18 / 04 / 2024

Altındağ Belediye Başkanlığı gültepe ihalesi

Altındağ Belediye Başkanlığı gültepe ihalesi

Ankara Altındağ Belediye Başkanlığı, Gültepe Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Arsa ve bina niteliğindeki gayrimenkulün toplam bedeli 12 milyon 900 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Altındağ'da 14.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Gültepe Mahallesi'nde bulunan arsa ve üzerindeki binayı satışa çıkardı. İhalesi 18 Ocak'ta gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 14 milyon 150 bin TL olarak belirlendi.

Altındağ Belediyesi'nden başkentte 120 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Kale Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 29 Kasım'da yapılacak.

Altındağ Belediyesi, başkentte 120 milyon TL'ye arsa satıyor! 

Ankara Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale (Yenihayat) Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Altındağ Belediyesi'nden satılık arsa ve bina!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsa ve binayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 29 Kasım tarihinde yapılacak.

Altındağ Belediyesi başkentte iki arsa satacak! 

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Karacaören ve Kale mahallelerinde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Altındağ Belediyesi başkentte iki arsa ve bina satacak!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Hacettepe'de yer alan iki arsa ve üzerindeki yapıyı satışa çıkardı. Satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Altındağ Belediye başkentte bina ve arsa satacak! İhalesi 16 Ağustos'ta!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili Altındağ İlçesinde yer alan arsa ve bina için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanındaki detaylara göre, söz konusu ihale 16 Ağustos'ta yapılacak.

Altındağ Belediyesi başkentte arsa ve bina satıyor! 

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili Altındağ İlçesinde bulunan arsa ve üzerindeki yapıyı satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Altındağ Belediyesi başkentte arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Solfasol Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 2 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Altındağ Belediyesi kagir apartman ve arsa satacak!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan kagir apartman ve arsayı satışa çıkardı.

Altındağ Belediyesi Ankara'da gayrimenkul satacak!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsa ve üzerindeki yapıyı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Altındağ Belediyesi Ankara'da 3 gayrimenkul satacak! 

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Hacettepe, Necatibey ve Battalgazi'de yer alan 3 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Altındağ Belediyesi'nden başkentte ev ve arsa fırsatı!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da ev ve arsa satacak. Söz konusu ihale 2 Kasım 2022 tarihinde saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

Altındağ Belediyesi'nden Ankara'da kat karşılığı ihalesi!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, kat karşılığı yapım işi ihale edecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Altındağ Belediye Başkanlığı gültepe ihalesi Haberi

Altındağ Belediye Başkanlığı gültepe ihalesi

Ankara Altındağ Belediye Başkanlığı, Gültepe Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Arsa ve bina niteliğindeki gayrimenkulün toplam bedeli 12 milyon 900 bin TL olarak belirlendi.


TAŞINMAZ SATILACAKTIR


Altındağ Belediye Başkanlığından:


Altındağ İlçesi sınırları içerisindeki; muhtelif mahallelerde bulunan ve aşağıda, mahallesi, ada, parsel numarası belirtilen taşınmazlardaki Belediyemiz hisselerinin; 2886 sayılı yasanın 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü İhale suretiyle satışı yapılacak olup; hesaplanan diğer vergi ve harçlar ile tüm giderler peşin olarak tahsil edilecektir.

1 - İhale aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde Samanpazarı Anafartalar Caddesi üzerinde No: 177’de bulunan

Altındağ Belediye Sarayı Başkanlık Binasında toplanan ENCÜMEN huzurunda yapılacaktır. Geçici Teminat bedelleri ihale günü en geç 12:00’e kadar yatırılacaktır.

2 - Bu ihaleye ait şartname, Altındağ Belediye Sarayı Zemin Katta bulunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde görülebilir.

3 - İhaleye...