28 / 03 / 2024

Alim Barut

Alim Barut

Divriği ilçesinde İl Özel İdaresi’nin katkılarıyla onarılan konaklar turizme kazandırıldı.Vali Alim Barut Divriği’nin Sivas için çok özel bir yer olduğunu belirterek, "Tarih kitaplarını açtığınızda Divriği ilçemiz ile ilgili pek çok şey bulursunuz. " dedi

Yıldız Dağı cazibe merkezi olacak!

Sivas'ta, bu kış açılan Yıldız Dağı hakkında konuşma yapan Vali Barut: "Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nin bölgenin cazibe merkezi olması için uğraşıyoruz." dedi.

Sivas'ta 2. OSB için çalışmalar bu yıl başlayacak!

Sivas'ta kurulum çalışmaları devam eden, her parselinden demiryolu hattı geçecek ve demiryolu sektörü için üretim yapacak fabrikaların ağırlıkta olacağı 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) arsa tahsislerine bu yıl başlanması hedefleniyor.

Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinin konum dataları tamamlandı...

Dünya Gaztesi'nden Ferit Barış Parlak'ın yazısına göre; Coğrafi Bilgi Sistemleri ve akıllı kentler sektöründe faaliyet yapan Başarsoft tarafından 16’ncısı gerçekleştirilen ‘Teknoloji Günü’nde açıklamalar yapan Yönetim Kurulu Başkanı Alim Küçükpehlivan, Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinin konum datalar

Turizmde 150 Milyon Euro'yu aşan dev yatırım için düğmeye basıldı! Anda Barut Collection geliyor!

Akdeniz Bölgesi’nin en köklü ve öncü turizm markalarından biri olan  Barut Hotels, lüksün yeni adresi olarak tanımladığı Anda Barut Collection’ı 2024 Mayıs ayında Didim Delice Yarımadası’nda hizmete açıyor. 

Ekinoba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinoba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi  bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Alim Gözcü ve Ramazan Arık tarafından kuruldu.

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Binnur Barut tarafından kuruldu.

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Ataşehir’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Barutçuoğlu tarafından kuruldu.

Boamar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boamar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 999 bin TL sermaye bedeli ile Alim Aydın, Batuhan Işık Demir ve Oğuzhan Elçim ortaklığında kuruldu.

Barut Hotels, 140 milyon euroluk yatırımla Didim’e otel kuruyor

Akdeniz’in turizm markalarından biri olan Barut Hotels, deneyimini Ege bölgesine taşıyor. Şirket, Didim’de 547 ve 14 villalık Anda Barut Collection & BAYOU Villas adlı tesisleri kuracak.

Yhy Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yhy Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Barut ve Zeynep Barut ortaklığında kuruldu.

Çaykur'dan önemli açıklama! 'Seçimin sağlığı için...'

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim'den 28 Mayıs için bir açıklama yapıldı. ÇAYKUR 28 Mayıs'ta yaş çay alımının olmayacağını açıkladı. Alim "Seçimin sıhhati ve daha basit uygulanabilmesi için alımın olmaması daha iyi oldu. Seçimden sonra kontenjansız çay alımını sürdüreceğiz." diye konuştu.

Zenith Mimarlık Proje Ve Tasarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenith Mimarlık Proje Ve Tasarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Şenol Barut tarafından kuruldu.

Türkiye'de yeni kriz kapıda. CHP Milletvekili uyardı

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Türkiye'nin gıda krizi ile karşı karşıya olduğunu iddia etti.

Kuzey Güney İnşaat İthalat Ve İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Güney İnşaat İthalat Ve İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Kübra Barut tarafından kuruldu.

Ekonominin lokomotifinde kriz ortamı: 12 Liralık çimento, 62 Lira oldu! Çimento fiyatları yüzde 516 arttı! 

İnşaat maliyetlerindeki fahiş yükseliş, inşaat sektörünün gündeminde yer almaya devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Ayhan Barut Kaynak inşaat malzemelerindeki yüksek fiyat artışına dikkat çekti...

Alim Barut Haberi

Alim Barut

Divriği ilçesinde İl Özel İdaresi’nin katkılarıyla onarılan konaklar turizme kazandırıldı.


Onarılan konaklar Divriği Kaymakamlığı tarafından düzenlenen programla hizmete açıldı. Programa Vali Alim Barut, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Salih Ayhan, Divriği Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, İl Jandarma Alay Komutanı Bektaş Arslan ve vatandaşlar katıldı.


Vali Alim Barut Divriği’nin Sivas için çok özel bir yer olduğunu belirterek, "Tarih kitaplarını açtığınızda Divriği ilçemiz ile ilgili pek çok şey bulursunuz. Kültürde adından sıkça söz ettiren Divriği, tarihi konakları ile de adından sıkça söz ettiriyor. Ülke çapında değil dünya çapında hem eserleri hem de önemli şahsiyetleri ile ön planda olan ilçemiz, maden açısından da önde gelen bölgelerden biridir. Kültürde, tarihte, sanayide...