26 / 04 / 2024

ali türkan kim

ali türkan kim

Star gazetesinden Ercan Baysal' ın haberine göre 2009'da parayı getirmeyen Ali Türkan' ın, bu yılki Varlık Barışı' nda da 20 milyarlık beyanda bulunduğu idda edildi.

Ali Türkan kimdir?

2009 ve 2010 senelerinde ismi gündemden düşmeyen Ali Türkan kimdir? İş adamı ve Müteahhit Ali Türkan ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar için haberimizi inceleyebilirsiniz

Caner Bayazıt Emiroğlu kimdir? Caner Bayazıt ne iş yapmaktadır? 

Caner Bayazıt kimdir? Caner Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt'ın kim olduğu ve Caner Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Tayfun Bayazıt kimdir? Tayfun Bayazıt ne iş yapmaktadır?

Tayfun Bayazıt kimdir? Tayfun Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Tayfun Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tayfun Bayazıt'ın kim olduğu ve Tayfun Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Sienalt Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Sienalt Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aliş Türk ve Sinan Türk ortaklığında kuruldu.

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de kuruldu.

Aykan Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aykan Altyapı İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Türkan Akkuş Soyyiğit tarafından kuruldu.

Ekonomik Turizm Reklam İnşaat Nakliyat Vinç Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ekonomik Turizm Reklam İnşaat Nakliyat Vinç Hizmetleri Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Tüylü tarafından kuruldu.

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Güzin Durmaz Zerentürk, Yasemin Durmaz ve Makbule Esin Toğlukdemir ortaklığında kuruldu.

Türkdönmez Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkdönmez Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Muhammet Ali Türkdönmez tarafından kuruldu.

25mkl İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

25mkl İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mükail Türkan tarafından kuruldu.

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Türkan Atay tarafından kuruldu.

Aden Elektromekanik Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aden Elektromekanik Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tınastepe tarafından kuruldu.

Meral Akşener'den kaçak çiftlik yanıtı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Grup Başkanvekili Lütfü Türkan'ın sahip olduğu çiftlikle ilgili iddiaları cevaplandırdı.

ali türkan kim Haberi

ali türkan kim

Türk vatandaşlarının yurt dışındaki birikimini ekonomiye kazandırmayı amaçlayan Varlık Barışı'nın meçhul zenginleri netleşmeye başladı. Maliye ve bankacılık sektöründen edinilen bilgilere göre, meçhul zenginlerden biri Türkiye'nin yakından tanıdığı bir isim olan Ali Türkan. Varlık Barışı'nın 2009'daki uygulamasında 5.2 milyar lira getireceğini beyan eden ancak parayı getirmeyen Ali Türkan'ın bu yılki uygulamada da beyanda bulunduğu öğrenildi. Türkan'ın veya bir yakınının yaklaşık 20 milyar TL'lik beyanda bulunduğu ancak bugüne kadar vergisini yatırmadığı iddia ediliyor. Türkan'ın veya yakınının tahakkuk eden vergisini ödeyip ödemeyeceği ise Maliye'de merak konusu. 2009'daki uygulamada 5.2 milyar lira getireceğini beyan eden ancak parayı getirmeyen Ali Türkan'a, Maliye Bakanlığı 104.9 milyon lira vergi borcu çıkarmıştı.


6 milyar lira geldi


Star gazetesinden Ercan Baysal'ın haberine göre; Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in açıklamaları da Varlık...