20 / 04 / 2024

Alper Altınok Konut fiyatları açıklaması

Alper Altınok Konut fiyatları açıklaması

Gerek dövizdeki artış gerekse seçimlerin döneminin getirmiş olduğu güvensizlik ortamı gayrimenkul fiyatlarını yüzde 30 oranında artıracak. Altınok Yapı Genel Müdürü Alper Altınok konut almanın tam zamanı olduğunu söyledi.

Turgut Altınok'tan Antalya'da 600 konutu olduğu iddialarına yanıt!

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok, Antalya'da 600 evinin olduğu iddialarına cevap vererek, Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi (TAKBİS) üzerinden alınan belgeyi gösterdi.

Turgut Altınok ABB'nin sattığı gayrimenkullerin değerini açıkladı: 8 milyarlık gayrimenkul satıldı!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, ABB'nin sattığı gayrimenkullerin 8 milyar TL olduğunu açıkladı. 

Turgut Altınok'tan kentsel dönüşüm iddiası: Mansur Yavaş veto etti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili bir açıklama yaparak, "Keçiören'in yüzde 80'lik kısmında kentsel dönüşümünü yaptık fakat Büyükşehir Belediye Başkanı bunun bir kısmını veto etti" dedi.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan başkente yeni metro müjdesi!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, sanayi ve ticarette hak ettiği yerde olmayan başkent Ankara için dev projesini duyurdu. İşte havalimanı için yeni bir metro müjdesi veren Turgut Altınok'un o açıklamaları...

ABB Başkan adayı Turgut Altınok'tan dar gelirliye konut müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dar gelirlilere konut müjdesi geldi. Altınok ayrıca Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceklerini de söyledi.

Altınoklar Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınoklar Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Necla Altınok tarafından kuruldu.

Hollanda’da son 6 aydır konut fiyatları yükselmeye devam ediyor! Ortalama konut fiyatları 421 bin euroyu aştı!

Hollanda’da son altı ayda konut fiyatları peş peşe yükselmeye devam ediyor. Kasımda ortalama konut fiyatı 421 bin euroyu aştı.

Konut ve otomobil satın alma beklentisi dibi gördü!

Tüketici Güven Endeksi, kasım ayında yüzde 2,7 oranında artarak 75,5’e çıktı. Ölçümde temel alınan alt endekslerden konut satın alma beklentisi resmen dibi gördü. Aynı zamanda, otomobil alma beklentisi de konuttan sonra en düşük ikinci değeri aldı.

Mood Altınok satışta! Mood Altınok daire fiyatları ne kadar?

Mood Ankara firması tarafından, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Susuz Mahallesi’nde inşa edilen Mood Altınok projesi satışa çıktı. Peki, Mood Altınok daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Şecaettin Arda Altınok ABD’de hangi şirkette çalıştı? Türkiye’de ve ABD’de hangi görevlerde bulundu?

Arzum Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Şecaettin Arda Altınok hangi üniversitede okudu? Ne zaman Arzum’da çalışmaya başladı? İşte Şecaettin Arda Altınok ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

''Konut fiyatları enflasyonun altında kalacak!''

Konut kredisi faizinin 40 ayın zirvesine çıkması ile ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu, flaş bir açıklama yaptı. Şatıroğlu, "Bu şartlar altında konut fiyatlarındaki artışın enflasyonun altında kalmasını bekliyorum." diyerek önemli bir uyarı yaptı. İşte detaylar...

Altın, konut ve borsada neler olacak?

Altın başta olmak üzere değerli metallerde yükseliş sürecek mi? Borsa neden rekor kırıyor? Yükseliş trendi devam edecek mi? Konutta ve arsada neler olacak? İşte piyasa uzmanı ve analist Tunç Şatıroğlu'ndan dikkat çeken yorumlar...

Alper Altınok Konut fiyatları açıklaması Haberi

Alper Altınok Konut fiyatları açıklaması

Gerek dövizdeki artış gerekse seçimlerin döneminin getirmiş olduğu güvensizlik ortamı gayrimenkul fiyatlarını yüzde 30 oranında artıracak. Uzmanlar, inşaat firmalarının şimdilik dolardaki artışı fiyatlarına yansıtmadıklarını belirtirken, yılbaşından itibaren ister istemez bu artış ev fiyatlarına yansıyacak. Artış oranının ise yüzde 30 olacağını tahmin ediliyor. Konutunu şimdi alan 3 ayda yüzde 30 kar sağlayacak.


Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız Altınok Yapı Genel Müdürü Alper Altınok konut piyasasının sakin bir dönem geçirdiğini ve dolardaki artışın henüz konut fiyatlarına yansımadığı için konut almanın tam zamanı olduğunu söyledi. 


Alper Altınok konut piyasasıyla İlgi olarak şunları söyledi; Dolardaki Bu Artış Konut Fiyatlarına Yansıyacaktır Son aylarda konut piyasası oldukça sakin bir dönem geçirdi. Bu yüzden dolardaki yaklaşık yüzde 30'luk artış fiyatlara yansıtılmış durumda değil, 1 Kasım seçimlerinden sonra ne...