19 / 04 / 2024

Albatros arazisi nerede

Albatros arazisi nerede

Gazetem İstanbul Gazetesi köşe yazarı olan Mehmet Mert bugünkü yazısında 11 Nisan'da 160 milyon TL bedelle satışa çıkan Albatros arazisinin ihale sürecinden bahsetti.

Beykoz Düşler Vadisi nerede?

Düşler Vadisi projesi Yılmaz İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da Galatasaray Spor Kulübü’nün Riva’daki arazisi üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Beykoz Düşler Vadisi nerede?

Albatros arazisine icradan satış talebi!

İstanbul Büyükçekmece sahilde yer alan Albatros Parkı arazisi hacizlik oldu. 30 dönümlük arazi geçen yıl 160 milyon TL ile satılmıştı.

Albatros arazisi neden satıldı?

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Yalçın Bayer, "Büyükçekmece Albatros arazisi"nin satışıyla ilgili yazı yazdı.

Albatros Parkı değil, imarlı arazisi satıldı!

Büyükçekmece sahilinde yer alan ve satılmaması için karşı çıkılan Albatros Parkı arazisi 160 milyon 30 bin liraya satıldı. Belediye yetkilisi, arazi satışıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Albatros arazisi Demir Grup Yapı-SKY Investment Group'a satıldı!

Büyükçekmece Albatros arazisi Demir Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. - SKY Investment Group Gayrimenkul Ticaret A.Ş.'ye, 160 milyon 30 bin lira bedel karşılığı satıldı.

Büyükçekmece'deki Albatros arazisinin ihalesi 11 Nisan'da!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece'deki Albatros arazisi yeniden ihale edilecek. İhalesi 11 Nisan 2017 tarihine ertelenen arazi 160 milyon TL'ye satılıyor.

Büyükçekmece Albatros arazisinin ihalesi 14 Mart'ta!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece'deki Albatros arazisi ihale edilecek. İhalesi 14 Mart 2017 tarihine ertelenen arazinin satış bedeli 160 milyon TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece Albatros arazisinin ihalesi 31 Ocak'ta!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece'deki Albatros arazisi ihale edilecek. İhalesi 31 Ocak 2017 tarihine ertelenen arazinin satış bedeli 160 milyon TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece'deki Albatros arazisinin ihalesi 10 Ocak'ta!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece'deki Albatros arazisi ihale edilecek. İhalesi 10 Ocak 2017 tarihine ertelenen alanın satış bedeli 160 milyon TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece'deki Albatros arazisinin ihalesi 13 Aralık'ta!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece'deki Albatros arazisi ihale edilecek. Yaklaşık 30 bin metrekarelik alanın satış bedeli 160 milyon TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece'deki Albatros Arazisi'ne icradan hisseli satış!

Büyükçekmece'deki Albatros Arazisi bu kez icradan satılıyor. Büyükçekmece 3. İcra Dairesi, arazinin 2000000/2934787 hissenin 934787/2934787 payını satışa çıkarıyor. İhalesi 18 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek arsanın satış bedeli 102 milyon 717 bin 545 TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece'deki Albatros arazisi 5. kez satışa çıkıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece'deki Albatros arazisi 5. kez ihale edilecek. Yaklaşık 30 bin metrekarelik alanın satış bedeli 160 milyon TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece Albatros arazisi yeniden satışta!

Gazetem İstanbul Gazetesi'nin köşe yazarı Mehmet Mert bugün köşesinde "İşte Albatros'un projesi" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Albatros arazisi nerede Haberi

Albatros arazisi nerede

Büyükçekmece'li okurlar bana tartışmalı bir şekilde ihale edilen Albatros arazisinin satışını sormaktalar. Bu sorular aklıma bir fıkrayı getirdi. Öğrenci sınavda karşısına çıkan bilemediği bir soruya cevaplamak için diğer öğrencilerden yardım ister. Kimseden cevap alamaz ve sınav kağıdına şöyle yazar; öğretmenim, önümde oturan arkadaşa sordum cevabı söylemedi, yanımda oturana sordum cevabı söylemedi, arkamda oturana sordum cevabı söylemedi. Demek ki bu sorunun cevabı bir sır, ben de size söylemiyorum... Bu fıkrada olduğu gibi ben de en son 11 Nisan 2017 günü 160 milyon bedel ile ihaleye çıkarılan satışı, Büyükçekmece Belediyesi'ndeki yetkililere sordum satış gerçekleşti mi diye cevap vermediler, ihaleye giren Demir İnşaat ve Serdar Bilgili'nin sahibi olduğu şirket yetkililerine sordum cevap vermediler. Demek ki bu bir sır ben de size cevap...