25 / 04 / 2024

and gayrimenkul ofis binası

and gayrimenkul ofis binası

Sekiz uluslararası ödülü ve kısa sürede ulaştığı yüzde 60 doluluk oranı ile iş dünyasının yeni adresi olan AND Kozyatağı’nın iş güvenliği ve sağlığı alanındaki başarısı küresel çapta tescillendi.

Yatırımcıların gözü yurt dışına çevrildi! Konut sektörü daralıyor mu?

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe daralma yaşandığını belirten Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yatırımcıların gözünün yurt dışına çevrildiğini açıkladı.

Konuttaki arz talep dengesizlikleri fiyat artışlarını tetikliyor!

Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yaptığı açıklamada konuttaki arz talep dengesizliklerinin fiyat artışlarını tetiklediğini söyledi.

Nurol Gayrimenkul ofis katı satıp döviz borcunu kapadı

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan yapılan açıklamada Nurol Tower'da bir ofis katının satışının gerçekleştirilerek elde edilen gelirin banka kredilerinin kapatılmasında kullanıldığı ifade edildi.

AND Gayrimenkul'ün adı değişti!

Maher Holding, nisan ayında bünyesine kattığı AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin adını MHR Gayrimenkul Yatırımları AŞ olarak değiştirdi. Yeni hamle sonrası AND Kozyatağı binasının yeni adı da Quick Tower oldu.

AND Pastel'de son 30 daire satışta!

AND Gayrimenkul 'ün Kartal'da yükselen projesi AND Pastel'de kalan son 30 daire satışa sunuldu.  Bahçeli ve büyük balkonlu daireler teslime hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. 

AND Gayrimenkul el değiştiriyor! 70 milyon TL'lik satış!

AG Anadolu Grubu Holding, bünyesinde yer alan AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.’yi varlıkları ile birlikte elden çıkartma kararı aldı.

AND Pastel’de Bitmeyen Cuma kampanyası başlıyor!

AND Gayrimenkul, AND Pastel projesiyle birçok sektörde heyecanla beklenen alışveriş günlerine bu sene de üçüncü defa dahil oluyor.

Coldwell gayrimenkul sektöründe hedef büyüttü!

Coldwell Banker Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar; yaptığı açıklamada, son dönemde yeniden canlanmaya başlayan gayrimenkul sektöründe yeni yatırımlarla hedef büyüttüklerini dile getirdi.

AND Pastel’de daire alana balkon hediye!

AND Gayrimenkul tarafından İstanbul Kartal’da inşa edilen AND Pastel’de ‘’Açık Hava Günleri’’ başladı. 31 Ekim’e kadar devam edecek kampanya ile 2+1 veya 3+1 dairelerden birini alana bahçe veya balkon hediye ediliyor.

AND Pastel'de 120 konut satıldı!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul’ün ilk konut projesi AND Pastel; düşük faizli konut kredisi kampanyasıyla konut sahibi olmak isteyen vatandaşların tercihi oldu.

RE/MAX Türkiye'den son 3 ayda 750’den fazla girişimciye iş imkanı!

Konut kredilerinde yapılan indirimler ile gayrimenkul sektöründe taleplerde ciddi artış yaşandı. Gayrimenkul sektöründeki bu hareketlenme özellikle kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin dikkatini çekerken, devlet teşvikleri de gayrimenkul sektörünün albenisini artırdı. 

Emlak sektöründe yatırım fırsatı!

Kurumsal Emlak Danışmanları- KED ve Emlak Müşavirleri Federasyonu EMFED Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Sert ve Milas Gayrimenkul ofis brokeri Şenol Sandal sektörle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

AND Pastel'in dijital satış ofisi açıldı! 

AND Gayrimenkul, online satış deneyimini yeni bir platforma taşıyor. AND Pastel için hayata geçirilen "E-Anahtar Platformu" ile ev satın almak isteyenlere online görüşme, online ziyaret ve online satış imkanı sunuluyor...

and gayrimenkul ofis binası Haberi

and gayrimenkul ofis binası

Sekiz uluslararası ödülü ve kısa sürede ulaştığı yüzde 60 doluluk oranı ile iş dünyasının yeni adresi olan AND Kozyatağı’nın iş güvenliği ve sağlığı alanındaki başarısı küresel çapta tescillendi!

İngiltere merkezli British Safety Council’den “5 Star” alan AND Kozyatağı, “İş Sağlığı ve Güvenliği” alanında 74 tesis arasından bu sertifikayı almaya hak kazanan Türkiye’deki ilk ve tek bina oldu.


Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul, referans projesi AND Kozyatağı ile uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi. AND Kozyatağı, British Safety Council tarafından yapılan değerlendirme ile “İş Sağlığı ve Güvenliği” alanında 94.9 puanla Türkiye’nin 5 Star sertifikası almaya hak kazanan ilk binası oldu.

Söz konusu sertifika, AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta ve British Safety Council’in Türkiye partneri Doğa HSE Group Genel Müdürü...