19 / 04 / 2024

Alikahya stadı

Alikahya stadı

Alikahya bölgesinde yapılacak olan yeni stat için çalışmalar başladı. Alikahya Stadı kaldırıldı, iş makinaları inşaatın temel kazı çalışmalarına başladı. Alikahya stadı için ilk kazma vuruldu...

Kocaeli Arena Stadı 2017 Mart'ta açılacak!

TOKİ tarafından Kocaeli'nin Alikahya bölgesine yapılan 33 bin kapasiteli Kocaeli Arena Stadı'nın 2017 yılının Mart ayında açılması hedefleniyor.

Kocaeli Arena Stadı 2016 Haziran'da tamamlanacak!

İzmit Alikahya bölgesinde inşaatı hızla devam eden 33 bin kişilik stadyum iyiden iyiye belirginleşmeye başladı. TOKİ, 2017 yılında teslim edeceğini açıkladığı stadı Haziran 2016’da teslim etmek için yoğun bir şekilde gece gündüz demeden çalışıyor.

Mehmet Ergün Turan yeni Kocaeli Stadı'nı inceledi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yeni Kocaeli Stadı inşaatında incelemelerde bulundu. Kocaeli’nin Alikahya mevkiinde yaptırılan 33 bin kişilik stat inşaatında incelemelerde bulunan Turan, yetkililerden bilgi aldı.

TOKİ Başkanı Turan Kocaeli Stadı'nı inceledi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Kocaeli’nin Alikahya mevkiinde yaptırılan 33 bin kişilik yeni Kocaeli Stadı inşaatında incelemelerde bulundu. Stadın 6 ayda bitirilmesi hedefleniyor.

Kocaeli Arena Stadı'nın yüzde 70'i tamamlandı!

Alikahya'da yapım devanı eden Kocaeli Arena Stadı'nda tribün bölümünde üçüncü kat çalışmaları başladı. 33 bin kişilik kapasiteye sahip olacak Kocaeli Arena stadının bitirilmesi için fırına tüm hızıyla çalışmaları sürdürüyor.

Kocaeli Alikahya stadı gelecek sezon hizmete girecek!

Alikahya'da yapımı devam eden yeni stadyumun kaba inşaatı ortaya çıktı. Bu hızla devam ederse stadın planlandığı gibi gelecek sezon başına yetişmesi bekleniyor.

Kocaeli Alikahya'ya yeni stat yapılıyor!

Alikahya'da yapımı devam eden yeni stadyumun kaba inşaatı ortaya çıktı. Stadın planlandığı gibi gelecek sezon başına yetişmesi bekleniyor. Yeni stadyumda maraton ve kale arka tribünlerinin inşaatı bitmek üzere.

Kocaeli Stadı'nda haciz iddiası!

Alikahya mevkiinde yapılan yeni stadın inşaatında şaşırtıcı bir olay yaşandı. İddialara göre stad inşaatı için iskelelerin kiralandığı firma, alacaklarını tahsil edemeyince müteahhit firmayı hacize verdi.

İsmetpaşa Stadı satıldı!

İzmit'in önemli sembollerinden İsmetpaşa Stadı satıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, İzmit'in Alikahya bölgesinde yapılacak 33 bin kişilik modern stadyumun maliyeti karşılığında İsmetpaşa Stadı'nı TOKİ'ye verdi.

Kocaeli Alikahya Stadı'nın yüzde 30'u tamamlandı!

Alikahya'da yapımı süren 33 bin kişilik stat ile ilgili çalışmalar sıcak havaya rağmen devam ediyor.2017 yılının başlarında bitirilmesi ön görülen statta alt yapı çalışmaları sona erdi, zeminin de yüzde 30'luk kısmının tamamlandığı belirtildi

Alikahya stadının çalışmaları hızlandı!

Alikahya'da yapımına devam edilen yeni stadın çalışmaları hızlanmaya başladı. İlk kazması mart ayında vurulan stadın inşaatı, her geçen gün yükselmeye devam ediyor Alikahya'da mart ayında hafriyat çalışmalarına başlanan stat inşaatı hızla yükseliyor.

Kocaeli Alikahya Stadı'nın hafriyat çalışmaları tamamlandı!

TOKİ tarafından Alikahya'ya yapılacak olan yeni stadyumla ilgili 4 ay süren hafriyat çalışmaları sona erdi. Kısa bir süre içerisinde inşaata başlanacak. bu arada resmi temel atma töreni için de hazırlık yapılıyor.

Alikahya stadı için ilk kazma vuruldu!

Alikahya bölgesinde yapılacak olan yeni stat için çalışmalar başladı. Alikahya Stadı kaldırıldı, iş makinaları inşaatın temel kazı çalışmalarına başladı. Alikahya stadı için ilk kazma vuruldu...

Alikahya stadı Haberi

Alikahya stadı

Alikahya bölgesinde yapılacak olan yeni stat için çalışmalar başladı. Alikahya Stadı kaldırıldı, iş makinaları inşaatın temel kazı çalışmalarına başladı Yeni stadın içerisinde yer alan spor kompleksinin yapılacağı alanda bulunan Alikahya Stadı' kaldırıldı 


TEMEL KAZI ÇALIŞMALARI 


Alikahya Stadı'nın bulunduğu yere yapılacak spor kompleksi içerisinde yer alacak yeni stat için yüklenici firma temel kazı çalışmalarına başladı. 

Yeni stadın inşaa edileceği alanda bulunan Alikahya Stadfnın kaldırılmasının ardından geçtiğimiz günlerde çalışmalara başlayan yüklenici firma, iş makinalarıyla spor kompleksinin temel kazı çalışmalarına start verdi. 


ŞEHİR MERKEZİNİN DIŞINDA 


Kocaelispor'a yıllardır ev sahipliği yapan, 1976 yılında yapılan İsmetpaşa Stadı'nın üzerinde bulunduğu arazi, bilindiği gibi TOKİ'ye devredilmişti. TOKİ, İsmetpaşa Stadı'nı yıkıp yerine yeni bir alışveriş merkezi ya da konut projesi yapacak. Halen karşılaşmalarını İsmetpaşa Stadyumu'nda oynayan Kocaelispor'a ise maçlarını oynayacağı yeni stat,...