23 / 04 / 2024

aliağa osb icradan satılık arsa

aliağa osb icradan satılık arsa

Aliağa İcra Müdürlüğü, Aliağa Organize Sanayi Bölgesi'nde alt yapısı tamamlanmış arsayı 5 milyon TL'ye satacak. Satış, 13 Ağustos Pazartesi günü 14:30-14:40 saatleri arasında yapılacak

İzmir Aliağa'da 9.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Aliağa İcra Dairesi, İzmir Aliağa Çoraklar Mahallesi'nde yer alan fabrikayı 9 milyon 465 bin 875 TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Aliağa'da 45.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Aliağa İcra Dairesi, Çakmaklıköyü'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu parseller üzerinde bulunan arsanın satış bedeli 45 milyon 162 bin 570 TL olarak belirlendi. 

Aliağa'da 4.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Aliağa İlçesi, Bozköy Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 4 milyon 526 bin 873 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 1 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

İzmir Aliağa'da 9 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

İzmir İli, Aliağa İlçesi, Helvacı Köyü'nde yer alan benzin istasyonu vasıflı gayrimenkul icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 29 Ağustos 2018 olarak belirlendi.

İzmir Aliağa'da 21.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli Aliağa İlçesi Bozköy Mahallesi Ilıca Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 21 milyon 891 bin 489 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Aliağa'da 9 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

İzmir İli Aliağa İlçesi'nde Helvaco Köyü'nde yer alan  üzerinde benzin istasyonu ve eklentileri olan gayrimenkul 9 milyon TL bedel ile icradan satılıyor. 

Aliağa OSB istihdamını 60 bin kişiye çıkarmayı hedefliyor!

Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’nin, hedefi ihracatını 10 milyar dolara istihdamını 60 bin kişiye çıkarmak. Haluk Tezcan’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu bölge, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor.

Aliağa Seyitali RES imar planı askıya çıktı!

İzmir Aliağa İlçesi, Yüksekköy Mevkii’nde, Seyitali RES Projesine ait Santral Sahasında ilave olarak yapılacak rüzgar türbini için 1/5000 ölçekli İlave Nazım İmar ve 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

Liman şehri Aliağa'ya Hilton oteli yapılacak!

Son yıllarda sanayi ve enerji yatırımları ile hızla büyüyen, Petkim'in dev yatırımlarının yanı sıra limancılık ve organize sanayi bölgesi olan İzmir Aliağa'ya Hilton oteli yapılacak.

Hampton by Hilton İzmir Aliağa'ya geliyor!

İzmir Aliağa bölgesinde yükselecek olan Hampton by Hilton otel projesi 3 yıldızlı olacak. Hampton by Hilton İzmir projesi 121 odalı 242 yataklı olarak tasarlandı...

İzmir Aliağa Camisi restore ediliyor!

İzmir’in en eski camilerinden biri olan ve Gedizli Ali Ağa tarafından 1672 yılında yaptırılan Aliağa Camisi restore ediliyor. Vali Toprak, bu ata yadigarı ve önemli tarihi değeri ayağa kaldırmanın ve yeniden işlevsel hale getirilmesinin çok önemli olduğun

Aliağa Limanları Türkiye'nin yükselen değeri!

Alsancak Limanı'nın sadece yolcu limanı olarak mı kalacağı yoksa revize edilerek kapasitesinin büyütüleceği mi tartışılırken, Aliağa limanlarındaki yükseliş devam ediyor.Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka konuyu değerlendirdi.

İzmir Aliağa Paşaçiftliği imar planı değişikliği askıya çıktı!

İzmir Aliağa Paşaçiftliği imar planı revize edilerek yeniden askıya çıktı. Bakanlığın 4 Aralık 2014 tarihinde onayladığı Aliağa Paşaçiftliği imar planı revizyonu dün yeniden askıya çıktı...

aliağa osb icradan satılık arsa Haberi

aliağa osb icradan satılık arsa



İlan şöyle;


T.C. ALİAĞA İCRA MÜDÜRLÜĞÜ Dosya No :2012/332 TAL


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI 


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adeti, önemli özellikleri:


TAŞINMAZIN TAPU KAYDI: Aliağa Tapu Sicil Müdürlüğü kayıtlarında mevcut ve tapunun: 157 ada, 6 nolu parsel, Aliağa Organize Sanayi Bölgesi adına kayıtlı olduğu anlaşılmıştır Gayrimenkul Belediye hudutları İçerisinde İse son imar durumu:


Dosyada mevcut Aliağa organize sanayi bölgesi içerisinde sanayi imarlı 50 inşaat müsadeli altyapısı tamamlanmış imar parselidir.


TAŞINMAZIN EVSAFI; Dosya ekindeki evraklarda yaptığımız incelemeler ve yerinde yapılan tespitlere göre; İzmir ili, Aliağa ilçesi; Çoraklar köyü, Uzunburun mevkiinde, 157 ada, 6 nolu parsel, Aliağa organize sanayi bölgesi %50 inşaat müsaadeli inşaata hazır ak yapı tesisleri tamamen bitirilmiş (Su şebeke hatları, telefon, elektrik hatları ve yolların imar planına uygun olarak açılmış yol...