki süreç tamamlandı.

Alanya'ya dev kültür merkezi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, Alanya’nın en büyük Kültür Merkezi'ni Mahmutlar Mahallesine inşa ediyor.

Konya-Alanya arası 2 saate düşecek!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Konya'da düzenlenen Geleneksel Çiftepınar-Hadim Yazlık Yaylası şenliklerine katıldı. Şenlikte konuşan Elvan, Konya'dan Alanya-Mahmutlar'a ulaşımı 7-8 saatten 2 saate indireceklerini belirtti.

Alanya Mahmutlar Hizmet Binası tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Alanya Mahmutlar’da hayata geçirdiği Düzenli Malzeme Deposu ve Hizmet Binası'nın inşaatını geçtiğimiz günlerde tamamladı.

Alanya Mahmutlar Hizmet Binası poliklinik binası Haberi

Alanya Mahmutlar Hizmet Binası poliklinik binası

Alanya Belediye Meclisi, Mahmutlar Hizmet Binası’nın birinci katının 10 yıllığına “Alanya Devlet Hastanesi Mahmutlar Semt Polikliniği” olarak kullanılması için onay verdi. Başkan Yücel, “Sağlık her şeyden önemlidir. Halkımızın sağlığı için biz hizmet binamızı seve seve veririz.” dedi. 


Alanya Belediye Meclisi Mart ayı olağan oturumu bugün saat 14.00’da Belediye Meclis  Salonu’nda meclis üyelerinin katılımıyla Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında yapıldı.  Plan ve Bütçe Komisyonu ve İmar Komisyonu raporlarının görüşülüp onaylanmasından sonra, gündem dışı talepler görüşüldü. Alanya Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Yazan’ın dilekçesi de Meclis’in onayına sunuldu. Başhekim Dr. Tevfik Yazan, Meclis’e sunduğu dilekçesinde Alanya Belediyesi Mahmutlar Ek Hizmet Binası’nın zemin katının Alanya Devlet Hastanesi’ne Semt Polikliniği olarak tahsis edilmesini talep etti. 


BAŞKAN YÜCEL:  HALKIMIZIN SAĞLIĞI HERŞEYDEN ÖNEMLİDİR


Alanya Devlet Hastanesi...