24 / 04 / 2024

altın kuleler fiyatları

altın kuleler fiyatları

Altındağ Altın Kuleler yarın satışa çıkıyor, teslimleri 20 ay sonra gerçekleceşek olan projede metrekare birim fiyatı 2 bin lira olarak belirlendi

Altın bilezik fiyatları füze gibi fırladı! Görenler gözlerine inanamadı! 8 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları!

Altın bilezik fiyatları 8 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları araştırılıyor.  8 Mayıs Pazartesi 2023 tarihli 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarının güncel alış ve satış fiyatları belli oldu. 8 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları!

Son dakika altın bilezik fiyatları! 5 Mayıs Cuma altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

5 Mayıs Cuma günü altın fiyatlarınsa ibreler yeişi göstyeriyor. Altın fiyatları yükselirken, yatırımcılar güncel altın bilezik fiyatların da araştırıyor. Bu kapsamda ''altın bilezik fiyatları ne kadar? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira?''sorularının yanıtlarını araştırıyor. 5 Mayıs 2023 altın

Altın bilezik fiyatları fırladı! Düğünü olanlara kötü haber! 3 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları

Altınn bilezik fiyatları bugün altınının ons fiyatının yükselmesi ile resmen fırladı. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 14,18 VE 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira? 3 Mayıs 2023 altın bilezk fiyatları.

Altın bilezik fiyatları sert düştü! Kuyumcular doldu taştı! 2 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

2 Mayıs Salı günü altın fiyatları güne değer kayıpları ile başladı. Altının ons fiyatının gerilemesi ile altın bilezik fiyatları da sert düştü. Kuyumcular doldu taştı. Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 2 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları.

1 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

1 Mayıs Pazartesi altın ve altın bilezik fiyatları merak ediliyor. Fed faiz kararı öncesinde altın fiyatları güne düşüşle başladı. Peki 1 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Son dakika altın fiyatları!  14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? Güncel altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları hafta sonunun ilk işlem gününde düşüşe geçti. Fed faiz kararına sayılı günler kala ons altın düşüşe geçerken gram altın fiyatı da geriledi. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? Güncel altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın bilezik fiyatlarında ibreler kırmızıya döndü! 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları haftanın son işlem gününe düşüşle başladı. Gram altın 1380 TL olurken altın bilezik fiyatlarında ibreler kırmızıya döndü. 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL oldu? 26 Nisan 2023 altın bilezik fiyatları

Altın bilezik fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları güne düşüşle başalrken altın bileziklerinin ne kadar olduğu merak ediliyor. Altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL oldu? 26 Nisan 2023 altın bilezik fiyatları.

Altın bilezik fiyatları düştü! Gören kuyumcuya akın etti! 25 Nisan Salı altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başlarken gün içinde değer kaybetti. Altın ile birlikte altın bilezik fiyatları da düştü. Gören kuyumcuya akın etti! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 25 Nisan Salı altın bilezik fiyatları.

Canlı bilezik fiyatları: 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 22 Nisan Cumartesi bilezik fiyatları

22 Nisan Cumartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün güne düşüşle başlarken bilezik fiyatları da geriledi. Peki 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 22 Nisan Cumartesi bilezik fiyatları.

Altın bilezik fiyatları düştü! Herkes kuyumculara koştu! 21 Nisan Cuma altın bilezik fiyatları

21 Nisan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Fed faiz kararı ile ilgili gelen açıklamalar altın fiyatlarının düşmesine neden oldu. Bu kapamda altın bilezik fiyatları da düştü! Herkes kuyumculara koştu! 21 Nisan Cuma altın bilezik fiyatları.

Son dakika: Altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? 

Son haftalarda rekor yükselişlerle tüm dikkatleri üzerine çeken altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Altın fiyatları ile birlikte altın bilezik fiyatları merak ediliyor. 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 20 Nisan 2023 altın bilezik fiyatları kaç lira?

14,18 ve  22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 19 Nisan 2023 altın bilezik fiyatları kaç lira?

Son haftalarda rekor yükselişlerle  tüm dikkatleri üzerine çeken altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları ile birlikte 14,18 ve  22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 19 Nisan 2023 altın bielzik fiyatları kaç lira?

altın kuleler fiyatları Haberi

altın kuleler fiyatları

Özensan AŞ imzasıyla Ankara'da inşa edilen Altın Kuleler projesi 425 konuttan meydana geliyor. 4 blok halinde yükselen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerinin yer alması planlanıyor.


Konut teslimlerinin 20 ay sonra gerçekleşmesi planlanan projede metrekare birim fiyatı 2 bin lira olarak belirlendi. 


Altın Kuleler'in sosyal imkanları arasında;

Sauna,

Terasta kapalı yüzme havuzları, 

Buhar odası,

24 saat kapalı devre kamera sistemi 

Fitness ve spor salonları bulunuyor.


http://www.grsancyra.com

http://altinkuleler.com

Ceren...