25 / 04 / 2024

ali ağaoğlu finans merkezi

ali ağaoğlu finans merkezi

İstanbul Finans Merkezi’nin hudutları torba yasa ile değiştirilerek Ataşehir’den Ümraniye Belediyesi’ne aktarıldı. Böylece rant devredildiği iddia edildi.Ali Ağaoğlu konu ile ilgili 'Finans değil, rant merkezi' dedi.

Ağaoğlu İnşaat Finans Merkezi Projesi’ne ne zaman başlayacak?

Ağaoğlu Finans Merkezi Projesi kapsamında yer alan konut ve ofislerin satışları 2014'te başlayacak. Projenin hafriyat çalışmaları ise yılbaşında başlıyor...

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

Ali Ağaoğlu: İFM ekonomiye kan pompalayacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin (İFM) Türk ekonomisinin dönmesi için kan pompalayan en önemli enstrüman olacağını söyledi. Ağaoğlu, "Finans Merkezi kesinlikle hayata geçecek." dedi.

Ali Ağaoğlu'ndan Dubai Finans Merkezi'ne ziyaret!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Dubai Finans Merkezi’ni ziyaret ederek Dubaili yöneticilerden uluslararası finans merkezi olmak için verilmesi gereken teşvik ve vergisel avantajları dinledi.

Ali Ağaoğlu: İstanbul Finans Merkezi'nde 1 milyar dolarlık satış yapardım!

Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Dubai Emlak Fuarı Dubai Cityscape Global 2014'te Emlakkulisi.tv mikrofonuna çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Ağaoğlu'nun İstanbul Finans Merkezi ve sektöre dair bomba açıklamaları...

Ali Ağaoğlu: Finans değil, rant merkezi!

İstanbul Finans Merkezi’nin hudutları torba yasa ile değiştirilerek Ataşehir’den Ümraniye Belediyesi’ne aktarıldı. Böylece rant devredildiği iddia edildi.Ali Ağaoğlu konu ile ilgili 'Finans değil, rant merkezi' dedi.

17 Aralık 2013 Finans ve Emlak Operasyonu'nda Ali Ağaoğlu’nun yeri neresi?

Türkiye, 17 Aralık 2013’te bankacılık ve İnşaat sektörüne yapılan sözde bir yolsuzluk operasyonu ile sarsıldı. 17 Aralık 2013 Finans ve Emlak Operasyonu'nda Ali Ağaoğlu’nun yeri neresi?

Ali Ağaoğlu: Doların iki lira olması lehimize!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, doların son günlerdeki seyriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Finans Cafe Programına konuk olan Ağaoğlu, "Ucuz döviz Türkiyenin başına her zaman bela olmuştur...

Ali Ağaoğlu tanıtımlarda en çok İstanbul Finans Merkezi'ni vurguluyor!

Körfez ülkelerine çok sayıda konut satan Ali Ağaoğlu yaptığı tanıtımlarda en çok İstanbul Finans Merkezi'ne dikkat çekiyor...

Ali Ağaoğlu ile Lord Mayor Roger Gifford bir araya geldi!

Londra Finans Merkezi'nin Belediye Başkanı Lord Mayor Alderman Roger Gifford ve beraberindeki heyet, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ile şirket merkezinde bir araya geldi.

Ali Ağaoğlu: Ataşehir Finans Merkezi'nde 1. etap 2015'te bitecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ''İstanbul Finans Merkezi'nin hafriyat çalışmalarını 300 gün içerisinde bitireceğiz, projenin toplam maliyeti 4,5-5 milyar doları bulabilir'' dedi.

Emlak Konut en yüksek teklifi veren Ali Ağaoğlu'na onay verdi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) İstanbul Finans Merkezi’nin rekreasyon alanları ihalesinde en yüksek teklifi veren Ali Ağaoğlu’nun teklifini onayladı.. .

Ali Ağaoğlu Eduplus'ın 5 Nisan'daki toplantısına katılacak!

Eduplus'ın düzenlediği 2. Finans Zirvesi'ne katılan D&B Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Selim Seval bir konuşma yaptı. Bir sonraki toplantının konukları arasında ise Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu da yer alacak

Ali Ağaoğlu, Londra'da ikinci projeyi yapmayı planlıyor!

Londranın finans merkezinde projeye başlayan Ali Ağaoğlu, ikinci proje için de kolları sıvadı. Ağaoğlu, iş adamı Hamdi Akınla dairelerini Türkiyedeki hızda satacağı konusunda takım elbisesine iddiaya bile girdi

ali ağaoğlu finans merkezi Haberi

ali ağaoğlu finans merkezi

Belediyeler ve rant ile ilgili bir iddia da müteahhit Ali Ağaoğlu’ndan geldi. Ağaoğlu “Rantla ilgili soruları belediyelere sorun. Bu sektörde rantı belediyeler dağıtır” dedi.


Barbaros yer değiştirdi


TBMM’de görüşülmekte olan Torba Yasa’ya önceki gece eklenen son dakika önergesi ile İstanbul Finans Merkezi’nin yükseleceği alanın bulunduğu mahalle CHP’li Ataşehir Belediyesi’nden alınıp Ak Partili Ümraniye Belediyesi sınırlarına taşındı.


Ataşehir Belediyesi’ne bağlı Barbaros Mahallesi’nin Ümraniye’ye bağlanmasına yönelik çalışmalarla ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Yıllık 150 milyon lirayı aşan gelir CHP’li belediyeden çalınıp AK Partili belediyeye devrediliyor. Mücadeleyi sürdüreceğiz” dedi. İlgezdi’nin yazılı açıklaması şu şekilde:


“AK Parti, Ataşehir’in en fazla değer yaratan bölgelerinden Barbaros Mahallesi’ne el koyma çabaları ve bizim direnişimiz 2010 yılından beri sürüyor. AK Parti’nin Torba Kanun Tasarısı içine yerleştirdiği Ataşehir Belediyesi...