20 / 04 / 2024

Alya Penta

Alya Penta

Ümraniye"de hayata geçirilen Anel İş Merkezi"nde ofislerin metrekaresi 15 euro+KDV"den başlıyor. Anel Yapı tarafından hayata geçirilen Anel İş Merkezi, bölgeye prestij katıyor

Alya Bella satışa çıktı! Yeni proje!

BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya Bella projesinde lansmana özel avantajlarla satışlar başladı.

Alya Dolunay fiyat!

Alya Dolunay fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Alya Dolunay fiyat bilgisi ve proje detayları...

Alya Dolunay nerede?

Alya Dolunay nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Alya Dolunay projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Alya Dolunay satışa çıktı! Yeni Proje!

BOSS4 Gayrimenkul tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Alya Dolunay projesinde yer alan konutlar satışa çıkarıldı. Projede yer alan daireler 24 ay sonra teslim edilecek.

TMSF, Penta Grup Yapı'nın 10 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Penta Grup Yapı'nın Bursa'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı. 

Alya Marin'de hemen teslim avantajı!

Akkuş Gayrimenkul ile Lübnan’lı El Khatib Group ortaklığının temsilcisi BOSS4 Gayrimenkul’ün Beylikdüzü’nün nadide bölgesi Kavaklı’da hayata geçirdiği Alya Marin’de hemen teslim avantajı sunuluyor...

Alya Mercan'da yüzde 0,97 faiz fırsatı!

Akkuş Gayrimenkul’ün stratejik ortağı olduğu BOSS4 Gayrimenkul imzasıyla Beylikdüzü- Kavaklı’da hayata geçirilen Alya Mercan projesinde yüzde 0,97 faiz fırsatı sunuluyor.

Alya Mercan fiyat!

Alya Mercan fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+2 dubleks olmak üzere 84 daire bulunuyor. 

Alya Mercan nerede? 

Alya Mercan nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler lansamana özel fiyatlarla satışa çıkarıldı. 

Alya Mercan lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan’lı El Khatib Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya Mercan'da lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı. 

Alya Teras’ta yılın son fırsatı!

Akkuş Group’un Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzasına sahip Alya Teras’ta yatırımcılar için yılın son fırsatı sunuluyor.

Alya Onist’te teslimler başlıyor!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan’lı El Khatib Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzası taşıyan projesi Alya Onist projesinde yaşam başlıyor.

Alya Onist'te inşaat çalışmaları başlıyor!

Akkuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Esenyurt'ta hayata geçirecekleri 250 konutluk Alya Onist ile aynı lokasyondaki Alya Onist 2 ve Alya Dolunay projelerinin inşaat çalışmalarına başlayacaklarını açıkladı.

Alya Penta Haberi

Alya Penta

 

 

Anel İş Merkezi; Ümraniye"de hayata geçiriliyor. Anel Yapı imzası taşıyan Anel İş Merkezi"nde yer alan ofisler sadece kiralanabiliyor.
Anel İş Merkezi, seçkin kullanıcıları ve yeşil bina özellikleriyle prestijli bir çalışma ortamı sunuyor. Binadaki diğer katları çelebi Holding, SAP, Nycomed, Orange Telekom, Redbull, Watsons, Kariyer.net, Sigortam.net, Hobby Kozmetik gibi ulusal ve uluslararası şirketler paylaşıyor. Anel İş Merkezi, ortak alanlar için kullandığı enerjiyi kendi üretiyor. Enerji ihtiyacını çatıdaki ve terastaki güneş panelleri ve rüzgar tribünleriyle karşılıyor. Ayrıca bina su tüketiminin geri dönüşümlü olarak kullanılmasını sağlayan gri su teknolojisine sahip.
Anel İş Merkezi, kullanıcılarına merkezi konumuyla kolay ulaşım ve görünürlük avatajı sağlıyor. Bina...