28 / 03 / 2024

ali nuhoğlu

ali nuhoğlu

İstanbul Fikirtepe’de 1100 birimlik kentsel dönüşüm projesi yapan Nuhoğlu İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, 4 yılda edindikleri tecrübe ile kentsel dönüşüm ombudsmanı olduklarını söyledi.

Ali Nuhoğlu: 2017’nin ilk çeyreğinde Fikirtepe’de yeni yaşam başlayacak!

Ali Nuhoğlu, kentsel dönüşümün simgesi haline gelen İstanbul Fikirtepe’de çalışmaların hızla sürdüğünü ve bölgenin yüzde 40’ında inşaatın başladığını belirterek, “2017’nin ilk çeyreğinde Fikirtepe’de yeni yaşam başlayacak” dedi.

Nuhoğlu'ndan Çukurambar'a karma proje!

Fikirtepe’deki Yenitepe Istanbul projesinin 2’nci adasında yıkım çalışmalarına başladıklarını anlatan Ali Nuhoğlu, “Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yürütülen projede 21 katlı 4 blokta konut, ofis ve ticari alanlar olacak.

Ali Nuhoğlu: Fikirtepe’de fiyat 7 bin liraya vurdu!

Kentsel dönüşümün sembolü Kadıköy Fikirtepe’de çalışmalarına devam eden Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, bölgede konut metrekare fiyatlarının 7 bin lira bandında olduğunu söyledi

Ali Nuhoğlu: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle Fikirtepe çözüme kavuştu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle kentsel dönüşümde mutlu sona yaklaşıldı. Konu ile ilgili olarak konuşan Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, 'Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hiç bir sorun kalmadı' dedi.

Ali Nuhoğlu İstanbul'un Vizyonu Semineri'ni düzenliyor!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu İnşaat' ı kamu ortaklı projelerindeki deneyimleri ile ele almayı hedefliyor. Düzenlenecek seminer halka açık vede ücretsiz olarak düzenleniyor.

Ali Nuhoğlu ile İstanbul'un Vizyonu semineri yarın!

Düzenlenen seminerde, Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu gayrimenkul sektörünün öncelikli ve de önemli gündemi olan ‘ İstanbul’un Gelişimi ve Pazarlanması ’ konularını anlatacak.

Ali Nuhoğlu'ndan İstanbul'un vizyonu semineri!

Ali Nuhoğlu İstanbul'un vizyonu adlı seminer verecek. Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu gayrimenkul sektörünün öncelikli ve önemli gündemi olan ‘İstanbul’un Gelişimi ve Pazarlanması’ konularını anlatacak.

Ali Nuhoğlu kimdir?

Nuhoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu kimdir? Ali Nuhoğlu inşaat sektörüne ne zaman girdi? Nuhoğlu İnşaat'ın hayata geçirdiği projeleri nelerdir? Nuhoğlu İnşaat yapımı devam eden projeler nelerdir?

Fikirtepe'de inşaat, yıl bitmeden başlayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul' un tartışmalı kentsel dönüşüm bölgesi Fikirtepe için yeni imar planını önceki gün açıkladı. Fikirtepe' de emsal değeri 4' te tutuldu...

Nuhoğlu Ankara'da dev bir karma proje için kolları sıvadı!

Nuhoğlu İnşaat, Ankara Çukurambar'da dev bir karma projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ofis, konut, otel ve sağlık birimlerinden oluşan projeye 1 yıl içinde start verilmesi planlanıyor...

Yatırımcı Gözü ile Fikirtepe'nin Gelişimi semineri 29 Mayıs'ta!

Ali Nuhoğlu, “Yatırımcı Gözü ile İstanbul'un ve Fikirtepe'nin Gelişimi” seminerinde konuşacak...

Ali Nuhoğlu: İstanbul’un 5 gözde caddesi Fikirtepe’de doğacak!

Kadıköy Fikirtepe'de yer alan ve konut, ofis ve ticari alanların bulunduğu “Yenitepe Kadıköy” karma projesi ile ilgili açıklama yapan Ali Nuhoğlu İstanbul’un 5 gözde caddesinin Fikirtepe’de yeniden doğacağının altını çizdi...

Nuhoğlu İnşaat Kadıköy Fikirtepe projesi yarın tanıtılıyor!

Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat; Anadolu yakasının merkezi Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçecek öncü bir projede tecrübelerini ve güçlerini bir araya getiriyor. Proje yarın tanıtılacak...

Ali Nuhoğlu: Fikirtepe'de fiyatlar Bağdat Caddesi ile yarışacak!

Ali Nuhoğlu, “Şu anda Fikirtepe’de net olmayan hiçbir konu yok. Firmalar proje onay aşamalarını daha fazla hızlandırdılar. Nisan sonunda şiketler projeleri uygulama sürecine girecek” dedi....

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı! 'İstanbul’a yapılabilecek en büyük ihanet'

İYİ Partili Hayrettin Nuhoğlu Kanal İstanbul hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Keçeci tarafından açıldı.

Ali Fatinoğlu kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı İbrahim Özdemir'in asil adayı Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Fatinoğlu'nun biyografisi...

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ali Karaismailoğlu'na sorduğu sorunun yanıtında Kanal İstanbul projesinin Haziran'da ihaleye çıkacağını öğrendi. "Ortada Fizibilite Raporu yok" diye konuşan Nuhoğlu, konuya ilişkin konuştu.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi! 

TBMM Genel Kurulu'nda konuşan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik eleştirilerde bulundu. 

Yenitepe Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenitepe Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nuhoğlu, İsmail Haktan ve Kaan Nuhoğlu ortaklığında kuruldu.

Prof. Ali Çarkoğlu: Türkiye'de neden sahra hastanesi planlaması yok?

Prof. Ali Çarkoğlu yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgının ekonomik, sosyal ve siyasi etkilerine değinerek, ‘Bir vatandaş olarak sahra hastane planlamasının neden yapılmadığını sorguluyorum” dedi.

Nuhoğlu Çelik Sanayi ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Çelik Sanayi ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Ali Kahyaoğlu Beykoz'da 10 dönümlük bir çiftlik kurdu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Başkanlığı da yapan Ali Kahyaoğlu, Atatürk'ün göçmenler için kurduğu Beykoz Cumhuriyet Köyü'nde 10 dönümlük bir çiftliğe imza attı. Buraya büyük dedelerinin ve babasının ortak ismi olan Esat Bey Çiftliği adını verdi.

Yüksek Mimar Ali Hakanoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Hakanoğlu vefat etti. Merhumun ailesi taziye ilanı yayınladı.

ali nuhoğlu Haberi

ali nuhoğlu

Okmeydanı, Kağıthane ve Küçükçekmece’de yeni dönüşüm projeleri planladıklarını belirten Nuhoğlu, Ankara ve İzmir’de toplam 1200 birimlik gayrimenkul projesine başlayacaklarını açıkladı.


İSTANBUL’da kentsel dönüşüm en çok tartışıldığı yer Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe bölgesi oldu. Plan değişiklikleri nedeniyle bölgedeki inşaat şirketleri uzun süre kaybına uğradı. 4 yıl önce başlayan dönüşüm sürecinde işlerin rayına girdiğini belirten Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, “Bölgede ruhsat alan şirket sayısı hızla artıyor. Biz de 20 şirket bir araya gelip Fikirtepe Platformu’nu kurduk. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyesi ile çalışıyoruz. Bu sürede biz de ciddi tecrübe edindik. Dönüşümün ombudsmanı olduk. Meslektaşlarımız artık fikir alışverişi için bizi arıyor” dedi.


DÖNÜŞÜME DEVAM EDECEK


Fikirtepe’de Yenitepe Kadıköy projesini hayata geçirdiklerini belirten Nuhoğlu, “2 adada çalıyoruz. Toplam 1100 birimlik bir...