20 / 04 / 2024

Alba Taahhüt Makina Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Alba Taahhüt Makina Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Alba Taahhüt Makina Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Çetin Özevin imzasıyla kuruldu.

Demiray Karot Makina İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiray Karot Makina İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aydemir ve İdris Aydemir ortaklığında kuruldu.

Alba Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Demir tarafından kuruldu.

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Talha Güven tarafından kuruldu.

Eyf Mimarlık İnşaat Makina Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eyf Mimarlık İnşaat Makina Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Çatalca’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Eymen Erkoç tarafından kuruldu.

Alya Modern Mühendislik Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alya Modern Mühendislik Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Naz tarafından kuruldu.

Hh Pazarlama İnşaat Makina Elektrik Ve Elektronik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Pazarlama İnşaat Makina Elektrik Ve Elektronik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Hakkı Horuz tarafından kuruldu.

Eco Spirit İnşaat Taahhüt Otomotiv Makina İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eco Spirit İnşaat Taahhüt Otomotiv Makina İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy'de Emine Altın tarafından kuruldu.

Birhan Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birhan Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Aydoğmuş tarafından kuruldu.

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Aydoğmuş tarafından kuruldu.

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi’nin merkez nakli Bakırköy’de yapıldı.

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli  yapıldı. Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli  Bakırköy’de yapıldı.

Teskarot Makina İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teskarot Makina İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Gaziosmanpaşa’da  20 bin TL sermaye bedeli ile Esra Karaman tarafından kuruldu.

Sdr Makina Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sdr Makina Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Kartal’da   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Özkan Şahin  ve Şehmus  Sidar Öncü tarafından kuruldu.

Alba Taahhüt Makina Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Alba Taahhüt Makina Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

 

Alba Taahhüt Makina Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Çetin Özevin imzasıyla kuruldu.

Alba Taahhüt Makina Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; ELEKTRİK  -Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. -Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini  yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdışına satabilir. -Sabit ve değişken dirençler, sabit ve değişken kondansatörler,selfler, zayıf akım transformatörleri, elektron tüpleri, diyotlar, transistörlerin  alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. -Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, regülatör ve bunların yedek parça ve aksesuarları ile yine her türlü alçak ve yüksek gerilim...