19 / 04 / 2024

Ali Pamir özgeçmiş

Ali Pamir özgeçmiş

DTZ Pamir & Soyuer Kurucu Ortağı Ali Pamir kimdir? Ali Pamir ve Firuz Soyuer DTZ Pamir & Soyuer Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş'yi ne zaman kurdu? İşte Ali Pamir'in biyografisi...

Altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Yatırımcılar hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ederken, kripto para fenomeni Murat Ali Calman'dan konu ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Peki altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Prof. Dr. Ali Koçak İstanbul ve Marmara'nın kurtuluş reçetesini açıkladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Koçak, yapımı 30 seneyi geçmiş, korozyona uğramış, depreme dayanıklı olmayan yapıların güçlendirilmesi yerine yıkılıp yeniden inşa edilmesinin daha çok tercih edilmesi gerektiğini belirtti.

Tapusu olanlar dikkat! Kentsel dönüşüm nedeniyle tapular tehlikeye mi girdi?

Yeni Kentsel Dönüşüm Kanunu, Resmi Gazete’de yayımlandı. Kanun, 'mülksüzleştirme' kanunu olarak eleştirilirken insanlar "Tapularımız tehlikede mi?" sorusuna cevap arıyor. Kentsel dönüşüm avukatı Çiğdem Kezer ve KİPTAŞ Genel Başkanı Ali Kurt, yeni kanunu yorumladı. İşte detaylar...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Memurlardan yüzde 70 zam talebi! Memur-Sen bir bir açıkladı: Enflasyon farkı geçmişe dönük alacağımızdır!

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, toplu sözleşme görüşmeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Ali Yalçın, enflasyon farkının geçmişe dönük alacak olduğunun altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Ev almayı düşünenler dikkat! Konut fiyatlarındaki artış devam edecek mi?

Türkiye’nin önemli gayrimenkul geliştiricilerinden birisi olan intAvrasya Uluslararası İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sesli son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki konut fiyatlarındaki artış devam edecek mi?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Tüm borcu sıfırladık!

KİPTAŞ yeni yönetimi olarak, geçmişe ait 1 milyar liranın üzerinde borcu ödediklerini söyleyen KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada "Tüm borcu sıfırladık" dedi.

Ali Sami Yen Otel projesi iptal mi edildi?

Ali Sami Yen Stadyumu'nun yer aldığı alanda bugün; 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidansların yer aldığı bir proje bulunuyor. Eskiden stadyum burada bulunurken; yan tarafında da bir Galatasaray Store mağazası mevcuttu. Buraya da Ali Sami Yen Oteli projesi yapılmıştı. Peki projede son durum ne?

Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiriyor! Geçmiş kiralarda...

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Oya Armutçu, bugünkü köşesinde geçmiş kira dönemi artış bedelini ve Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı avukat Ali Güvenç Kiraz'ın konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Oya Armutçu'nun 'Kira farkına dikkat' başlıklı yazısı... 

Kripto para caiz mi? Diyanet İşleri Başkanı Erbaş yanıtladı!

Canlı yayında gündemle ilgili olarak önemli açıklamalar yapan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, milyonlarca kişi tarafından merak edilen 'Kripto para caiz mi?' sorusunu cevapladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Berrak Tüzünataç Ali Yörenç'in evine mi taşınıyor?

Berrak Tüzünataç'ın, yaz başından beri birlikte olduğu sevgilisi Ali Yörenç'in evine taşınacağı gündeme geldi. Alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu “Yeni evim için alışveriş yapmaya geldim" dedi.

Kaleiçi'ndeki 200 yıllık tarihi konak butik otele dönüştü!

Kaleiçi'nde yaşayan mahalle muhtarı Ali Kahraman, geçmişi 200 yıl öncesine uzanan konağı satın alıp orijinal dokusunun zarar görmeden butik otele dönüştürdü. Kahraman, muhtarlık hizmetine devam ettiği yapıyı, gelecek kuşaklara miras bırakabilmek için özenle koruyor.

Ali Pamir özgeçmiş Haberi

Ali Pamir özgeçmiş

Ali Pamir kimdir? 

Ali Pamir 1962 yılı Ankara doğumlu. 1979 yılında TED Ankara Koleji'nden mezun olan Ali Pamir, DTZ Pamir & Soyuer Kurucu Ortağı.

Ali Pamir, Pennsylvania Eyalet Üniversitesi'nde 1984 yılında İş İdaresi ve 1986 yılında MBA derecelerini tamamladı.

İş hayatına 1986 yılında İktisat Bankası Sermaye Piyasaları Bölümü'nde başlayan Ali Pamir, 1988-1991 yılları içerisinde İş Bankası ve Bankers Trust tarafından kurulan Türk Merchant Bank'ın Kurumsal Finansman Bölümü'nde gayrimenkul projeleri ve şirket birleşmeleri konusunda çalıştı. 

1991 yılında Colliers International Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık şirketinin genel müdürü olan Pamir, 1993 yılında DTZ Pamir & Soyuer şirketinin kurucu ortağı oldu. DTZ Pamir & Soyuer ticari gayrimenkul alanında kurumsal müşterilerine aracılık, değerleme, fizibilite çalışmaları, proje geliştirme ve yatırım danışmanlığı konusunda hizmet vermekte.

DTZ Pamir & Soyuer Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş.

DTZ,...