29 / 03 / 2024

AND Koztayağı

AND Koztayağı

Anadolu Grubu'nun iştiraki AND Gayrimenkul, ilk projesi AND Koztayağı projesinde bölge fiyatlarının üstünde kiralamaya çıkmasına rağmen 2016'da en fazla kiralama yapan şirket oldu. Kiralamaların tamamını ise yabancılar yaptı.

AND Koztayağı, 2016'da en fazla kiralama yapan şirket oldu!

Anadolu Grubu'nun iştiraki AND Gayrimenkul, ilk projesi AND Koztayağı projesinde bölge fiyatlarının üstünde kiralamaya çıkmasına rağmen 2016'da en fazla kiralama yapan şirket oldu. Kiralamaların tamamını ise yabancılar yaptı.

Good And Wood İç Mimarlık Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Good And Wood İç Mimarlık Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Okan Gülalioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Nisan'da kuruldu.

Karaman Çayı ile Çandır Çayı yolunun iki tarafı imara açılacak!

Karaman Çayı ile Çandır Çayı arasında kalan ve özel mülkiyetler sebebiyle bugüne kadar tamamlanamayan bin 800 metrelik bölüme eklenecek ilave yol bölümü bağlanmak üzere yolun iki tarafındaki alanlar imara açılacak.

Global For İntegrated Contracting And Road Work İnşaat Ticaret Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Global For İntegrated Contracting And Road Work İnşaat Ticaret Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi, E. M. Kassım Mohamed Şube Müdürlüğü'nde 100 bin liralık sermaye ile kuruldu.

Crate and Barrel, Picks by Pros projesini tanıttı!

Dekorasyon ve ev aksesuarları alanında dünyaca ünlü marka Crate and Barrel'ın Türkiye'nin ünlü mimar ve tasarımcı işbirlikleriyle hayata geçirdiği "Picks by Pros" projesi Mustafa ve Emre Toner'in seçimleriyle başladı.

2014'te özelleştirme gelirlerinde yüzde 50 azalma yaşandı!

Hazine’nin önemli gelir kaynaklarından özelleştirme işlemlerinde 2014’te büyük düşüş yaşandı. Rekabet Kurumu’nun onayıyla satış ve devir işlemleri tamamlanan özelleştirmelerin miktarı 2013’e göre yüzde 50’den fazla azalarak 9 milyar liraya geriledi..

Crate and Barrel 2015 Bahar Koleksiyonu'nu tanıttı!

Crate and Barrel, canlı renklerle farklı materyal ve tarzları birleştirdiği 2015 Bahar Koleksiyonu ile baharın coşkusunu evinize taşıyor..

Sun And Sky Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu!

Sun And Sky Emlakçılık Limited Şirketi 17 Mart 2015 'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt 'ta, Enis Şahinoğlu, Asghar Jafarı ortaklığında kuruldu.

Sivas'ın Çandır Köyü Zara ilçesine bağlandı!

Sivas İmranlı İlçesi Çandır Köyü'nün aynı ilin Zara İlçesine bağlanması kararı verildi. İdari bağlılığın değiştirilmesi kararı bugün 29285 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yayımlanan karar...

Konut kredisi faiz oranlarında Mart'ın ilk güncellemesi yaşandı!

2014 yılına göre daha düşük seyreden konut kredisi faiz oranlarında Mart'a girişle ilk güncelleme yaşandı. Geçtiğimiz sene Mart ayında yüzde 1,08-1,10 seviyelerindeki faizler yüzde 0,89'dan başlıyor.

AND Analiz Test Ölçüm ve Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

AND Analiz Test Ölçüm ve Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi 24 Şubat 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de, Hüseyin Avni Yazıcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Cushman and Wakefield, yıllık gayrimenkul raporunu açıkladı!

A sınıfı ofis pazarında, Avrupa’da en yüksek artışı yüzde 30 ile Türkiye gösterdi . İstanbul’un 3 önemli caddesi; Avrupa’da en yüksek kira artışlarının yaşandığı 10 pazar içinde yer aldı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'den olağandışı fiyat artışı açıklaması!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu ' nda olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin açıklamada bulundu.

AND Koztayağı Haberi

AND Koztayağı

Anadolu Grubu'nun bir iştiraki olarak 2011 yılı sonunda kurulan AND Gayrimenkul, sektörde geliştirdiği projelerinde danışmanlık ve araştırmalara verdiği önemle dikkat çekiyor. îlk projesi olan AND Kozyatağı ofis projesinde 41 danışmanla çalışan şirket, ikinci projesi olan AND Pastel projesinde ise 11 şirkete 9 araştırma yaptırdı. Şirket, bölge fiyatlarının üzerinde kiralama yapmasına rağmen, 2016 yılında AND Kozyatağı projesiyle Anadolu Yakası'nda ki ofis kiralamalarından üçte bir pay alırken, İstanbul'daki kiralamaların yüzde 13'ünü gerçekleştirdi. 


AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, 2012 yılında inşaatına başladıkları AND Kozyatağı ofis projesinin yüzde 56'sının ise yabancılar tarafından kiralandığını söyledi. Bölgede metrekare kiralama fiyatları 20 ila 26 dolar iken, 27 dolarlık fiyatıyla bölgenin en pahalı projesi olma özelliğini taşıyan AND Kozyatağı'nın başarısıyla ilgili konuşan Usta, "Gayrimenkulde tercih yaparken...