29 / 03 / 2024

AND projesi

AND projesi

Anadolu Grubu’na ait olan Anadolu Gayrimenkul, ilk projesi AND ile dünyanın en saygın gayrimenkul ödüllerinden biri olarak kabul edilen European Property Awards’tan toplam 4 ödül aldı.

AND’ye European Property Awards’tan 4 ödül!

Anadolu Gayrimenkul, AND ile European Property Awards’tan toplam 4 ödül ile döndü.Ticari Yüksek Bina, Ofis Geliştirme, Ofis Mimarisi ve Ticari Renovasyon ve Yenileme kategorilerinde ödül alan AND Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'ne katılacak.

AND projesinde karbon ayak izi sıfırlandı!

Anadolu Gayrimenkul, ilk ofis projesi olan AND şantiyesinde düzenlediği zirvede, sektörün profesyonellerini bir araya getirdi. AND 2015 Zirvesi adı verilen etkinlikte tüketilen yeşil enerji hesaplanarak, karbon ayak izi sıfırlandı.

And projesi 2015'te teslim edilecek!

Anadolu Grubu 'nun yüzde 100 iştiraki olarak 2011'de faaliyete başlayan Anadolu Gayrimenkul'ün ilk projesi AND, istanbul Kozyatağfnda, E-5 Karayolu'nda, Kozyatağı metro durağına yürüme mesafesinde yükseliyor.

AND Kozyatağı, 2015 yılının ikinci yarısında teslim edilecek!

Anadolu Grubu'nun yüzde 100 iştiraki olarak 2011'de faaliyete başlayan Anadolu Gayrimenkul'ün projesi AND'de inşaat çalışmaları sürüyor. Projede teslimlerin 2015 yılının ikinci yarısı içinde yapılacağı tahmin ediliyor.

Anadolu Gayrimenkul’un ilk projesi AND, En İyi Ticari Proje ödülü aldı!

Anadolu Gayrimenkul, en yüksek yeşil bina sertifika derecesi olan Leed Platin ön sertifikalı ilk projesi AND ile dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan DubaiCityScape Global 2014 “En İyi Ticari Proje’’ ödülünü kazandı...

AND projesinin temeli atıldı!

Anadolu Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, grup olarak bugüne kadar pek çok alanda gerçekleştirdikleri başarıları 2011 sonunda kurulan Anadolu Gayrimenkul ile inşaat sektörüne taşımayı hedeflediklerini söyledi...

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi için imzalar atılıyor! 

MHR GYO tarafından geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'de Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi yapılacağı açıklanmıştı. MHR GYO Ataşehir projesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Trabzon'da 4 yıldır beklenen Raylı Sistem Projesi’nde ilk adım atıldı! 

Trabzonluların 4 yıldır beklediği Raylı Sistem Projesi'nde yeni gelişmeler yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı ve Resmi Gazete’de yayımlanan kararda yer alan detaylara göre, bu projeyi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlenecek.

Pasifik GYO Eyüpsultan projesi için düğmeye basıldı! Yeni proje!

Pasifik GYO Eyüpsultan projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirketten yapılan açıklamada, proje ve satış faaliyetlerine başlanmasına karar verildiği ifade edildi. 

TOKİ Aydın 2023 projesi için son dakika değişikliği! 228 konutluk yeni proje için hemen bu tarihe bakın!

TOKİ Aydın 2023 projesi için son dakika değişikliği yaşandı. Tek bir ilçede inşa edilecek olan 228 konutluk yeni proje için hemen bu tarihe bakın...

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

AND Pastel'de son 30 daire satışta!

AND Gayrimenkul 'ün Kartal'da yükselen projesi AND Pastel'de kalan son 30 daire satışa sunuldu.  Bahçeli ve büyük balkonlu daireler teslime hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. 

Yeşil konut projesi, felakete dönüştü! Bitkiler balkonları yuttu!

Çin'de yeşil konut projesi, beklenmeyen misafirlerin gelmesi sonucunda adeta kabusa döndü. Konut projesinde apartmanların balkonlarına ekilen bitkiler bakımsızlıktan kontrol edilemez duruma gelince evler adeta ormanı andırdı. 

TOKİ Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi meclis gündeminde!

TOKİ'nin Niğde ilinde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yaptığı konutlarda yaşandığı iddia edilen bazı sorunlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

AND Pastel'de 120 konut satıldı!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul’ün ilk konut projesi AND Pastel; düşük faizli konut kredisi kampanyasıyla konut sahibi olmak isteyen vatandaşların tercihi oldu.

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili yeni gelişme!

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Davacı, en son hazırlanan bilirkişi raporuna itiraz etti ve yeni bir heyet oluşturularak, yeniden keşif ve bilirkişi incelemesi yapılmasını talep etti. Davacı taraf temyize başvurdu.

Evde kalanlara AND Pastel’den balkon konseri!

AND Gayrimenkul’ün konut projesi AND Pastel’de de komşuluğu devam ettirecek güzel anlar yaşanıyor. AND Pastel, ‘’Evde Kal’’ çağrısına uyan sakinleri için keyifli bir balkon konserine ev sahipliği yaptı.

AND Pastel'de 0.99 faiz fırsatı!

AND Gayrimenkul'ün Kartal'da yükselen projesi AND Pastel yatırımcılarına 120 aya 0.99 vade oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 

Four Seasons Resorts and Private Residence projesi durduruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın dün Bodrum’da durdurduğu projelerden biri de Four Seasons Resorts and Private Residence projesi...

AND projesi Haberi

AND projesi

Londra’da düzenlenen ve 25 ülkeden gelen yüzlerce projenin değerlendirildiği European Property Awards’da, AND, Ticari Yüksek Bina, Ofis Geliştirme, Ofis Mimarisi ile Ticari Renovasyon ve Yenileme kategorilerinde ödüle layık görüldü. Anadolu Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta “Yıl sonunda Avrupa’yı temsil edecek projelerden biri olmaya hak kazanacağımıza ve dünya klasmanında bu başarıyı devam ettireceğimize inancım sonsuz”...