19 / 04 / 2024

Alanya yatırımları

Alanya yatırımları

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’nın batı mahallelerinde devam eden, yol ve proje çalışmalarını denetledi. Başkan Yücel, “Projelerimiz tamamlandıktan sonra batı bölgemizin çehresi değişecek” diye konuştu.

Alanya kentsel dönüşümle değişecek!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşlarla bir araya gelip talepleri dinledi. Başkan Yücel, Alanya'nın çehresinin değişmesi için mücadele verdiğini söyledi.

Alanya'ya 880 milyon TL'nin üzerinde yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya'ya 880 milyon TL'nin üzerinde yatırım yaptıklarını söyledi.

Alanya'nın cazibesi kent meydanıyla artacak!

Hükümet Caddesi esnafları ile kahvaltıda bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kent meydanı projesi hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Yücel, kent meydanı projesinin Alanya’ya değer katacağını söyledi.

Alanya’da hasta yakınlarına otel konforunda tesis inşa ediliyor!

Türkiye’de sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’da hasta ve hasta yakınlarının barınma ihtiyacını karşılamak üzere 5 yıldızlı otel konforunda sosyal tesis inşa ediyor.

Alanya'nın kırsal mahallelerinin çehresi değişiyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in uyguladığı projelerle kentteki kırsal mahalleler modern bir görünüme kavuşuyor.

Alanya'da ulaşıma 56 milyonluk dev yatırım!

Alanya’nın kanayan yarası haline gelen trafik sorununa neşter vuruluyor. 56 milyon liraya ihale edilen TELEKOM ve Ticaret Lisesi katlı kavşak projeleri temel atma için gün sayıyor.

Alanya’ya 2.5 yılda 200 milyon liralık yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, Alanya’da Kadınlar Plajı’nın temelini attı, Mahmutlar, Kargıcak ve Cikcilli mahallelerine yapılan içme suyu tesisini hizmete açtı.

Alanya’ya 2 yılda 100 milyon liralık yatırım yapıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya’ya 2 yılda 100 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirterek, “Alanya’nın önü açıktır” dedi.

Alanya'ya hizmet binası ve kültür merkezi kazandırılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya'ya, Alanya Belediyesi ile işbirliğinde bir hizmet binası ve kültür merkezi kazandırmak istediklerini söyledi.

Alanya’ya 83 milyonluk altyapı yatırımı yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, Alanya’ya 2016 yılında 83 milyon 768 bin liralık alt yapı yatırımı yapacaklarını ve su sorununu tamamen çözeceklerini söyledi.

Alanya'nın çehresi değişiyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yapımı devam eden Dinek ve Alaaddin Keykubat Parkı’nda incelemelerde bulundu. Alanya’nın girişinin bu iki parkla güzelleşeceğini belirten Başkan Yücel, “Alanya’nın çehresini değiştiriyoruz.” dedi.

Alanya'nın altyapı sorununa 65 milyon lira yatırım yapıldı!

Doğu ilçelerini ziyaret eden Başkan Menderes Türel, gezisinin son durağı olan ALTSO'da 65 milyon lira yatırım ile Alanya'nın altyapı sorununu 3,5 ayda tamamlayacaklarını belirterek "Alanya artık kokmayacak" dedi.

Hüseyin Güney: Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Turizm sezonunun ardından Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak" dedi.

Mustafa Berberoğlu Antalya yatırımları hakkında bilgi verdi!

Mustafa Berberoğlu, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Yönetim Kurulu’nu (ALTİD) ziyaret etti. Aynı zamanda kendisi de turizmci olan Berberoğlu, devam eden ve yapılacak olan Antalya Büyükşehir Belediyesi yatırımları hakkında bilgiler verdi.

Torunlar GYO'dan Netsel Turizm Yatırımları'nın değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Netsel Turizm Yatırımları A.Ş'nin değerleme raporunu yayınladı...

Jones Lang LaSalle'nin Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu!

Jones Lang LaSalle'nin en son yayınladığı Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu’na göre; 2012’de Avrupa Orta Doğu ve Afrika’daki Otel alım/satım hacmi 8,5 Milyar Euro’ya ulaştı...

AYD AVM Yatırımları Konferansı sona erdi!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) AVM Yatırımları Konferansı’nın beşincisi AYD Başkanı Hulusi Belgü ve Yönetim Kurulu ev sahipliğinde 6-7 Mart 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapıldı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı açılış konuşmaları ile başladı!

Organize Perakende Sektörünün bugünü ve geleceğini tüm yönleriyle ele almak üzere, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından düzenlenen V. AVM Yatırımları Konferansı’nın ikinci günü açılış konuşmaları ile başladı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Alanya yatırımları Haberi

Alanya yatırımları

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi tarafından Alanya’nın batı mahallelerinde devam eden yatırımlarını yerinde denetledi. Alanya Belediyesi'nde yer alan habere göre,  yapımı devam eden Avsallar Kapalı Pazar Alanı, İncekum Çok Amaçlı Oturma Alanı ve Park çalışmaları ile altyapı çalışmaları sona eren Payallar Sanayi Yolu’nu denetleyen Başkan Yücel, bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacak çok önemli projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. Yapımı tamamlandıktan sonra tüm projelerin bölgenin çehresini değiştireceğini belirten Başkan Yücel, “Bölgemizin eksik, vatandaşlarımızın da talepleri doğrultusunda yürüttüğümüz ve hayata geçirmek için çaba sarf ettiğimiz projelerimiz tamamlandıktan sonra yapıldığı yerin çehresini değiştirecek. Alanya’ya en iyi hizmeti getirmek, en güzelini yapmak için durmadan çalıştık, bugün de çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde...