29 / 03 / 2024

Altındağ Konutları evleri fiyat

Altındağ Konutları evleri fiyat

İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilen Altındağ Konutları projesi 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden meydana geliyor. İzmir Altındağ Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

TOKİ'den son dakika 2+1, 3+1 fırsatı! Yastık altında 150 bin TL'si olanlar bu konutları sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan son dakika 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut fırsatı... Eğer sizin de yastık altında 150 bin TL'niz varsa bu evleri sakın kaçırmayın...

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

10 bin TL'nin altında maaş alanlara son dakika ucuz konut müjdesi! 81 ilde geçerli olacak!

Geliri 10 bin TL'nin altında olanlara ucuz konut müjdesi geldi. 81 ilde geçerli olarak kampanya kapsamında 400 bin TL'nin altındaki konutlar satılacak. Peki ucuz konut nasıl alınır? İşte detaylar...

Ankara Altındağ'da riskli alan ilan edilen konutların duvarları çatladı!

Başkent Ankara'nın Altındağ ilçesinde 2017 yılında riskli olarak ilan edilen mahalledeki konutların duvarları çatladı.

TOKİ'den maaşı 5 bin 500 liranın altında olanlara müjde!

Dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar üreten Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 projesi için başvuru sürecini başlattı. Projelere maaşı 5 bin 500 liranın altında olan herkes başvuru yapabilecek...

Maaşı 5 bin 500 TL'nin altında olanlara müjde!

Dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bu hafta içerisinde 1.823  konutun ihalesini gerçekleştirecek. Projelere maaşı 5 bin 500 TL'nin altında olan herkes başvuru yapabilecek...

Ankara Altındağ'da yatay mimariye uygun konutlar inşa edilecek!

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı yaptığı açıklamada TOKİ ile ortaklaşa yatay mimariye uygun 310 konut inşa edeceklerini söyledi.

TOKİ Ankara Altındağ Cinderesi projesinin temeli atılıyor!

Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ihale süreci tamamlandı. Proje hakkında konuşan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, ''Kentsel dönüşümle ilgili TOKİ ihale sürecini tamamladı. İnşallah yakında projenin temeli atılacak ve hemşehrilerimiz konutlarına kavuşacak'' dedi.

Altındağ Çinçin 4. etapta teslimler başladı!

Çinçin’de 40 bin metrekareye yakın alanda inşa edilen konutların teslimleri başladı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ’’Gerçekleştirdiğimiz her projenin Altındağ’a ve Altındağlı vatandaşlarımıza yakışır olması için çalışıyoruz’’ dedi.

Teknoen Altındağ Konutları Şubat 2019'da teslim! Yeni proje!

Teknoen İnşaat imzası ile İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Altındağ'da yükselen Teknoen Altındağ Konutları'nda daire teslimleri 2019 Şubat'ta yapılacak..

Yıldız Park Altındağ fiyatları!

Yıldız Park Altındağ fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Yıldız Park Evleri'nde teslimler Mayıs 2019'da yapılıyor...

Altındağ Yıldız Park fiyatları!

Peşinde yüzde 10 indirim sağlanan Altındağ Yıldız Park Evleri Yıldız Park İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 181 daire 7 ticaret alanından oluşuyor. işte Altındağ Yıldız Park fiyatları...

Kavuklar'ın Altındağ Konutları Projesi'ne talip çıkmadı!

FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun Altındağ Konutları Projesi'nin yapım işi için düzenlenen açık artırmaya kimse katılmadı.

Altındağ Konutları evleri fiyat Haberi

Altındağ Konutları evleri fiyat

Kavuklar Gayrimenkul tarafından inşa edilen Altındağ Konutları'nda toplam 96 bin 477 metrekare kapalı alan mevcut. 3 blok halinde yükselen projenin 2 bloğu 32 katlı, diğeri ise 19 katlı olarak tasarlandı.


İzmir Altındağ Konutları iletişim için 0232 435 46 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor.


İzmir Bornova'da yer alan Altındağ Konutları 37 bin 879 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Konut bloklarının alanı 66 bin 151 metrekare olarak belirlenen projede teslimleri 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Toplam 1.198 adet dairenin bulunduğu Altındağ Konutları'nın bu ay içerisinde satışa çıkması planlanıyor. Projenin sosyal donatı alanları içerisinde; yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanlarına yer...