25 / 04 / 2024

Angelina Jolie -Brad Pitt

Angelina Jolie -Brad Pitt

Boşanan Angelina Jolie-Brad Pitt arasında sular durulmuyor. Jolie, çocuklarının babalarını görmeleri için Pitt'in yakınına taşındı. ABD'li oyuncu Jolie, Los Angeles'taki ev için 90 milyon lira ödedi.

Antalya İbradı'ya TOKİ projesi geliyor! Aylık 2280 TL'ye ev sahibi olun...

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki, TOKİ Antalya İbradı projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya İbradı 2022 fiyatı ne kadar?

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Brad Pitt ve Angelina Jolie Fransa'daki şato ve üzüm bağları hisselerinde davalık oldu!

Hollywood sinemasındaki şöhretli simalardan Brad Pitt ve Angelina Jolie evliliklerinden önce Fransa’da şato satın aldı. Ünlü çift, şimdi şato ve içinde bulunan üzüm bağlarının hisselerinin satışı sebebiyle davalık durumda.

Brad Pitt'in afetzedeler için inşa ettirdiği evler kullanılamaz halde!

Dünyaca ünlü amerikalı aktör Brad Pitt'in kurucularından olduğu Make It Right Vakfı'nın, katrina kasırgası sonrası mağdur olanlar için inşa ettirdiği evlerin yaşanılabilecek halde olmadığı ortaya çıktı. İnşaatı tamamlanan 109 evden sadece 6'sında yaşanılabilir olduğu belirlendi.

Antalya'nın 4 ilçesine 1.322 yeni konut müjdesi!

Antalya'nın Manavgat, Gündoğmuş, İbradı ve Alanya ilçelerinde geçtiğimiz yaz meydana gelen yangında birçok yaşam alanı yanmış ve küle dönmüştü. Yangın sonrası hasar gören yapıların yerine yenileri inşa ediliyor.

Angelina Jolie Miraval Şatosu'ndaki hissesini sattı!

Angelina Jolie, 164 milyon dolar değerindeki Miraval Şatosu şaraphanesindeki yüzde 50’lik hissesini satışını gerçekleştirdi. 

Antalya Demirkapı Tüneli 2022'de açılacak!

Antalya'nın İbradı ilçesindeki Akdağ'da inşaatı devam eden Demirkapı Tüneli 2022'de hizmete açılacak. 5 dakikada karasal iklimden Akdeniz iklimine geçişi sağlayacak 5 kilometrelik çift tüp şeklindeki Demirkapı Tüneli'nde, fiziki çalışmaların yüzde 80'i bitti. 

Antalya İbradı’da tarihi yapılar onarılıyor!

Antalya İbradı'de Antalya İbradı'de kültür varlığı olan tescilli tarihi yapıların restorasyonuna başlandı. 

Koronavirüsle Kalkan'daki villalara talep arttı!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'dan Angelina Jolie'ye, Brad Pitt'ten David Beckham'a çok sayıda ünlü ve iş insanının tatil için tercih ettiği Antalya'nın Kalkan Mahallesi’ndeki lüks villalar, koronavirüs salgını sebebiyle izole tatil yapmak isteyenlerden talep görüyor... 

Angelina Jolie, ABD’den taşınmak istiyor!

Güzel oyuncu Angelina Jolie, çocukları ergenlik yaşına ulaşınca ABD’den gitmeyi planladığını söyledi. Jolie, "Başka bir ülkede yaşamak istiyorum ve çocuklarım 18 yaşına girer girmez bunu yapacağım" dedi...

Brad Pitt ve Jennifer Aniston Beverly Hills’teki evlerini satıyor!

Ünlü oyuncular Brad Pitt ve Jennifer Aniston 2001-2004 yılları arasında yaşadıkları Beverly Hills’te bulunan malikanesini satışa çıkardı.

Brad Pitt'in kurduğu hayır kurumuna çürük ev davası!

ABD'li aktör Brad Pitt'in kurduğu 'Make It Right' isimli hayır kurumuna inşaatlarda kullanılan kalitesiz kerestelerin çürümesi sebebiyle dava açıldı.

Angelina Jolie'nin yeni aşkı emlakçı çıktı!

Hollywood yıldızı Angelina Jolie yeni bir aşka yelken açtı. Angelina Jolie'nin yeni aşkı emlakçı çıktı...

Angelina Jolie -Brad Pitt Haberi

Angelina Jolie -Brad Pitt

ABD'li ünlü çift Angelina Jolie-Brad Pitt arasında yeni gelişme yaşandı. Boşanma davası açan Jolie, çocukları için Pitt'in yakınına taşınmaya karar verdi. 


Çocuklar babalarını daha sık görebilsin diye Pitt'e yakın bir yere taşınacak Jolie, Los Angeles'ın Los Feliz bölgesindeki 6 yatak odalı bir eve yaklaşık 90 milyon liralık teklifte bulundu.






Brad Pitt'in oturduğu eve 3.5 kilometre uzaklıkta bulunan evin 10 banyosu ve özel spor salonu...