24 / 04 / 2024

Anatolia Tiles Depo ve Yönetim Binası

Anatolia Tiles Depo ve Yönetim Binası

Iglo Architects tarafından İzmir Aliağa’da tasarlanan Anatolia Tiles Depo ve Yönetim Binası, Cityscape Awards 2016’da, “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde, yarışmanın uluslararası jürisi tarafından “Övgüye Değer” (Highly Commended) bulundu.

Iglo Architects, Cityscape Awards 2016’da Övgüye Değer bulundu!

Iglo Architects tarafından İzmir Aliağa’da tasarlanan Anatolia Tiles Depo ve Yönetim Binası, Cityscape Awards 2016’da, “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde, yarışmanın uluslararası jürisi tarafından “Övgüye Değer” (Highly Commended) bulundu.

Anatolia Tiles, Cityscape Awards 2016 finallerinde!

Mimar Zafer Karoğlu ve Esen Akyar liderliğinde birbirinden farklı ölçeklerde mimari ve iç mimari projelere imza atan Iglo Architects, tasarladığı Anatolia Tiles projesiyle Cityscape Awards 2016’da “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde finalist oldu.

Anatolia Tiles projesi İzmir Aliağa’da inşa ediliyor!

Mimar Zafer Karoğlu ve Mimar Esen Akyar liderliğindeki Iglo Architects tarafından Kanada’da faaliyet gösteren seramik markası Anatolia Tile ve Stone için tasarlanan Anatolia Tiles, İzmir Aliağa’da inşa ediliyor.

Gate Of Anatolia’da dükkan satışları tamamlandı!

ACK Grup tarafından Sancaktepe’de yapılan Gate Of Anatolia projesinde dükkan satışları tamamlandı. Kuaför, eczane, kuru temizleme, cafe ve restoran gibi amaçlarla kullanılacak olan 7 dükkan, yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Gate Of Anatolia projesinde 208 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

ACK Group imzasıyla Sancaktepe'de hayata geçirilen Gate Of Anatolia projesinde toplam 377 adet daire yer alıyor. Gate Of Anatolia projesinde yer alan dairelerin fiyatları 208 bin TL'den başlıyor.

Gate Of Anatolia 20 ay içinde tamamlanacak!

ACK Grup tarafından Sancaktepe’nin prestij caddelerinden Atayolu Caddesi üzerinde yapılan Gate Of Anatolia projesi, temel atma töreninin ardından tüm hızıyla yükselmeye başladı. Proje; 20 ayda tamamlanacak.

Reysaş Gayrimenkul Kozan'daki depo projesinin yapı ruhsatını aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kozan'daki depo projesinin yapı ruhsatını aldı.

Kemalpaşa Çınar Köyü'nde 1.8 milyon TL'ye satılık lojman, depo, bina!

Kemalpaşa İcra Dairesi; Kemalpaşa Çınar Köyü Kiremit Ocağı'nda yer alan kümes, depo, bina ve lojmanları 5 Kasım 2014 tarihinde saat 10:00 - 10:10 arasında satışa çıkarıyor.

Lüleburgaz'da icradan 969 bin 398 TL'ye satılık atölye, depo, bina!

Lüleburgaz 2. İcra Dairesi; Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Büyükkarıştıran Köyü, Arpalık Mevkii'nde yer alan bina, atölye, depo ve de 2 tek katlı yapıyı satışa çıkarıyor.

Pratik Depo, +1 oda hizmetiyle yüzde 35 büyüdü!

Özellikle ABD'deki örneklerinden ilham alarak 2007 yılında kurulan ev, yazlık ve ofislerdeki fazla eşyaları sigortalı biçimde depolama hizmeti veren Pratik Depo, geçtiğimiz yıla göre eylül ayı itibarıyla yüzde 35 büyüdü...

Bornova'da satış memurluğundan 1 milyon TL'ye satılık depo!

İzmir 13. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Bornova'nın Ergene Mahallesi'nde yer alan depo olarak kullanılan alanı 1 milyon TL'den satışa çıkarıyor. İhalesi 22 Ekim'de yapılacak.

1946 yılında Rüstem Paşa Medresesi depo olarak kullanılıyormuş!

Sadrazam Rüstem Paşa tarafından Mimar Sinan’a yaptırılan ve inşası 1550-51 yıllarında tamamlanan medrese 1946 yılında depo olarak kullanılıyormuş. Harap halde olan medrese 200 bin liraya restore edilecek, genel kütüphane yapılacakmış .

Gate of Anatolia Sancaktepe ödeme planı!

Gate of Anatolia Sancaktepe ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor. Gate of Anatolia sosyal olanakları arasında sauna, sosyal tesis, basketbol-voleybol sahası, yürüyüş parkuru, parklar, kafe, yüzme havuzları, fitness salonu yer alıyor...

Anatolia Tiles Depo ve Yönetim Binası Haberi

Anatolia Tiles Depo ve Yönetim Binası

Iglo Architects tarafından İzmir Aliağa’da tasarlanan Anatolia Tiles Depo ve Yönetim Binası, çalışanların konforu ve verimlilik ilkeleri çerçevesinde tasarlanan iç fonksiyonları ve bulunduğu çevreyle bağ kuran mimarisiyle Cityscape Awards 2016’da, “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde, yarışmanın uluslararası jürisi tarafından “Övgüye Değer” (Highly Commended) bulundu.



Mimar Zafer Karoğlu ve Mimar Esen Akyar ortaklığındaki Iglo Architects tarafından Kanada’da faaliyet gösteren seramik markası Anatolia Tile & Stone için tasarlanan Anatolia Tiles Depo ve Yönetim Binası, “Geleceğin Ticari Yapıları” kategori finalisti olarak yarıştığı Cityscape Awards 2016’da uluslararası jüri tarafından “Övgüye Değer” (Highly Commended) bulundu.



Gayrimenkul ve mimarlık sektörünün seçkin firmalarını Dubai’de bir araya getiren Cityscape Fuarı kapsamındaki Cityscape Awards 2016 finallerinde yarışan Anatolia Tiles Depo ve Yönetim Binası’nı uluslararası jüriye yaptığı bir sunumla tanıtan Iglo Architects...