29 / 03 / 2024

Ali Fuat Cebesoy meslek yüksek okulu

Ali Fuat Cebesoy meslek yüksek okulu

Ali Fuat Cebesoy MYO'nun yeni inşaatı için gerekli bütçenin YÖK tarafından onaylandı.

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil ne iş yapmaktadır?

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil'in eğitim durumu nedir? Ali Fuat Erbil kariyeri ve eğitim durumu nedir?Ali Fuat Erbil'in kim olduğu ve Ali Fuat Erbil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ziylan Grup'tan 135.7 milyon TL sermayeli 2 yeni gayrimenkul şirketi!

Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında 2 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar... 

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da 116 milyon 605 bin 350,68 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Taşsa Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Taşsa Yapı Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Turan, Ali Fuat Yüksel ve Hikmet Kurşun ortaklığında kuruldu.

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Fuat Atış tarafından kuruldu. 

Ema Geoteknik İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Madencilik İth.İhr.Üretim Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Geoteknik İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Madencilik İth.İhr.Üretim Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Ali Fuat Tut ve Enes Tut ortaklığında kuruldu.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Şişli'de boşaltılan binanın temelinde kayma mı var?

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de yer alan 6 katlı bina boşaltıldı. Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Lal Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lal Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Fuat Özdemir ve Enis Ebru Erol ortaklığında kuruldu.

2020'de kira sertifikası ihracı 59,7 milyar TL'ye ulaştı! 

SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu sermaye piyasalarındaki 2020 gelişmelerine ilişkin yaptığı açıklamada 2020 yılında kira sertifikası ihracının 59,7 milyar TL'ye ulaştığını belirtti. 

Afka Yapı Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afka Yapı Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Fuat Kapıcıoğlu tarafından kuruldu.

Enkuzey Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Enkuzey Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Fuat Akça tarafından kuruldu.

Ali Fuat Cebesoy meslek yüksek okulu Haberi

Ali Fuat Cebesoy meslek yüksek okulu

Ali Fuat Cebesoy MYO'nun yeni inşaatı için gerekli bütçenin YÖK tarafından onaylandığı öğrenildi. Büyüksenir kanunu ile beldeliği elinden alınan ve DDY tarafından da demiryolu geçitinin kapatılmasıyla kara günler geçiren Alifuatpaşa Mahallesi YOK tarafından gelen müjde ile adeta nefes aldı. Geçtiğimiz aylarda Alifuat Cebesoy MYO'nun gelen teknik ekiplerin incelemesi ve alınan numuneler sonunda çıkan raporlar doğrultusunda yıkım kararı alınmıştı. Çıkan du rapor sonrası okul için yeni yer ve mali kaynak aranmaya başlanmıştı. Yeni Alifuat Cebesoy MYO inşaatı için kurulan derneğinde içinde bulunduğu grubun çalışmaları sonucunda gerekli mali kaynağın Ankara'dan karşılandığı öğrenildi .Geyve Belediyesi tarafından mevcut okulun yanında alınan arazi üzerinde belirlenen proje üzerinde mali ve diğer çalışmalar YOK ve SAU tarafından devam ettiriliyor. Prosüdürier tamamlandığında bölümüyle, öğrencisiyle ve en önemlisi...