23 / 04 / 2024

Ali Kılıç kim

Ali Kılıç kim

Maltepe'nin CHP'li Belediye Başkanı Ali Kılıç, 'Maltepe huzur, umut, inançlara saygı ve hizmetin kenti' diyor. Kılıç, '2023 vizyonuna uygun bir Türkiye projemiz var. Projenin tamamlanmasıyla 25 bin insanımız iş olanağı bulacak. Bu Türkiye'de bir ilk olacak” diyor.

Küçükyalı Karayolları arazisi şehir parkına dönüştürülmeli!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Küçükyalı’daki karayolları arazisinin önemli bir bölümünün şehir parkına dönüştürülmesini istediklerini, ancak TOKİ'nin daha önce olur vermesine rağmen kararından caydığını söyledi.

Maltepe'ye dev kent parkı inşa ediliyor!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cevizli Mahallesi’nde atıl olarak bekleyen 35 dönümlük alana dev bir kent parkı inşa edeceklerini belirterek, 'Projeye karşı çıkanlar var. Bu parkın kime ne zararı olabilir ki?' diye sordu.

Ali Kılıç: M’Expo Center için 30 bin imza istiyorum!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo Center projesi için Esenkentlilerden 30 bin imza istiyorum. Esenkent o imzaları getirirse bize engel olacak hiçbir güç yok” dedi.

Ali Kılıç: Maltepe'ye kongre ve fuar merkezi yapılacak!

Kongre ve fuar merkezi olacak CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç,"Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi" yapacağını, bunun Anadolu yakasının ilk fuar merkezi olacağını söyledi.

Ali Kılıç kimdir?

Ali Kılıç, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Maltepe Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Maltepe Belediye Başkan adayı Ali Kılıç kimdir? İşte Ali Kılıç'ın biyografisi...

Kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır?

Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında kiraların enflasyona etkisi ve Merkez Bankası’nın önerilerini kaleme aldı. Peki kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır? İşte Hepşen'in konu ile ilgili o yazısı...

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar?

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar? soruları yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte bu soruların yanıtı!

Beyoğlu Kılıçali Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Kılıçali Mahallesi, Kılıçali Paşa Caddesinin bir kısmının Revizyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'emlak vergisi' çıkışı!

Muhtarlarla video konferans toplantısında buluşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Emlak vergisini kim alıyor? Belediye başkanı. Yüzde 1'ini de size versin kardeşim. Yüzde 1'i de muhtarların bütçesi olur'' dedi. 

Dursun Ali Kılıclı kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ali Kılıclı kimdir? Dursun Ali Kılıclı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Dursun Ali Kılıclı'nın biyografisi...

Kemal Kılıçdaroğlu: Kanal İstanbul diye bir şey olmayacak!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Kanal İstanbul diye bir şey olmayacak. Önce finansman kaynaklarını açıklamalılar. Yurtdışından bulmaya çalışacaklarını söylüyorlar. Kim buraya para yatıracaksa bir lirasını dahi vermeyeceğiz. Buyursunlar, para bulsunlar" dedi...

Kemal Kılıçdaroğlu: Kanal İstanbul olmayacak ki zaten!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Kanal İstanbul olmayacak ki zaten... Kaynaklarını söylesinler. Yurt dışından gelecek diyorlar. Kim aktarırsa aktarsın, biz iktidara gelirsek bir lirasını vermeyeceğiz dedik. Olmayacak şeyi tartışmaya açıyorlar. Nedeni, halkı gerçek gündemden koparmak" dedi...

Dursun Ali Kılıçlı, Halk GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanan Dursun Ali Kılıçlı'nın Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevlendirilmesine karar verildi...

Maltepe Büyükbakkalköy Sağlık Ocağı açıldı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Büyükbakkalköy Mahallesi’nde halkın ilaç yazdırmak ve temel sağlık hizmetlerini almak için talepte bulunduğu sağlık ocağı sorununu çözüme kavuşturdu. Büyükbakkalköy Sağlık Ocağı, hizmete açıldı.

Ali Kılıç'ın tapu sözü verdiği mahalleler icralık mı?

CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerindeki binlerce vatandaşa tapu sözü verdi. Ancak söz konusu üç mahalledeki 1107 parsel arsanın belediyenin borçları yüzünden icralık olduğu ortaya çıktı.

Ali Kılıç kim Haberi

Ali Kılıç kim

Maltepe'nin CHP'li Belediye Başkanı Ali Kılıç, 'Maltepe huzur, umut, inançlara saygı ve hizmetin kenti' diyor. Anadolu yakasının üvey evlat muamelesi gördüğünü söyleyen Kılıç, '2023 vizyonuna uygun bir Türkiye projemiz var. Projenin tamamlanmasıyla 25 bin insanımız iş olanağı bulacak. Bu Türkiye'de bir ilk olacak” diyor.


Maltepe’de ilk dönemi yarıladınız. İki yılda neler yaptınız? 


Halkın sorunları için çözüm odaklı projeler ürettik. İlk iki yılımızda kurumu, belediyeyi, personeli tanımak ve neler yapabileceğimizi anlattetetin çabaladık. Önümüzdeki iki yıl ise projeleri hayata geçireceğiz. İki dönem düşündüğüm için yolun daha dörtte birini aldık. 2019’da da buradayız. Uzun bir maraton koşacağız, planlarımızı ona göre yaptık.


“DAYATAN DEĞİL DANIŞAN BİR BELEDİYECİLİK”


Halk memnun mu sizden? 


Halkla yakın temasımız var. Ulaşılabilir bir başkanım. Sürekli halkla iç içeyim. Mahalle toplantıları da yapıyorum, camilerimize de...