29 / 03 / 2024

Allcan İç Ve Dış Ticaret Kimin

Allcan İç Ve Dış Ticaret Kimin

Allcan İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Seval Sürmen tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Allcan İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Allcan İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Seval Sürmen tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Allcan İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Allcan İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Seval Sürmen ve Selin Çebi imzasıyla kuruldu.

2008'de çimento ve hazır beton fiyatları düştü

İMSAD Başkanı Orhan Turan, çimento ve hazır beton fiyatında geçen yıla oranla düşüş yaşandığını, birçok ürün grubunda ise geçen yıla göre fiyat değişikliği olmadığını, bazı ürün gruplarında ise fiyatların geçen senenin de altında olduğunu belirtti.

Çubuk Belediyesi arsa ve dükkan satacak

Çubuk Belediyesi Cumhuriyet, Yavuz Selim, Yıldırım Beyazıt ve Sünlü Mahalleleri'nde bulunan 214 ile 2 bin 773 metrekare arasında büyüklükleri değişen 1 dükkan ve 30 arsanın satışı için ihale açtı.

Van'da arsa ve okul binası satılacak

Van İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Merkez Şerefiye Mahallesi'nde bulunan 1.766 metrekare arsa ve İl Özel İdaresi hizmet binası ve 2 bin 896 metrekare arsa ve üzerinde bulunan Atatürk İlköğretim Okulu binası satılacak.

Sodexo AVM ve rezidans hizmetine odaklandı

Alışveriş Merkezi (AVM) ve konut yatırımlarında son yıllarda yaşanan gelişmeler, 1992'den beri Türkiye'de yemek sektöründe faaliyet gösteren Sodexo'nun da stratejilerini yenilemesine neden oldu. Firma, verdiği entegre hizmetler arasına alışveriş merkezi v

Mersin'de arsa ve arazi satılacak

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mersin Tarsus'ta bulunan 1 arsa ve 3 araziyi satışa çıkardı.

İtalyan estetiği ve İstikbal kalitesi buluşuyor

Kullanışlı ve şık tasarımlarıyla mutfaktan beklenen en iyi performansı sergileyen İstikbal Regina, birbirinden şık modellerini İstikbal kalitesi ve İtalyan estetiği ile birleştirerek yaşam alanlarını farklılaştırmaya devam ediyor.

'180 bin konut teslim edilecek, kira ve ev fiyatlarında gerileme olacak'

Global likidite krizi ve bunun Türkiye'ye yansımasıyla artan faiz oranları ve ekonomideki daralma olmasa bile konut ve kira fiyatlarında düşüş yaşanacak bir dönemin başladığını söyleyen GYODER Başkan Yardımcısı Nurhan Azizoğlu, 'Teslim edilecek 180 bin ko

İnşaatta zaten büyük, şimdi enerji ve su işlerine asılacak

Gama'nın 20'den çok ülkede şantiyesi var. Son yıllarda büyük gelişme gösteren inşaat sektörünün özellikli firmalarından biri. İnşaatla tanıyoruz ama enerji ve su işinde de hacimli işleri var.

Van'da arsa ve 6 katlı bina satılacak

Van İl Özel idaresi İl Encümeni Başkanlığı, Şerefiye Mahallesi'nde bulunan 1.086 metrekare arsa ve 6 katlı bina satılacak.

Şehrin göbeğinde yeşilin ve sessizliğin keyfini sürüyorum

Nurten Erk Tosuner, Odaproje'nin kurucu ortağı Yelda İpekli'nin Etiler'de ki dairesine konuk oldu. İpekli'nin 220 metrekarelik bu dairesi, Akmerkez'le Boğaziçi Üniversitesi'nin tam ortasında yer alıyor. İstanbul'un en merkezi ve hareketli semtlerinden bir

Dernek ve vakıf gayrimenkullerinin kiralanmasında vergi kesintisi

Buna göre, mazbut vakıflar (Mazbut vakıflar; Cumhuriyet öncesinde kurulmuş olan ve 2762 sayılı Kanun ile idaresi ve denetimi Vakıflar Genel Müdürlüğünce yürütülen ve tek başlarına tüzel kişiliği bulunmayan vakıflardır) hariç olmak üzere vakıflara yapılan

Allcan İç Ve Dış Ticaret Kimin Haberi

Allcan İç Ve Dış Ticaret Kimin


Allcan İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Seval Sürmen tarafından kuruldu. 


Allcan İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu: a. Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır,sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. b. Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı,satımı,ihracatını ve ithalatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Allcan İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Adres: Levazım Mahallesi Koru Sk. No:2/737...