29 / 03 / 2024

altın kuleler satışa çıktı mı

altın kuleler satışa çıktı mı

Altındağ Altın Kuleler yarın satışa çıkıyor, teslimleri 20 ay sonra gerçekleceşek olan projede metrekare birim fiyatı 2 bin lira olarak belirlendi

TMSF Aynes Gıda’nın gayrimenkullerini satışa çıkardı! 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Aynes Çardak Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü 5 milyon 75 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı. Söz konusu ihaleye katılmak için 507 bin 500 TL teminat yatırılması gerekiyor.

Altın tırmanışa devam ediyor! Altının kilogramı 1 milyon 907 bin liraya kadar çıktı

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram rakamı  1 milyon 907 bin liraya kadar yükseldiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Şeker fabrikalarının arazileri satışa çıkarıldı! 61 bin metrekarelik arazi, üzerindeki lojmanlarla satılıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na bağlı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı üzerinde lojman binalarının bulunduğu Muş Şeker Fabrikası arazisi ile Bursa’da depoların da yer aldığı arazileri satışa çıkardı.

Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıkıyor! Yeni proje!

Bursa Alpiş Laden House , Alpiş İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yükseliyor. Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıktıyor. Peki Bursa Alpiş Laden House projesinde hangi konut tipleri var? Bursa Alpiş Laden House nerde? İşte detaylar...

Konya Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışta! Yeni proje!

Konya'nın en gözde merkezlerinden biri olan Gazze Caddesi'nde yükselen Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışa çıkıyor. İşte ayrıntılar...

Altın rekor geliyor! İslam Memiş açıkladı

Yeni haftaya düşüşle başlayan altın fiyatları, haftanın 2. gününde de düştü. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki son durumu yorumladı. İslam Memiş altın rekorun tarihini açıkladı.

Altın fiyatlarında yükseliş sürüyor! 30 Ağustos gram altın fiyatı ne kadar? 30 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın fiyatları, 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü önceki güne göre inanılmaz bir yükseliş gösterdi. Peki, altın fiyatları 30 Ağustos 2023 Çarşamba ne kadar oldu? Bugün gram altın ne kadar? İşte ayrıntılar...

Altında sert düşüş! Kıyıda köşede gram altını, çeyrek altını olanlar dikkat! 30 Ağustos Çarşamba canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 30 Ağustos Çarşamba günü yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın düştü mü, yükseldi mi? Elinde gram altını, çeyrek altını bile olanlar baksın! 30 Ağustos Çarşamba altın fiyatları ne kadar oldu? 

Gram altın tırmanışa başladı, yatırımcılar şaşkın! Gram, yarım, çeyrek altın kaç TL? 23 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın fiyatları, Jackson Hole Ekonomik Sempozyumu öncesinde yaşanan dört haftalık düşüşün ardından toparlanma eğilimine girdi. Peki, gram, yarım, çeyrek altın kaç TL? İşte 23 Ağustos 2023 altın fiyatları...

Gram altın 1.880 TL olacak! İslam Memiş altını çizerek tarihi açıkladı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili ''Fırtına öncesi sessizlik, hazırlık yapılmalı'' diyerek gram altının 1.880 TL olacağı tarihi altını çizerek açıkladı. 

Altın atağa geçti! 9 Ağustos Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? 9 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

9 Ağustos Çarşamba altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları atağa geçti. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek altın kaç lira oldu? 9 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Gram altında şok eden gelişme! Satıştan kaldırılıyor mu? Yarım gram altın tedavülden kalktı mı?

Yarım gram altın ile ilgili son dakika kararı yatırımcıları şok etti. Yarım gram altının satıştan neden kaldırılacağı ise merak ediliyor. Yarım gram altın tedavülden kalktı mı? Yarım gram altın neden satıştan kaldırılıyor?

Altın gözünü açtı! Yükseliş başladı! Gram altın alış satış ne kadar oldu?  21 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, Merkez Bankası faiz kararı öncesi yükselişe geçti. Altın gözünü açtı. Peki gram altın alış satış fiyatı ne kadar oldu? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 21 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

altın kuleler satışa çıktı mı Haberi

altın kuleler satışa çıktı mı

Özensan AŞ imzasıyla Ankara'da inşa edilen Altın Kuleler projesi 425 konuttan meydana geliyor. 4 blok halinde yükselen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerinin yer alması planlanıyor.


Konut teslimlerinin 20 ay sonra gerçekleşmesi planlanan projede metrekare birim fiyatı 2 bin lira olarak belirlendi. 


Altın Kuleler'in sosyal imkanları arasında;

Sauna,

Terasta kapalı yüzme havuzları, 

Buhar odası,

24 saat kapalı devre kamera sistemi 

Fitness ve spor salonları bulunuyor.


http://www.grsancyra.com

http://altinkuleler.com

Ceren...