16 / 04 / 2024

ali sabancı londra tarihi bina

ali sabancı londra tarihi bina

Esas Holding patronu Ali Sabancı, gayrimenkullerine bir yenisini ekledi. Sabancı, Londra'daki 88 yıllık binayı 71 milyon TL'ye satın aldı...

Ali Sabancı kimdir?

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı kimdir? Ali Sabancı daha önce hangi işlerde görev aldı? 

Ali Sabancı, Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Esas Holding yeni Yönetim Kurulu belirlendi. Ali Sabancı, Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu...

Yatırım ortamı iyileşirse 10 milyar dolar gelebilir!

Hürriyet Gazetesi yazarı Vahap Munyar buzgünkü yazısında Fikir Sofrası Çalıştayı sonrası değerlendirme yaptı. Munyar, Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı'nın konuşmasından bahsetti.

Esas Holding'den Balıkesir’e 100 milyon dolarlık AVM!

Pegasus Havayolları’nın kurucusu olan ve gayrimenkul yatırımlarına imza atan Esas Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı, Balıkesir’e 100 milyon dolarlık alışveriş merkezi projesi yapacaklarını açıkladı.

Esas Holding'den Bursa'ya 100 milyon dolarlık yatırım!

ESAS Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı, Esas Holding olarak kazandıkları ihale kapsamında yapacakları Balıkesir'deki Alışveriş Caddesi'ne 100 milyon Dolarlık bir yatırım yapacaklarını bildirdi.

Esas 14 Burda AVM 85 milyon dolarlık yatırımla açıldı!

Esas Holding, Bolu'da 85 milyon dolarlık yatırımla yaptığı "Esas 14 Burda" alışveriş merkezini açtı. Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı, alışveriş merkezinin bin kişiye istihdam sağlayacağını söyledi.

Ali Ağaoğlu, Aslı Çakır Alptekin'e verdiği daireyi geri almayacak!

İşadamı Ali Ağaoğlu, 2012 Londra Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan ancak daha sonra doping yaptığı anlaşılan Aslı Çakır Alptekin'e o dönemde ödül olarak verdiği daireyi geri almayacak.

İşte Ali Sabancı’nın Çeşme'deki malikanesi!

Çeşme-Paşalimanı mevkiinde geçtiğimiz yıl inşaatı biten yüksek duvarlı muhteşem malikane, yaklaşık üç dönüm arazi üzerine kurulmuş. Ali Sabancı, malikanesine 5-6 milyon dolar civarında harcama yapmış.

Esas Holding'ten rant iddialarına yanıt geldi!

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan haberde Kartal Belediyesi'nin imar planı değişikliği ile Şevket ve Ali Sabancı’nın sahibi olduğu Esas Holding’e 300 milyon TL’lik rant sağladığı iddia edildi.

Adana Hacı Sabancı OSB Kıbrıs'a örnek oluyor!

Kıbrıs Sanayi Odası Başkanı Ali Çınarlı, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'ni (AOSB) başta çevreci uygulamaları olmak üzere bir çok yönden model aldıklarını bildirdi.

Esas 17 Burda Alışveriş Merkezi törenle açıldı!

Çanakkale'de yapımı tamamlanan 'Esas 17 Burda Alışveriş Merkezi' törenle hizmete açıldı. Gökhan, Esas holding Yöre tim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, Ali Sabancı ve çok sayıda davetli katıldı.

Londra'da İstanbul Bölgesel Merkez, Küresel Aktör Forumu düzenlenecek!

İstanbul Finans Merkezi Girişimi iş birliğiyle hayata geçirilen “İstanbul: Bölgesel Merkez, Küresel Aktör” isimli forum dizisinin üçüncüsü Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın katılımıyla Londra’da düzenlenecek.

Sabancı, İzmir'deki otelini sattı!

Ali Sabancı 'nın sahibi olduğu Pegasus Havayolları, İzmirli bir grup işadamının otel yatırımı yapmak için kurduğu İzmirliler Otelcilik Yatırım Turizm A.Ş. 'deki paylarını sattı.

ali sabancı londra tarihi bina Haberi

ali sabancı londra tarihi bina

Batı'da emlak arayışlarına devam eden Esas Holding'in patronu Ali Sabancı, ABD'den sonra şimdi de Londra'dan gayrimenkul satın aldı. Pegasus Havayolları'nın da sahibi olan Ali Sabancı, Londra'da 88 yıllık tarihi binayı 71 milyon TL'ye satın...