25 / 04 / 2024

ankara Benevre Beytepe kampanya

ankara Benevre Beytepe kampanya

Ankara'da inşa edilen Benevre Beytepe projesi, sunduğu avantajlar ile de yatırımcıların yüzünü güldürüyor. Peşinatı teslimat sırasında ödeme kolaylığı sağlayan proje, konut sahibi olmak isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor.

Benevre Beytepe'de uygun faiz fırsatı!

Devletin uyguladığı doğru politikaların ve Benevre Beytepe projesinin sunduğu uygun faiz oranlarının yatırımcılar için bir fırsat olduğunu belirten Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Konut sahibi olmak için en doğru karar şu zaman” dedi.

Jewel Premium Beytepe geliyor! Ünsal Group'tan Ankara'ya 720 konutluk yeni proje!

Ünsal Group, Jewel Premium Beytepe projesi için düğmeye bastı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 720 konut yer alacak.

Ankara Beytepe'de inşaat alan artırımı İmar Komisyonu'nda onaylandı!

Başkent Ankara'da bulunan Beytepe Lodumlu’daki arsanın inşaat hakkının yükseltilmesine yönelik teklif Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu’nda oy çoğunluğu ile kabul edildi.

Ankara'daki dev arazi Türkiye Verimlilik Vakfı'na devredildi!

Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Ankara Beytepe Mahallesi’nde yer alan 35 bin metrekarelik arazi için nazım imar planı değişikliği yaptı. Arazi, Türkiye Verimlilik Vakfı'na devredildi.

Ankara Devlet Konservatuvarı Beytepe'ye taşındı!

Ankara Devlet Konservatuvarı, Hacettepe Üniversitesinin (HÜ) Beytepe'deki kampüsüne taşındı. Konservatuvar 50 bin metrekare üzerinde kurulan yeni binasında eğitim veriyor. 

Duru Beytepe'den Alpler'e yolculuk!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen DURU Beytepe projesi mutluluğu “kALP”LER’E taşıyor...

Duru Beytepe'de teslimler 2020'de!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ankara’nın gelişen bölgesinde ve en yeşil projesi olan proje ev sahiplerini bekliyor.

Duru Beytepe'den daire alana Alpler'de kayak tatili hediye!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında inşa edilen DURU Beytepe projesi mutluluğu “KALP”LER’E taşıyor.

Duru Beytepe'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde betonarme imalatların sonuna gelindi...

Duru Beytepe'de yaz kampanyası!

Ankara’nın kalbinde hayata geçen, doğa ve aile konsepti ile yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çeken DURU Beytepe, yaz kampanyası ile içinizi ısıtacak.

Duru Beytepe'de dünya saati etkinliği!

Ankara’nın en yeşil projesi olarak hayata geçen Duru Beytepe’de iklim değişikliğine dikkat çekmek için ışıklar kapanacak.

Miavita Beytepe ile ayrıcalıklı olacağınız 7 detay!

2016 yılında başlayan ve Haziran 2018'de teslim edilecek Ankara'daki Miavita Beytepe ile ayrıcalıklı olacağınız 7 detay...

TOKİ Beytepe'de AYK yerleşkesini inşa edecek!

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Yerleşkesi, TOKİ tarafından Ankara Çankaya Beytepe Mahallesinde inşa edilecek..

Elit Manzara Beytepe'de teslim için geri sayım başladı!

İnsay Yapı'nın Ankara'daki lüks projesi Elit Manzara Beytepe'de teslim için geri sayım başladı. Sınırlı sayıdaki dairelerin satışları 710 bin TL'den başlayan fiyatlarla yapılıyor.

ankara Benevre Beytepe kampanya Haberi

ankara Benevre Beytepe kampanya

Tüm detayların en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü ve şehre farklı bir konfor anlayışı getirmeyi amaçlayan Benevre Beytepe projesi teslim için gün sayıyor. Proje, hemen tapu, 10 yıl vadeli konut kredisi ile 243.000 TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olmak isteyenlere büyük ayrıcalıklar sunuyor. Bu avantajların yanı sıra teslimat sırasında sunduğu peşinat kolaylığına da dikkat çeken Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Alıcılarımıza anında tapu imkânı sağlarken, bir yandan da teslimat sırasında verebilecekleri peşinat kolaylığını sunuyoruz” diye konuştu.


Peşinatsız konut kolaylığı

Sağladıkları kolaylık ve imkânlar ile her zaman yatırımcılardan yana olduklarına vurgu yapan Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “ Ağustos 2017’de kapılarını açacak olan Benevre Beytepe bir yandan konforlu bir yaşamın kapılarını aralarken bir yandan da yatırımcının cebini düşünüyor. Peşinatı...