25 / 04 / 2024

Ali Çetinkaya Caddesi ihale

Ali Çetinkaya Caddesi ihale

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ali Çetinkaya Caddesi’ni dünyanın ilk müze konseptli caddesi haline getirecek ve bambaşka bir çehreye kavuşturacak Doğu Garajı ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi’ni 11 Ocak’ta ihaleye çıkarıyor.

Belediye o ilde asma katlı dükkan satacak! İhalesi 7 Haziran'da!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Ali Çetinkaya Mahallesi'nde yer alan asma katlı dükkanı satışa çıkardı.

Özçetinkayalar Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Özçetinkayalar Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çetinkaya ve Şaban Çetinkaya ortaklığında kuruldu.

Afyonkarahisar Belediyesi'nden 8.3 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Ali Çetinkaya Mahallesi, 797 ada, 112 parselde, AFDORA Sitesinde, B blokta yer alan 7 gayrimenkulü 8 milyon 290 bin TL'ye satıyor. 

Bağdat Caddesi'nde 4 ayda 46 dükkan kiralandı!

Kovid-19 salgını sebebiyle kapalı alanlara girmek istemeyenler AVM'ler yerine açık alanlara yönelmeye başladı. İnsanların, cadde üzerlerindeki kafe ve mağazaları tercih ettiğini dile getiren Bağdat Caddesi Derneği Başkanı Ali Güvenç Kiraz, caddedeki boş dükkanlara talebin arttığını belirtti. 

Bağdat Caddesi gastronomi turizminin merkezi oluyor!

Bağdat Caddesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güvenç Kiraz, caddenin, Türkiye'nin gastronomi ve turizm merkezi olması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüştüklerini söyledi...

Afyonkarahisar'da 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Ali Çetinkaya Mahallesi'nde bulunan arsayı 5 milyon 248 bin TL'ye satıyor. Kentsel dönüşüm alanı olarak belirlenen gayrimenkulün ihalesi 1 Temmuz 2019 günü gerçekleşecek.

Bağdat Caddesi Derneği kuruldu!

Bağdat Caddesi Derneği Avukat Ali Güvenç Kiraz tarafından kuruldu. Derneğin geçici yönetim kurulu Avukat Ali Güvenç Kiraz, Tolga Şahlıoğlu, Erdem Köseoğlu, Yücel Gündüz, Feray Temur'dan oluşuyor... 

Afyonkarahisar'da 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü; Ali Çetinkaya Mahallesi'nde yer alan arsayı 5 milyon 284 bin TL bedel ile satışa çıkardı. 

Antalya Merkez Bankası'nın tarihi binası için müze önerisi!

Antalya'nın Sinan Mahallesi Ali Çetinkaya Caddesi üzerinde uzun süredir hizmet veren Merkez Bankası'nın tarihi binasının müzeye dönüştürülmesi önerildi.

Antalya Ali Çetinkaya Kentel Tasarım Projesi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ali Çetinkaya Caddesi’ndeki kentsel tasarım projesi çalışmalarını tamamladı. 

Antalya Ali Çetinkaya Kentel Tasarım Projesi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Ali Çetinkaya Caddesi´ni bir çekim merkezi haline getirmek amacıyla başlattığı kentsel tasarım projesinde sona gelindi.

Antalya Ali Çetinkaya Kentsel Tasarım Projesi'nde sona doğru!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ali Çetinkaya Caddesi’ni bir çekim merkezi haline dönüştürmek için başlattığı kentsel tasarım projesinde sona geldi.

Beylikdüzü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Barış Mahallesi, Ali Çebi Caddesi ile Batı Trakya Bulvarı ve Mustafa Kemal Caddesi Arası 25. Metrelik Yol Uygulama Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Ali Çetinkaya Caddesi ihale Haberi

Ali Çetinkaya Caddesi ihale


Ali Çetinkaya Caddesi “Güneş Doğudan Yükseliyor” sloganı ile tanıtılan Doğu Garajı Projesi kapsamında yeniden düzenleniyor. Bölgeyi turistik bir cazibe merkezine dönüştürecek Doğu Garajı ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi, 11 Ocak Çarşamba günü Büyükşehir Belediyesi Encümeni Toplantı Salonu’nda ihaleye çıkıyor. Proje tamamlandığında Ali Çetinkaya, görsel güzellik katan bina cepheleri, modern kaldırımları, rengarenk gölgelikleri, kent mobilyaları, aydınlatması ile Antalya’ya gelenlerin görmeden gitmeyeceği bir bölgeye dönüşecek.

CADDEDE TARİHİ ESERLER SERGİLENECEK

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in “Antalya’nın en değerli köşelerinden biri haline gelecek” dediği Ali Çetinkaya Caddesi, proje kapsamında yayalaştırılacak. Proje ile 850 metre uzunluğunda cadde ve kentsel tasarım düzenlemesi yapılacak. Müze konsepti ile tasarlanan cadde boyunca 7 adet sergi küpü yer alacak ve Doğu Garajı kazısında çıkan tarihi eserler burada sergilenecek. 3 bin 500...