23 / 04 / 2024

alkoçlar inşaat projeleri

alkoçlar inşaat projeleri

Turizm sektöründe 60 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren Alkoçlar Hotels & Resorts, 2017'de yatırım atağına geçiyor. Önümüzdeki yıl yüzde 45 büyüyerek 4 bin yatağa ulaşmayı hedefleyen Alkoçlar, bin 500 personele de istihdam sağlayacak.

Konut fiyat artışları, inşaat maliyet artışlarının altında kaldı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan konut fiyat artışlarının inşaat maliyet artışlarının altında kaldığını açıkladı.

Eksik ve hatalı inşaat projeleri, maliyetleri katladı...

Antalya’daki iki okulun inşaat projesinde meydana gelen hatalar nedeni ile kamunun 32 milyon 184 bin TL’lik zarara uğratıldığı açığa çıktığı belirtildi. Hatayı düzeltmek için yapılan yeni projede, maliyet yüzde 200 oranında yükseldi. İşte ayrıntılar...

Likya Kentsel Yapılar İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Likya Kentsel Yapılar İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Ergün tarafından kuruldu.

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kaya ve Serkan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Döviz ve KDV oranlarındaki artış inşaat maliyetlerini daha da yükseltecek!

Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu inşaat maliyetleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Döviz ve KDV oranlarındaki artışlar inşaat maliyetlerini daha da artıracağını söyledi.

İnşaat sektörü destek bekliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi ve enflasyonist ortam sebebiyle inşaat malzemeleri ve arsa fiyatlarında örülen 2 - 3 kata varan fiyat artışları inşaat sektöründe de durağanlaşmaya sebep oldu.

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! 2 Aralık 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün rekor zam geldi. Bu zam artışları inşaat sektörünü olumsuz etkiliyor. Gelen zamlarla beraber 1 ton demir fiyatı resmen uçtu. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç TL? 2 Aralık 2022 demir fiyat listesi. 

İnşaat demir fiyatları resmen uçtu! 1 ton demir fiyatı rekor kırdı! 30 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bugün bir zam daha geldi. Bu zam artışları inşaat sektörünü olumsuz etkiliyor. Gelen zamlarla birlikte 1 ton demir fiyatı rekor kırdı. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç TL? 30 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 28 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bugün rekor zam geldi. Bu zam artışları inşaat sektörünü olumsuz etkiliyor. Gelen zamlarla birlikte 1 ton demir fiyatı resmen fırladı. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 28 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Partaşlar İnşaat Metal Otomotiv Gıda Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Partaşlar İnşaat Metal Otomotiv Gıda Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Atar tarafından kuruldu.

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çağlar tarafından kuruldu.

Öz Sağdıçlar İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Öz Sağdıçlar İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de Muharrwm Sağdıç tarafından kuruldu.

alkoçlar inşaat projeleri Haberi

alkoçlar inşaat projeleri

Turizm sektöründe 60 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren Alkoçlar Hotels & Resorts, 2017'de yatırım atağına geçiyor. Önümüzdeki yıl yüzde 45 büyüyerek 4 bin yatağa ulaşmayı hedefleyen Alkoçlar, bin 500 personele de istihdam sağlayacak. 


2017'de 60-65 milyon TL tutarında yeni yatırım yapacaklarını açıklayan Yönetim Kurulu Başkanı Ender Alkoçlar, Ege'de ve Güney'de yeni oteller almak istediklerini söylerken, yeni ortaklıklar kurmak istediklerini bu yönde çalışmalarının sürdüğünü anlattı. 


Alkoçlar'ın bünyesinde şu anda Bodrum, Alaçatı, Kuşadası İstanbul Kemer ve Uludağ'da 7 oteli bulunuyor. Tek faaliyet gösterdiği alan turizm olan Alkoçlar, bu 7 otelin bazı oteller mülk sahibi bazılarında ise işletmeci. Uludağ 1. Oteller Bölgesi Dönüşüm Projesi kapsamında yapılacak Alkoçlar'a ait yeni bir tesisin temel atma törenini geçen haftalarda Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr....