26 / 04 / 2024

Alper Tüfekçi kimdir

Alper Tüfekçi kimdir

Konut sektöründe maliyetler dolar kurundaki yükselmenin etkisi ile yüzde 10'un üzerinde arttı. Satışlarında önceki seneler gibi olmaması sebebi ile sektör finansal güçlüğü telafi edecek arayış içinde.

Makyol İnşaat önümüzdeki dönemde 5 bin konut hayata geçirecek!

Makyol İnşaat, ağır inşaat – altyapı, ticari gayrimenkul, konut geliştirme ve turizm sektörlerinde yarım asırdır edindiği bilgi birikimi ve deneyimi ile gayrimenkul sektörüne adım atıyor. Makyol İnşaat önümüzdeki dönemde 5 bin konut hayata geçirecek.

Makyol İnşaat 5 yıl içinde 5 proje hedefliyor!

Makyol İnşaat, “Makyol Yaşam Beylikdüzü” projesiyle başladığı konut yatırımlarını sürdürecek. 5 yıl içinde 5 proje üretmeyi hedefleyen Makyol, 1 milyon metrekareye yakın kendi arazisini kullanacak.

Makyol İnşaat İstanbul'da 5 yıl içinde 5 yeni proje inşa edecek!

Müteahhitlik sektöründe 50 yıllık geçmişi bulunan Makyol, konut geliştirme işine hızlı daldı. Beylikdüzü’nde 180 milyon liralık yatırımın sonrasında şirket İstanbul’da art arda yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor.

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Kira sözleşmelerinde bilinmesi gereken çok gizli sırlar: Kiracılar ve ev sahipleri için hayati ipuçları!

Avukat Ali Alper Tüfekçi, kiracıların ve ev sahiplerinin bilinçli olmasının kira sürecini uyumlu hale getireceğini vurguluyor. İşte ayrıntılar...Hemen tıklayın...

Başkan Tüfekçi'den korkutan açıklama: 'Et fiyatları hafta sonu 250 TL'yi görecek!'

Türkiye’de et fiyatlarındaki artış sürerken, geçen hafta 220 lira civarında olan et fiyatları 240 liraya yükseldi. Fiyatların bu hafta sonunda 250’yı bulması bekleniyor. İstanbul Perakendeci Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Aydın Tüfekçi, fiyatlardaki artışın süreceğini söyledi.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sabri Tüfekçi tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Sabri Tüfekçi tarafından kuruldu.

Troia Yatırım Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Troia Yatırım Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüfekçi, Bora Sezer ve İlker Alkan Özyayla ortaklığında kuruldu. 

Tüfekçi Gayrimenkul Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüfekçi Gayrimenkul Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Tüfekçi tarafından kuruldu. 

Osman Sünnetçi kimdir?

KİPTAŞ'ta uygulamadan sorumlu genel müdür yardımcısı olan Osman Sünnetçi kimdir? Osman Sünnetçi daha önce nerelerde çalıştı?

Tüfekçioğlu Grup'tan yeni projeler geliyor!

Verra Suites Beykoz projesini satışa çıkaran Tüfekçioğlu Grup İstanbul'da yeni projeler inşa etmek için düğmeye bastı.

Tüfekçioğlu Grup Verra Suites Beykoz!

Tüfekçioğlu Grup Verra Suites Beykoz projesinin lansmanı  20 Kasım 2018 tarihinde yapılacak. Firma kendi arsa ve gayrimenkulleri üzerinde konut, işyeri, otel ve yurt inşa etmeye devam ediyor.

Tüfekçioğlu Grup İstanbul’a açılıyor!

53 yıldır konut sektörüne hizmet veren Ankaralı firma Tüfekçioğlu Grup, bilgi birikimi ve tecrübesiyle İstanbul’a açılıyor. Şirket, Tabanlıoğlu Mimarlık işbirliğiyle ‘Verra Suites Beykoz’ adlı konut projesine başladı.

Tülin Gazi kimdir?

TMMOB İçmimarlar Odası İzmir Şubesi Başkanı olarak seçilen Tülin Gazi kimdir? Tülin Gazi, hangi işlere imza attı?

Adana Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi inşaatı ne durumda?

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 200 yataklı Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi ile 50 ünite ve 5 yatak kapasiteli Yüreğir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatını inceledi...

Alper Tüfekçi kimdir Haberi

Alper Tüfekçi kimdir

Bu sebeple İstanbul'da düzenlenen gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularını bir araya getiren GYODER Gayrimenkul Zirvesi'nin ana gündemine sektörün finansman yapısı oturdu. 


Uzun vadeli sermaye piyasası araçları kullanılmalı Sektörün finansal güçlük çekmeye başlaması sebebiyle gündeme gelen borsa fikrine değinen GYODER Başkanı Aziz Torun, sektörün sermaye piyasası araçlarını kullanması gerektiğine dikkat çekerek. "Zayıf karnımız olan öz sermaye yapısını güçlendirmek için. halka arz. yabancı fonlar, kira sertfikası, gayrimenkul sertifikası, tahvil gibi uzun vadeli sermaye piyasası Maliyet arttı, inşaat sektörü kaynak arıyor araçlarını kullanarak gelecekteki bir yol kazasına engel olmalıyız." dedi. 


Sektörün borsa için değerlendirmesi ise şöyle: Ağaoğlu Grubu Genel Müdürü Hasan Rahvalı: Gayrimenkul borsası sektör açısından önemli bir yenilik olur. Sektörün bu ve buna benzer yeni finansman enstrümanlarına ihtiyacı var. Sadece gayrimenkul borsasında değil benzeri...