18 / 04 / 2024

Alikahya stadı inşaatı

Alikahya stadı inşaatı

Alikahya'da yapımına devam edilen yeni stadın çalışmaları hızlanmaya başladı. İlk kazması mart ayında vurulan stadın inşaatı, her geçen gün yükselmeye devam ediyor Alikahya'da mart ayında hafriyat çalışmalarına başlanan stat inşaatı hızla yükseliyor.

Alikahya stadı için ilk kazma vuruldu!

Alikahya bölgesinde yapılacak olan yeni stat için çalışmalar başladı. Alikahya Stadı kaldırıldı, iş makinaları inşaatın temel kazı çalışmalarına başladı. Alikahya stadı için ilk kazma vuruldu...

Bu yıl 7 stadın inşaatı tamamlanacak!

Türkiye'de inşaatı biten ve yenilenen 32 stadın toplam kapasitesi 1 milyona yaklaştı. Hazır hale getirilen statlar futbol severleri ağırlamayı bekliyor. 

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Hatay'ın yeni stadının inşaatında son durum ne?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay'da inşaatı tamamlanmak üzere olan stadı gezdi. 

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor!

Ordu'da, UEFA standartlarında inşa edilen Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor. Projenin kısa sürede hizmete açılması hedefleniyor.

Yeni Adana Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!

UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni Adana Stadı'nın inşaatı tamamlanıyor. Stadın koltuk renkleri ve sayısı da belli oldu.

Bernabeu Stadı’nın inşaatına koronavirüs engeli!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle olağanüstü halin devam ettiği İspanya'da, Bernabeu Stadı’nın inşaatı durdu.

İzmitli inşaat işçileri Irak’ta mahsur kaldı!

İzmit Alikahya’da ikamet eden inşaat işçileri, çalışmak için gittikleri Irak’ın Bağdat şehrinde koronavirüs salgını nedeni ile mahsur kaldı…

Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta bitecek!

Şampiyonlar Ligi finalinde maç oynanacak Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta tamamlanacak. Üstü kapatılacak stat için 150 milyon TL harcama yapılacak. 

İnşaatı duran Karşıyaka Stadı için Ankara'ya heyet gidecek!

Açılan davalar nedeniyle inşaatı duran Karşıyaka Stadı için Turgay Büyükkarcı geniş bir heyetle Ankara'ya gitmeyi planlıyor. 

Gümüşhane Stadı'nın inşaatına 2020'de başlanacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gümüşhane Dernek Federasyonu (GÜDEF) tarafından düzenlenen organizasyonda Gümüşhane Stadı'nın inşaatına 2020'de başlanacağını duyurdu.

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmir'de inşaatı devam eden statların durumu!

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, "Gençlik ve Spor Bakanlığı, Karşıyaka Stadı için inşaat ruhsatı alınmadan ihale yapmak istemiyor" dedi...

Yunanistan AEK'in yeni stadının kaba inşaatı bitti!

Yunanistan’ın önde gelen spor kulüplerinden olan AEK yeni stadının yapımında sona gelindi. İstanbul’dan Atina’ya göç eden Rumların kurduğu sarı-siyahlı kulübün başkentteki yeni stadının kaba inşaatı bitti.

Alikahya stadı inşaatı Haberi

Alikahya stadı inşaatı

TOKİ tarafından Alikahya'da yapılan yeni stat çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor. 118 dönüm arazi üzerine yapımına devam edilen stadın 2 yılda tamamlanması hedefleniyor. Proje 100 milyon TL'ye mal olacak. 


TOKİ ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ortaklığıyla yapılan projede yaklaşık 300 kişi çalışıyor. Yeni stad tamamlandığında 33 bin kişilik bir kapasiteye sahip olacak.

TT ARENA DAN TEFERRUATLI 


TOKİ ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ortaklığıyla yapılan stat, bitirilmesi durumunda Galatasaray'ın stadı TT Arena'dan daha teferruatlı olacak. Aynı anda 33 bin kişiyi ağırlayabilecek kapasiteye sahip olacak stadyum, modern yapısıyla Kocaeli'de spor faaliyetlerine hizmet edecek. 


ŞEHİR MERKEZİNE UZAK


 1976 yılından bu yana Kocaelispor'a ev sahipliği yapan İsmetpaşa Stadı'nın üzerinde bulunduğu arazi, TOKİ'ye devredilmişti. TOKİ, İsmetpaşa Stadı'nı yıkıp, yerine yeni bir alışveriş merkezi ya da...