25 / 04 / 2024

ali türkan hayatı

ali türkan hayatı

2009 ve 2010 senelerinde ismi gündemden düşmeyen Ali Türkan kimdir? İş adamı ve Müteahhit Ali Türkan ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar için haberimizi inceleyebilirsiniz

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Türkiye Sigorta’dan emeklilere özel kampanya! Kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortasına yüzde 10 indirim 

Türkiye Sigorta yeni kampanyasını duyuru. Kampanya kapsamında Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine özel kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde indirimler sunuyor.

Türkiye Hayat Emeklilik’ten bir ilk! Düğünde, doğum gününde altın yerine BES hediye ediliyor!

Türkiye Hayat Emeklilik yeni çıkardığı ‘BES Birikim Hediyesi’ ile hediye anlayışına farklı bir boyut kazandırdı. İsteyenler doğum günü, düğün veya bayram gibi özel günlerde sevdiklerine hediye BES gönderebilecek.

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de kuruldu.

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

Türkdönmez Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkdönmez Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Muhammet Ali Türkdönmez tarafından kuruldu.

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Türkan Atay tarafından kuruldu.

Yüksek Mimar Ali Firuzan Baytop vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Firuzan Baytop, hayatını kaybetti.

Meral Akşener'den kaçak çiftlik yanıtı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Grup Başkanvekili Lütfü Türkan'ın sahip olduğu çiftlikle ilgili iddiaları cevaplandırdı.

Kuleport Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuleport Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Makbule Esin Toğlukdemir, Yasemin Durmaz ve Güzin Durmaz Zerentürk ortaklığında kuruldu.

Yağmur Ünal ve Türkan Şoray evinin kapılarını ilk kez açtılar!

Yapımcı Yağmur Ünal ve Türkan Şoray birlikte yaşadıkları Çubuklu’daki villasının kapısını Hello Fashion Homes dergisine açtı.

Sultan filmindeki gecekondu yeniden hayat buldu!

Antalya Kepez Belediyesi Türkan Şoray'ın başrolünde olduğu "Sultan” filminde yer alan gecekondudan esinlenerek, uzman mimar ve heykeltıraşların desteğiyle müze yaptırdı.

Yağmur Ünal'dan miras kavgası açıklaması!

Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal, pek çok ünlü sanatçının ölümünden sonra yaşanan miras kavgalarına ilişkin kendisine sorulan soru üzerine açıklamalarda bulundu. Ünal, ablasıyla arasında öyle bir olay yaşanmayacağını söyledi.

ali türkan hayatı Haberi

ali türkan hayatı

Ali Türkan kimdir?

Tokat Zile nüfusuna kayıtlı İş adamı ve Müteahhit Ali Türkan, ilk iş hayatına Konya'da girdi. 1200 konutluk inşaat yapan ancak işleri iyi gitmeyen Ali Türkan Türkiye'yi terk ederek Suudi Arabistan'a gitti. 


Suudi Arabistan'da da tutunamayan Türkan, Suudi Arabistan'daki iş avansı olan 40 milyon doları 1988'den itibaren petrol fonlarında değerlendirdi. İsviçre'de bulunan parası 3.5 milyar dolara çıkan Ali Türkan, 2009 yılında bu parayı Türkiye'ye getireceğini söyleyerek gündem konusu olmuştu.


Türkan, 27 Şubat 2009 tarihinde Ankara Cumhuriyet Vergi Dairesine yurt dışındaki 5,2 milyar liralık kaynağı Türkiye'ye getireceğini beyan etmişti. Ali Türkan'a yaptığı bu başvuru kapsamında 104 milyon lira vergi tahakkuk ettirilmiş ve mevzuat gereği bu vergiyi takip eden ayın sonuna kadar ödemesi istenmişti.


Ancak Ali Türkan, Varlık Barışı için getireceğini vaat ettiği...