24 / 04 / 2024

Albatros arazi ihalesi

Albatros arazi ihalesi

Gazetem İstanbul Gazetesi köşe yazarı olan Mehmet Mert bugünkü yazısında 11 Nisan'da 160 milyon TL bedelle satışa çıkan Albatros arazisinin ihale sürecinden bahsetti.

Milli Emlak'tan 2 şehirde kiralık arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir ve Artvin'de yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 15 bin 500 TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan Mart 2024 fırsatı: 2 ilde bağ, bahçe, kamu konutu ve arazi kiralıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü iki ilde yer alan bağ, bahçe, kamu konutu ve arazi için  kiralama ihalesi düzenliyor. İşte yatırımcılar tarafından merakla beklenen o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan Ankara ve Çanakkale'de KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Çanakkale'de yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin satış bedelleri 86 bin TL ile 6 milyon 708 bin TL arasında değişiyor. 

Milli Emlak'tan Antalya ve Ankara'da 38 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Antalya'da yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin fiyatları 38 bin 500 TL ve 614 bin 980 TL olarak açıklandı.

Esenler'de arsa ve Çekmeköy'de arazi satılıyor! İstanbullular dikkat! 

Esenler ve Çekmeköy Belediyeleri gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor. Bu kapsamda, Esenler'de akaryakıt istasyonu, Çekmeköy'de arazi satılıyor. İşte o ihaleler ile ilgili merak edilenler...

Milli Emlak'tan yeni fırsat! İki ilde 4 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf kiralık arazi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eskişehir ve Konya'da yer alan iki adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 4 bin 700 TL'den başlıyor...

Milli Emlak'tan Ankara ve iki ilde daha kiralık 3 arazi! 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Konya ve Erzurum'da yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 6 bin TL'den başlıyor.

3 ildeki arazi ve arsalar 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

İzmir Menemen, Erzurum Pasinler ve Sivas Kangal'da yer alan 9 adet arazi ve arsalar satılıyor. Peki arsaların satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak iki ilde 19 arsa ve arazi satacak! 

Milli Emlak iki ilde yer alan 19 adet arsa ve arazi için satış ihalesi düzenliyor. İşte o ihale ilanları...

İzmir Dikili'de arsa arazi ve zeytinlik fırsatı!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, İzmir Dikili'de yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 11 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

İl Özel İdaresi'nden satılık arsa ve arazi!

Kastamonu İl Özel İdaresi'ne ait arsa ve arazi satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 12 Aralık 2023 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.

Adana'da 10 adet arsa ve arazi satılıyor! İhalesi 6 Aralık'ta!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana Yüreğir'de yer alan 10 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 6 Aralık'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Albatros arazi ihalesi Haberi

Albatros arazi ihalesi

Büyükçekmece'li okurlar bana tartışmalı bir şekilde ihale edilen Albatros arazisinin satışını sormaktalar. Bu sorular aklıma bir fıkrayı getirdi. Öğrenci sınavda karşısına çıkan bilemediği bir soruya cevaplamak için diğer öğrencilerden yardım ister. Kimseden cevap alamaz ve sınav kağıdına şöyle yazar; öğretmenim, önümde oturan arkadaşa sordum cevabı söylemedi, yanımda oturana sordum cevabı söylemedi, arkamda oturana sordum cevabı söylemedi. Demek ki bu sorunun cevabı bir sır, ben de size söylemiyorum... Bu fıkrada olduğu gibi ben de en son 11 Nisan 2017 günü 160 milyon bedel ile ihaleye çıkarılan satışı, Büyükçekmece Belediyesi'ndeki yetkililere sordum satış gerçekleşti mi diye cevap vermediler, ihaleye giren Demir İnşaat ve Serdar Bilgili'nin sahibi olduğu şirket yetkililerine sordum cevap vermediler. Demek ki bu bir sır ben de size cevap...