29 / 03 / 2024

Aldora Mobilya artena

Aldora Mobilya artena

Aldora Mobilya Koleksiyonunda öne çıkan renkler ve dokular, yaşam alanlarına modern bir görünüm kazandırırken, yaşanılası mekanlar da yaratıyor.

Aldora Mobilya’yla şimdi evlerde değişim zamanı!

Aldora Mobilya Koleksiyonunda öne çıkan renkler ve dokular, yaşam alanlarına modern bir görünüm kazandırırken, yaşanılası mekanlar da yaratıyor.

Aldora Mobilya yenilikçi yaşam sunuyor!

Aldora Mobilya yeni ev konseptleri ile yenilikçi yaşam sunuyor. Aldora Mobilya'nın Stella Koltuk Takımı ile evlerinizde rahatlık olacak.

Aldora Mobilya Bergamo Koltuk Takımı'yla görsel şölen!

Aldora Mobilya’nın, yeni koleksiyonu Bergamo Koltuk Takımı'nda öne çıkan renkler ve dokular, yaşam alanlarına modern bir görünüm kazandırmanın yanı sıra yaşanılası mekanlar yaratmaya hazırlanıyor.

Aldora Mobilya Wave Koltuk Takımı ile modern dokunuş!

Modern çizgisiyle dikkatleri üzerine çeken Aldora Mobilya, özgün tasarımlarıyla mekanlarda farkındalık yaratıyor…

Aldora Mobilya ile uyku kalitenizi artırın!

Aldora Mobilya farklı ihtiyaçlara yönelik geliştirdiği yataklar ile herkesi sağlıklı, kesintisiz ve konforlu bir uykuya davet ediyor…

Aldora, İSMOB 2017 Fuarı'ında!

Aldora Mobilya yenilen yüzüyle bu yıl sektörün önde gelen markalarının katıldığı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan İSMOB Fuarına katılacak.

Aldora Mobilya Ruba evinizin yeni gözdesi olacak!

Aldora Mobilya Koleksiyonunda yer alan ‘Ruba Koltuk Takımı’, konforu ve rahatlığıyla evlerin yeni gözdesi olacak…

Aldora Mobilya'yla şimdi evlerde değişim zamanı!

Aldora Mobilya modern ve klasik çizgileri, konfor ve fonksiyonellikle birleştiren yeni koleksiyonuyla mobilya dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor.

Modoko, Türkiye'nin ilk mobilya AVM'si haline geliyor!

Yaklaşık 40 yıldır İstanbul Dudullu'da faaliyet gösteren Modoko, Türkiye'nin ilk mobilya alışveriş merkezi (AVM) haline geliyor. Mevcut mobilya mağazaları yerini korurken Kapalıçarşı tarzı bir yapılanmayla Modoko'nun yaz kış rahat bir şekilde gezilebilmes

Malatya'da İnşaat, Yapı, Mobilya ve Dekorasyon fuarı açıldı!

Malatya Belediyesi Kültür Anoni Şirketi tarafından Mişmiş Park Fuar alanında, bu yıl birincisi düzenlenen İnşaat, Yapı, Mobilya ve Dekorasyon fuarı açıldı. Malatya Valisi Ulvi Saran, "Malatyadaki fuarlara yurt dışından katılımın sağlanmasını amaçlıyoruz"

Modoko, ilk mobilya AVM'si için imar iznini aldı!

Türkiyenin ilk mobilya sitesi Modoko, Türkiyenin ilk mobilya AVMsi için imar iznini bugün aldı. Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik, Modoko için bugüne dek alınamayan imar iznini bugün aldıklarını açıklayarak, Mağazalarımız 4 kata kadar çıkabilecek

Modoko, Türkiye 'nin ilk mobilya AVM 'sini kuruyor!

Türkiye 'nin ilk mobilya sitesi Modoko, Türkiye 'nin ilk mobilya AVM 'sini kuruyor. Mobilyanın başkenti için hayata geçirilecek dev proje ile Modoko, Türkiye 'yi 50 yıl ileriye götürecek.

İpek Mobilya Avangard serisiyle evlerinizi saraya çeviriyor!

Modern tasarımları ve kaliteli ürünleriyle mekanlara canlılık getiren İpek Mobilya baharın ilk ışıltısıyla yeni evlenmek isteyen çiftlerin de tercihi. Bu sezon evlerine dinamik ve ışıltı bir görünüm kazandırmak isteyenlerin ilk yine tercihi İpek Mobilya..

Aldora Mobilya artena Haberi

Aldora Mobilya artena


Aldora Mobilya Koleksiyonunda yer alan ‘Artena Yatak Odası’, özel hissetmeniz için tasarlandı…

Artena Yatak Odası Takımının, renk ve detayları incelikle işlenmiş… Evinin her köşesinde mükemmeli arayanlar, kendilerini Artena’nın masalsı dünyasında bulacak.

Aldora Mobilya Koleksiyonunda öne çıkan renkler ve dokular, yaşam alanlarına modern bir görünüm kazandırmanın yanı sıra yaşanılası mekanlar yaratmaya hazırlanıyor. 

Aldora Mobilya’yla şimdi evlerde değişim...