24 / 04 / 2024

altınova Alzheimer Gündüz Bakım Evi

altınova Alzheimer Gündüz Bakım Evi

TEKİRDAĞ Süleymanpaşa Altınova Mahallesi'nde inşa edilecek Alzheimer Gündüz Bakım Evi'nin temeli atıldı.

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kaya, Ertuğrul Gündüz, Güngör Gündüz, Hacı Yunus Gündüz ve Oğuz Kaan Gündüz ortaklığında kuruldu.

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Gündüz tarafından kuruldu.

Altın fiyatları tepetaklak oldu! Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Acil bakın! Son dakika 

Altın fiyatları haftaya yükselişle başlarken bugün tepetaklak oldu. Dün 1927 dolardan işlem gören ons altın bugün 1921 dolara geriledi. Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı. Bugün gram altın ne kadar oldu? Acil bakın. Son dakika altın fiyatları.

Altında ibreler kırmızıya döndü! Tehlike çanları çalıyor! Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos altın fiyatları

Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altının ons fiyatı dün 1912 dolarken bugn 1904 dolara geriledi. Altında ibreler kırmızıya döndü. Tehlike çanları çalıyor. Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları bayramdan sonra yükselir mi, düşer mi? Net yanıt şimdi geldi! Elinde altını olanlar gardınızı alın!

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından anlık olarka takip edilmeye devam ediyor. Altın fiyatları güne yukarı yönlü başlarken bayramdan sonra altın fiyatlarının ne kadar olacağı belli oldu. Net yanıt şimdi geldi! Elinde altını olanlar gardınızı alın!

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündüz tarafından kuruldu.

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz tarafından kuruldu.

Gündüzbey Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzbey Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Gündüz tarafından kuruldu.

Gram altın, çeyrek altın fiyatları buz kestirdi! 1 gram bile altını olan göz atsın! 19 Şubat 2023 altın fiyatları...

Gram altın, çeyrek altın fiyatları buz kestirdi! 1 gram bile altını olan göz atsın! 19 Şubat 2023 altın fiyatları...

Son dakika! Gram altın 6 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! Elinizde ne varsa hemen bırakın bakın! Başınız dönecek

Altın Kahini İslam Memiş altın fiyatları için 15 Şubat tarihini işaret ederek, gram altının ne kadar olacağını açıkladı. Son dakika! Gram altın 6 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! Elinizde ne varsa hemen bırakın bakın! Başınız dönecek

Altın, dolar, gümüş, euro... Piyasaların gözü Merkez Bankası faiz kararında!

Altın, dolar, gümüş, euro fiyatları için gözler yarınki faiz kararına çevrildi. Piyasaların yakından takip ettiği Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararını yarın açıklayacak. Faiz kararı öncesi, altın, dolar, euro ve gümüş ne kadar?

Altınbaştan safir yüzüklere çılgın indirim! 13 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'tan safir yüzüklere görülmemiş bir indirim geldi! Peki, Altınbaş'ta safir yüzükler ne kadar? İşte 13 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altını olanlara resmen soğuk duş! Gram altın 2 gün sonra bu kadar olacak! Rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı!

Altını olanlara resmen soğuk duş... Yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan gram altın 2 gün sonra bu kadar olacak... Rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı...

altınova Alzheimer Gündüz Bakım Evi Haberi

altınova Alzheimer Gündüz Bakım Evi

Tekirdağ!ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Altınova Mahallesi'nde inşa edilecek Alzheimer Gündüz Bakım Evi'nin temeli atıldı. Süleymanpaşa Mahallesi'nde inşa edilecek Alzheimer Gündüz Bakım Evi dar gelirli vatandaşlara yönelik Masal Kreş ve yaşlılara yönelik olacak. 


Süleymanpaşa Belediyesi'nin arazisinde 350 metrekare alan üzerine kreş ve 300 metrekare alan üzerine ise Alzheimer Gündüz Bakım Evi yapılacak. 2018 yılı içinde hizmet vermeye başlayacak ve özellikle dar gelirli ailelere hizmet verecek Masal Kreş'ten 25 öğrenci hizmet alacak. Montessori Eğitimi ile eğitim verecek Masal Kreş'te çocuklar hayatı deneyimleyerek öğrenecek.


Alzheimer Gündüz Bakım Evi'nde günün belli bölümlerinde tıpkı kreşlerdeki gibi hasta ailesinden alınıp gün boyunca kendi yaşıtları ile vakit geçirip hobilerini geliştirebileceği bir yer sahibi olacak. Öte yandan Alzheimer Gündüz Bakım Evi'nde doktor, hemşire ve hastabakıcılar da devamlı hizmet...