19 / 04 / 2024

Alt gelir Niğde Efendibey

Alt gelir Niğde Efendibey

Alt gelir Niğde Efendibey kura sonuçları henüz açıklanmadı. Kura çekimi bugün gerçekleştirilecek projede toplamda 31 daire bulunuyor.

TOKİ'nin ürettiği 51 bin evden 678'i alt gelir grubuna yönelik!

TOKİ'nin İstanbul projeleri değerlendirildiğinde bitirilen 50 bin 918 konuttan yalnızca 678’inin alt gelir grubuna yönelik inşa edildiği belirlendi.

TOKİ Niğde Efendibey orta gelir grubu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün sona erecek.

Niğde Efendibey TOKİ orta gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Niğde Efendibey TOKİ orta gelir başvuruları için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. Projede toplam 472 adet konut mevcut.

TOKİ Niğde Efendibey alt gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

TOKİ Niğde Merkez Efendibey orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Merkez Efendibey orta gelir projesinde yer alan 472 konut açık satış yöntemi ile satışa çıkarıldı.

TOKİ Niğde Merkez Efendibey alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Merkez Efendibey projesinde yer alan 128 konut açık satış yöntemi ile satışa çıkarıldı.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar 2021 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

TOKİ Niğde Altunhisar orta gelir kura çekilişi ne zaman 2021?

TOKİ Niğde Altunhisar orta gelir kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Niğde Altunhisar orta gelir kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Niğde Altunhisar orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları!

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları...

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar alt gelir grubu projesi için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir kura sonucu 2020 listesi!

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir kura sonucu 2020 listesi haberimizde yer alıyor. TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir kura sonucu 2020 listesi ve proje detayları...

Alt gelir Niğde Efendibey Haberi

Alt gelir Niğde Efendibey

Fiyatların 110.760 TL ile 162.624 TL arasına değişiklik gösterdiği projede daireler Alt Gelir grubu kapsamında hayata geçirildi. Başvuruların 3 Ağustos'ta alındığı projede kura çekilişi bugün yapılacak. 



Alt gelir Niğde Efendibey kura sonuçları!

Alt gelir Niğde Efendibey kura sonuçları açıklandığında emlakkulisi.com'da yer alacak. Kuralar bugün saat 10:00’da Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapılacak.



Satış duyurusu için